Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Powrót do korzeni...:-)  (Przeczytany 16991 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Powrót do korzeni...:-)
« Odpowiedź #75 dnia: 23 Sierpnia 2013, 23:25 »
heniek29cr:
bawisz się kosztem mojego niedoświadczenia a tak naprawdę chyba ani razu nie odpowiedziałeś jakoś sensownie na moje pytania.

Sensownie daje ZŁOTÓWKĘ za twoje marzenia z dzieciństwa. Aukcja ruszyła.
Przecież tego chciałeś. Kolejne osoby będą dawać coraz więcej i będzie więcej OMG.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #76 dnia: 23 Sierpnia 2013, 23:50 »
Kisiel
Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem panie inżynierze to pewnie nie byłoby tych wpisów....... Prośba o wycenę kolekcji nie ma nic wspólnego ze sprzedażą a za tą ZŁOTÓWKĘ to se kup kolejny tytuł naukowy.........\"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #77 dnia: 23 Sierpnia 2013, 23:56 »
Wyceniam kolekcję na złotówkę, czy mogę mieć swoje zdanie czy tylko cudze?
Naprawdę nie wiem czego oczekujesz, może to,  że ktoś rzuci tutaj że Soccer to jest po 500$ ?
Jak tego nie chcesz sprzedać to po co chcesz oferty ?
Tutaj naprawdę są rozsądni ludzie a nie dzieci \"\"
Naprawdę pomyśl chociaż trochę, jakby ktoś chciał ten dorobek kupić to po co miałby mówić cenę jak nie chcesz tego sprzedać?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #78 dnia: 24 Sierpnia 2013, 00:07 »
Kisiel
Dzięki za normalną odpowiedz i proszę zrozum, że ja naprawdę nie chcę tego sprzedawać.
Na ppa był user co mnie wypytał co tam jeszcze mam i posłałem mu fotki ale on strasznie mnie prosił i zagadywał nawet o przegranie tych kaset.... ale się nie zgodziłem.
Na waszym forum jestem dzięki wackee i normalnie na świecie jestem ciekaw co tam jest takiego wyjątkowego......bez jakiś ukrytych ofert.

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #79 dnia: 24 Sierpnia 2013, 00:13 »
Kisiel
I w tym wątku nie ma żadnego zdjęcia z jakimś socerem(kaseta z piłką nożną) to była moja oferta sprzedaży na alllegro z kasetami, na których akurat mi nie zależy. Ale zdjecie, które w tym wątku zamieściłem to coś zupełnie innego chciałem tylko się dowiedzieć co jest tam takiego wyjątkowego. Pozdr

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #80 dnia: 24 Sierpnia 2013, 00:32 »
Kisiel
czytając różne wpisy natknąłem sie na:
American Football (1984) - wycena gry ?
 Też chciałem po prostu wiedzieć czy mam coś wartościowego czy raczej pospolite łatwo dostępne i tanie kasety.......
A gdzie mam o to zaprytać jak nie u was??????????????

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #81 dnia: 24 Sierpnia 2013, 01:30 »
No ale pomyśl logicznie urządza Ciebie jakiś "jsts123" który wpadnie i powie, że daje 1234$ za Twoją zajebistą kolekcje, czy psychopata Kisiel co daje złotówkę?
Nie chce Tobie odbierać marzeń ale trafiłeś w Lotto jak Tobie dał Wacek dyskietki darmo, teraz to tylko utwierdzasz go że ni chuja nie warto pomagać.
Bo kiedy masz coś na czym Ci nie zależy to sprzedajesz zamiast wspierać innych userów.

Jestem z Ciebie dumny.

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #82 dnia: 24 Sierpnia 2013, 08:06 »
Rozumiem co chcesz mi powiedzić ale po pierwsze dyskietki od wackee kupiłem na allegro tylko dla mnie cena była atrakcyjna i potem w tej samej cenie mi ponagrywał resztę, więc nie za darmo...
A niestety już raz pokazałem, i w podziękowaniu za pomoc wypytany co tam jeszcze mam dałęm darmo część mojej kolekcji i co................za parę dni widziałem to na allegro za 150zł, Wiesz jak się poczułem???????więc skąd mam wiedzieć jako poczatkujący tu na tym forum ilu tu jest prawdziwych userów a ilu zwykłych handlarzy, którzy podszywając się pod wielką pomoc wyciągają potem "ZA DARMO" jakiś ciekawy sprzęt korzystając z mojej nie wiedzy.....
Dlatego to pytanie o wycenę..........
A tamte kasety z allegro już są anulowane z przyczyn o których nie bedę Ci pisał, ale jak zrobie z tym w końcu porządek to i tak penie coś wystawie bo mam tego za dużo. I chce wiedzieć co mam sprzedawać a co jest naprawde coś warte. Kurde chyba już wystarczy...  normalnie żałuję, że pokazałem te zdjęcia do wyceny......
Pozdrawiam

