Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ostatni Mohikanin?  (Przeczytany 7102 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline F7sus4

• Level 6
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #15 dnia: 26 Września 2013, 22:04 »
Idac tym tokiem rozumowania, kazdy wyksztalcony filozof to kobieta. Na pewno cos w tym jest, ale bylbym daleki od czepiania sie filozofow, powaznie, wole ciety humor Kisiela.

\"\"

Offline heniek29cr

• Level 5
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Września 2013, 22:26 »
F7sus4
Dobra zostawmy temat filozofów.....jesteś pewnie wszechstronnie wykształcony ale czasami trzeba trochę zrozumieć nowych userów takich jak ja. Zrozum, że przede wszystkim to jest drugie w moim życiu forum w którym się udzielam i piszę i zwyczajnie w świecie jestem "trochę" nie obyty i popełniam błędy .....
Pierwszym było PPA (Sam dobrze wiesz) Tam już trochę się nauczyłem co znaczy forumowa pomoc i nie bedę Ci pisał o kogo chodzi ale domyśl się dlaczego jestem na tym forum o c64 a nie innym.......
Dlatego też może dla Ciebie "śmieszne" podziękowania lecą do userów tego furum bo zrobili coś dla mnie bez żądania kasy, przysługi za pomoc czy innych podarunków...... zwyczajnie pomogli o czym kiedyś pisał mi Kisiel i facet choć język ma cięty to uważam, że ma po prostu rację.
Pozdrawiam

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Września 2013, 22:43 »
heniek29cr:
u mnie w tle leci demo Tower Power

a u mnie nie leci bo coś popierdoliłem a nie wiem co.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....