Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nowe forum - beta  (Przeczytany 2462 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #15 dnia: 10 Listopada 2013, 01:13 »
z doświadczeń z innych for (forums ?) nasuwają się takie usprawnienia.
- sprytny wykrywacz botów ala JiL  lub C=
- dostęp do forum dla zalogowanych, plus dostęp do naszego tajnego działu po uzyskaniu wystarczającej ilości postów.
- wprowadzenie punktacji za pomógł, oraz ban za wielokrotne "Ostrzeżenie za szkodliwą poradę. " jaki to dostał nasz wspaniały elektronik Oluś wielki pięć ciastek na elektroda.pl
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #16 dnia: 10 Listopada 2013, 12:07 »
Kisiel:
z doświadczeń z innych for (forums ?)

FORUMÓW \"\"

A mi się tutaj bardzo podoba sposób cytowania i mam nadzieję, że na nowym też tak będzie
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #17 dnia: 10 Listopada 2013, 12:15 »
dziala tak samo, widac tu:

http://c64power.com/forum2/index.php?topic=6084.0

jak sobie "rozsuniesz" plusikiem quick reply na dole, to wtedy klikanie "quote" wrzuca tekst w quick reply
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Listopada 2013, 18:28 »
Kisiel:
dostęp do forum dla zalogowanych, plus dostęp do naszego tajnego działu po uzyskaniu wystarczającej ilości postów.

sadze ze to dobra opcja aby osoby ktore sa tu tylko po to aby podgladac/szpiegowac/werbowac sie ujawnily albo zniknely ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline elwer

• Level 4
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #19 dnia: 13 Listopada 2013, 22:31 »
Myślałem że w narodzie minęła fobia szpiegowania i tworzenia enklaw, ale tylko myślałem.

Offline Kisiel

• Level 7
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #20 dnia: 15 Listopada 2013, 00:40 »
elwer
To akurat jest ogólnoświatowy trend. Dajmy jako przykład CSDB, jak nie uzasadnisz swojej koneksji ze światem hackersko/scenowym to nici z użytkowania.
Myślę, że egalitaryzm a nie elitaryzm przyświecał początkom powstawania forumów (wegi rulez) scenowych i innych więc może dziwić że przechodzi to w te drugie E. E jak Elyta.... co dziwne z obydwu forumów (kuśwa podoba mi się to wegi ) wyexportowałem się właśnie z tego samego powodu: zbyt duże rozwarstwienie praw i obowiązków dla kast  ;)
Pomysł zmuszenia do rejestracji nie jest jakimś wielkim problemem... w końcu za darmo dostać pomoc od specjalistów z różnych dziedzin kosztuje parę minut rejestracji.
Bilans zysków/czasu jest kapitalistycznie uzasadniony ;)

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline elwer

• Level 4
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #21 dnia: 15 Listopada 2013, 12:49 »
Kisiel, masz rację niektórzy łudzą się całe życie. Łudziłem się do pewnej grudniowej niedzieli kiedy to w radiu nie było już audycji 60 minut na godzinę (teleranka już dawno nie oglądałem), a mnie parę miesięcy wcześniej wypuścili z pewnej Warszawskiej enklawy na ul. Podchorążych (zamazany fragment na zdjęciu satelitarnym) no i łudzę się dalej.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #22 dnia: 15 Listopada 2013, 21:55 »
elwer:
Myślałem że w narodzie minęła fobia szpiegowania i tworzenia enklaw, ale tylko myślałem.

np u ola forum jest tylko dla zarejestrowanych & zalogowanych... zdaje sie nikt nie narzeka ;)

Offline elwer

• Level 4
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #23 dnia: 15 Listopada 2013, 22:47 »
Raf
Kisiel:
- dostęp do forum dla zalogowanych, plus dostęp do naszego tajnego działu po uzyskaniu wystarczającej ilości postów.

Raf:
sadze ze to dobra opcja aby osoby ktore sa tu tylko po to aby podglądać/szpiegowac/werbowac sie ujawnily albo zniknely ;)

Żeby sobie poczytać to na wspomnianą elektrodę, triodę i inne nie trzeba się logować, ale to można przeżyć.

Pytanie z innego tematu:
Kisiel:
Pytanie więc czy jak ktoś wprowadza zasadę że są równi i równiejsi ...???

Offline Kisiel

• Level 7
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #24 dnia: 15 Listopada 2013, 23:02 »
elwer
Bo zawsze są równi i równiejsi ale jak ktoś wprowadza zasadę to powinna ona obejmować wszystkich.
Dajmy na to słowo kurwa, użycie jej np. powoduje wg regulaminu ban na 24h.
I wszystko jasne, jak mnie Raf/Kenji nie zbanuje to możesz swobodnie drzeć mordę że stała się krzywda zasadzie... kumasz ?
Ktoś ustala, że zasady obejmują wszystkich i to jest OK.
Dajmy na to Rząd wprowadza 100K PLN kary za zatrudnianie na czarno pracownika, gość który mówi "ale porozmawiajmy o konsekwencjach" jest dla mnie zwykłym złodziejem :P
Nie zgadzam się z taką zasadą jadę do Niemiec i wsadzają mnie tam za to samo do pierdla.
Zawsze masz wybór Elwer, możesz sobie zawsze pójść na forum olo just five.
Nikt nikogo pod pistoletami tutaj nie trzyma.
Jak mi się nie podoba jakieś forum to spierdalam i tyle mnie widzieli \"\"
Życie jest jedno po co tracić czas na walkę z elitaryzmem?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #25 dnia: 18 Stycznia 2014, 13:26 »
dla niecierpliwych - pomyslu nie zarzucilem, jeden z problemow zostal oddelegowany do chetnej osoby.

Offline elroy

• Level 4
    • piwo.org
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #26 dnia: 23 Stycznia 2014, 11:54 »
Raf, jesteś w stanie zerknąć do panelu tapatalk czy jest ok i status masz "Published" ?
Nie mogę tez odnaleźć forum.
C64, C64G, C64C, C64 DTV, 3x 1541-II, SD2IEC, Final III, DualSID, Mon. 1084s, Jiffydos, A500/600

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #27 dnia: 23 Stycznia 2014, 11:58 »
+1 (tapatalk)

Offline elroy

• Level 4
    • piwo.org
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #28 dnia: 23 Stycznia 2014, 18:03 »
Żaden plus \"\" Przecież nie działa \"\"
C64, C64G, C64C, C64 DTV, 3x 1541-II, SD2IEC, Final III, DualSID, Mon. 1084s, Jiffydos, A500/600

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Nowe forum - beta
« Odpowiedź #29 dnia: 23 Stycznia 2014, 19:19 »
tapatalk jest teraz nieaktywny