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #83 dnia: 24 Sierpnia 2013, 08:26 »
Kisiel
Zresztą kiedyś planuję się wybrać te wasze spotkania "party" to może pogadamy osobiście\"\"

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #84 dnia: 24 Sierpnia 2013, 08:28 »
Kisiel
Zresztą kiedyś planuję się wybrać na te wasze spotkania "party" to może pogadamy osobiście\"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #85 dnia: 24 Sierpnia 2013, 12:39 »
heniek29cr:
Zresztą kiedyś planuję się wybrać na te wasze spotkania "party" to może pogadamy osobiście

Zapraszamy.
Tzn "party" to Party czyli jest tam wszystko coby się ludzie nie nudzili tylko c64, dziewczynki, dysko błysko itp. To takie spotkanie kolegów/znajomych na początku będziesz się źle czuł a potem nastąpi Borgowa asymilacja. Najbliższy meeting jest w Toruniu, Stary Piernik.
Co do dawania to faktycznie jest z tym problem, ja dostałem kupę sprzętu od ludzi i jego nie sprzedaje bo liczę na to że koledzy jeszcze wrócą z sentymentu do okresu dzieciństwa ;)
Co do Wackowych perypetii nie śledziłem uważnie co piszesz więc błędnie założyłem że dostałeś od niego coś darmo. Przepraszam, zmyliło mnie to że mu dziękujesz. Jak coś kupiłeś tzn. że tyle to było warte i chyba nie warto gloryfikować kogoś za usługę. Biznes to biznes, nie ma przyjaciół tylko są partnerzy.
Mam nadzieje, że ekonomia jest Ci znana więc , podejrzewam że moja oferta na razie jest najwyższa. To ile są warte te kasetki dla kogoś innego to wycenia najlepiej RYNEK, jak pytasz na forum uzyskasz błędną opinię. Ładnie zapakowane oryginały pchaj na zachód.

PS. jak przyjedziesz na party z magnetofonem to będziesz ufoludkiem \"\"

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #86 dnia: 24 Sierpnia 2013, 13:01 »
Kisiel
Co do wackee to mu dziękuję bo ponagrywał mi dyski w super cenie!!! więc jest za co dziękować ale może tylko dla mnie to była super cena a dla niego normalna...... Jednak na allegro taniej nie widziałem!!!!! Co do tych imprez to z racji tego że jestem teraz z Opola ale mam rodzinkę pod Rybnikiem to na początek poczekam na jakąś imprezę śląską bo widziałem, że też są organizowane ale z tego co widzę dopiero przyszły rok.
Do tego czasu może się już bardziej ogarnę z tym moim c64 i nie bedę zadawał "gupich" pytań
A co do magnetofonu przeciż te "ustawianie głowicy" POEZJA" toż to jest wyczyn po paru piwach i pełnej chacie kumpli!!!! Na party też by się sprzedało.......
Dzięki i Pozdrawiam

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #87 dnia: 24 Sierpnia 2013, 13:06 »
heniek29cr:
ale z tego co widzę dopiero przyszły rok.

Raczej dwa SP8 będzie w 2015r... a latka lecą.

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #88 dnia: 24 Sierpnia 2013, 13:17 »
Kisiel
Właśnie zobaczyłem gdzie ten Toruń...............
a było przecież Silesia Party 7 - 5-7.07.2013r, Będzin.
Trochę za póżno odkopałem mój sprzęt. Ale co się odwlecze to nie uciecze...
A naprawdę bym się chętnie na coś takiego wybrał choćby z czystej ciekawośći zobaczyć te tuningowane \"\"C64 itp. i pogadał na ten temat bo wśród znajomych mam narazie tylko słuchaczy.....

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #89 dnia: 24 Sierpnia 2013, 13:50 »
Kisiel:
Ładnie zapakowane oryginały pchaj na zachód.

Kisiel ja naprawdę tego zestawu ze zdjęcia nie sprzedaję a to pytanie o wycenę wynikło z tego, jak wczęśniej pisałem jeden gościu już mnie zamęczał o nie i myślałem, że jest tam coś wyjątkowego.( już wiem, że nic cudownego tam nie ma) ale jak każdy kolekcjoner lubię mieć coś wyjątkowego..... Trochę głupio wyszło jakby oferta sprzedaży.

Przepraszam za dużo naoglądałem się seriali "Gwiazdy Lombardu" czy "Wojny Magazynowe"
myśląc, że zaraz ktoś powie, że mam unikat.........
\"\"