Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ostatni Mohikanin?  (Przeczytany 7135 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline heniek29cr

• Level 5
Ostatni Mohikanin?
« dnia: 29 Sierpnia 2013, 22:31 »
Nie wiedziałem, że w dobie kapitalistycznego obłedu nakręcanego spiralą marketingu i ekonomii znajduje się człowiek, który potrafi pomóc drugiemu miłośnikowi marki commodore nie czerpiac własnych korzysci materialnych i zwyczajnie podarować koledze z "forum" sprzęt. Uwaga! żeby było mało to  dodatkowo nagrał mi dyskietki jednocześnie dodając prezent w postaci innych tytułów, które przeszły moje oczekiwania..........

A tym kimś jest "shango"    Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.\"\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Sierpnia 2013, 23:06 »
zrób z siebie przedostatni ;)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Sierpnia 2013, 06:53 »
Więcej jest Takich \"\"

Offline F7sus4

• Level 6
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Sierpnia 2013, 13:04 »
heniek29cr: Rozumiem, ze chcesz kolege unobilitowac, ale wystarczyloby chyba podziekowanie prywatne? Wymiana sprzetu tez rozgrywala sie w na tym gruncie. Intencje sa dobre, a pozniej do takich "pomagaczy" lgna randomowe osoby o inteligencji gruszki i spamuja pytaniami na poziomie, ktory wujek Google ogarnalby w 5 sekund. Mozna komus nieswiadomie wyrzadzic wilcza przysluge, przerabialem to m.in. na PPA.

Offline heniek29cr

• Level 5
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Sierpnia 2013, 13:33 »
F7sus4
Masz rację jednak po podziękowaniach prywatnych zadałem koledzę pytanie, że stosownego posta chcę dodać na forum w ramach podziękowań zdając sobię sprawę z konsekwecji.
Jednak udzielił mi pozwolenia i może dobrze, że tak się stało bo dla tych co powracają do commodore po latach z uznaniem, niech wiedzą, że nie zawsze trzeba się godzic na "allegro" czy innych forumowych naciągaczy (PPA) żeby w zdrowej przyjemnej atmoswerze tak jak ja odbudować swój sprzęt.
Pozdrawiam serdecznie.

Offline Kisiel

• Level 7
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Sierpnia 2013, 14:35 »
Może jakiś mały mózg uzna że chce zdyskredytować kolegę Shango (którego notabene poznałem osobiście) ale uważam, że raz nie zawsze dwa razy nie wciąż ;) Było już wielu co niby coś dawali a potem oszukali dziesięciu pozostałych, przykładem oczywiście jest olo, który teraz łapie punkty na ppa przed jakimś większą akcją, bo na C64power jest spalony.
Trzymam szczerze za niego kciuki, niech amigowcy poznają wujka samo dobro.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline shango

• Level 5
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #6 dnia: 30 Sierpnia 2013, 15:20 »
Koledze udzieliłem pozwolenia i z tego skorzystał. Jest zadowolony to napisał jak jest na rzeczy.Staram się pomagać w miarę możliwości fanom C64 bo to mały krąg ludzi jest w dzisiejszych czasach. Dziękuję za pochwałę i reklamę . Co do OLO to nic do niego nie mam redaguje C&A i chwała mu za to, kupiłem od niego parę rzeczy na allegro i mnie nie oszukał więc nie będę na niego narzekał.

Offline Kisiel

• Level 7
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #7 dnia: 30 Sierpnia 2013, 19:29 »
shango:
mnie nie oszukał

Dokładnie wpisujesz się w moje słowa, zapunktował u Ciebie bo oszukał innych \"\"
Znaczy się jest wujek samo dobro \"\"

Offline heniek29cr

• Level 5
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Września 2013, 20:39 »
A propos ostatniego mohikanina Shango to znowu przeszedł samego Siebie i po raz kolejny dla mnie zrobił coś czego próżno szukać u innych i za naprawdę przysłowiową złotówkę obdarował mnie SUPER sprzętem co widać w moim opisie przy nicku\"\" DZIĘKI WIELKIE\"\"

oczywiście kolga art1346 też wpisuje się w ten wątek za pomoc przy karcie atrax\"\"

Dziekuję panowie i pozdrawiam serdecznie

Offline F7sus4

• Level 6
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Września 2013, 20:50 »
heniek29cr: W Twojej stopce pojawily sie ostatnio jedynie: "Amiga 500 +512kb, Amiga 600, 2mb-chip, 4mb-fast, cf-4gb-HDD" - rozumiem, ze to je dostales za 1zl od Shango? Heh, "Shaaaango, kolegoooo..."

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

Offline heniek29cr

• Level 5
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Września 2013, 20:57 »
F7sus4
C64C i 1541II\"\" już powinny być widoczne.....

P.S F7sus4 jeżeli dalej się na mnie boczysz o zaszłości z wcześniejszych postów to przepraszam za to..... czesem każdego mogą ponieść emocje\"\"

Offline F7sus4

• Level 6
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Września 2013, 21:16 »
To naprawde cudownie. \"\"

Offline heniek29cr

• Level 5
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #12 dnia: 26 Września 2013, 21:17 »
F7sus4
F7sus4 jeżeli dalej się na mnie boczysz o zaszłości z wcześniejszych postów to przepraszam za to..... czesem każdego mogą ponieść emocje\"\"

Offline F7sus4

• Level 6
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #13 dnia: 26 Września 2013, 21:18 »
heniek29cr: Nic z tych rzeczy, mam chromosom XY. Calkiem niedawno dostalem spora porcje powskrzeszanego sprzetu i wiem, jaka to jest radocha.

\"\"

Offline heniek29cr

• Level 5
Ostatni Mohikanin?
« Odpowiedź #14 dnia: 26 Września 2013, 21:21 »
F7sus4
Dzięki i naprawdę masz rację co do radochy właśnie u mnie w tle leci demo Tower Power\"\"
tylko żonka każe przyciszać\"\"

P.S.A co do tych chromosomów to lepiej sprawdz bo czasem czepiasz się jak baba\"\"