K#rwa prosty rachunek masz - 25 funtów kosztuje deluxe z czego zostają z 3 funty do podziału na kilka osób jak mi skull wspominał. Jak dobrze wiesz w to wchodzi robota, składanie tego, zamawianie płytek etcetera.
Więc jeżeli wystawiając download za 2 funty bez żadnej dodatkowej roboty, (wysyłania paczek, składania, pudełek, naklejek...) RGCD jest zadowolone to co ty sie w to wpie#dalasz i wiesz lepiej od RGCD, że on nie wspiera dając im zarobek 1.99 za pobranie 1 sztuki i co pie#dolisz że nie wspiera jak WSPIERA. Zrobi to w tańszym hardware, bez wielkich bonusów i plakatów i zarobi na tym hardware z 15zeta - co mi do tego czy TOBIE

Co byś chciał - wgląd w księgi RGCD czy aby na pewno olo każdorazowo kupuje bina ?
A CO JEŻELI TAK ? PRZEPROSISZ

Przyznasz się "jestem głupim oszczercą który pluł tylko dla przyjemności plucia"

Co jeszcze potrzebujesz wgląd na dysk twardy

A na swój dysk dasz olowi wgląd

Kim jesteś supervisorem czy zwykłym oszczercą

Kisiel:
czy SWegi jest przeciwko sprzedaży przez Olka na allegro Asteroidów???
A czy mogę być przeciwko jeżeli sprzedamy mu BINa i zarobimy tyle ile chcemy na tym BINie i zabronić mu wkładania tego bina w hardware jeżeli TEGO BINA kupił

A jak ktoś zacznie wnikać w ilość sprzedanych drivów przez CBM i ilość używanych systemów operacyjnych CBM DOS V2.6 np. tych używanych w UK1541 to kim się ogłosisz ? Zbawcą ? Złodziejem ? Oszołomem ?