Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Stacja 1581 -unikat na allegro  (Przeczytany 4919 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Berserker

• Gość

Offline wegi

• Level 7
Stacja 1581 -unikat na allegro
« Odpowiedź #76 dnia: 21 Marca 2013, 19:12 »
To znaczy nie masz prawa odstąpić od kupna? A jak Cie okradziono i nie masz kasy ?
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #77 dnia: 21 Marca 2013, 19:16 »
Wegi: Jesli produkt zgadza sie z opisem i kupujesz od osoby prywatnej, a nie firmy - nie mozesz zwrocic. Od prywaciarza zwrot przysluguje jedynie z tytulu "niezgodnosci opisu przedmiotu ze stanem rzeczywistym" (uszkodzenia, zarysowania, brak czesci przedmiotow etc.). W praktyce, odsylalem raz stacje z tego tytulu - i ani stacji nie zobaczylem, ani kasy. Za 35zl na policje nie pojde i pewnie na tym sie bazuje.

\"\"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #78 dnia: 21 Marca 2013, 19:26 »
Dzięki F7sus @berseker nie rozumiem czego chcesz dowieść - w mojej ocenie jesteś zainteresowany aby 1581 zeszła za jak największe pieniądze, wskazywanie na rzekome komenty do kisiela neutralne czy nawet negatywne niczego nie zmienia. Mało tego - skąd-inąd wiem (czyli mam pewność a nie domniemuję), że kisiel uczciwie odprowadza podatek od sprzedaży hobbystycznie wytworzonych peryferiów dla c64 - gdybym miał kupować - z pewnością wiedziałbym, że z jego konta nie będzie wałka.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: 21 Marca 2013, 19:39 »
http://allegro.pl/t-28-alanger-1-35-i3109266023.html na rzeczy nowe musi być paragon lub dowód zakupu
Na Nowe :
Gwarancja producenta musi mieć _minimum_ rok (może być dłuższa, ale nie krótsza). Ale po upływie tego roku masz jeszcze rok gwarancji ze strony sprzedawcy - tak stanowi prawo UE i nie zależy to od dobrej woli czy widzimisię sprzedawcy

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #80 dnia: 21 Marca 2013, 19:44 »
Słuchaj berseker - czy możesz powiedzieć wprost czego chcesz dowieść i w czym pomocne mają być te dwa linki?

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: 21 Marca 2013, 19:47 »
Nic che świętego spokoju proste ?
z każdego można zrobić złodzieja jak się che

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #82 dnia: 21 Marca 2013, 19:52 »
Słuchaj przecież temat wywołałeś Ty ogłaszając 3cią wojnę światową i bombę atomową na allegro w postaci klamota 1581 - nadal nie rozumiem czego mają dowieść te dwa linki ostatnie jeżeli niczego jak piszesz to faktycznie niczego nie dowiodłeś

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: 21 Marca 2013, 20:05 »
Kisiel  nie daje gwarancji  czyli oszust ?

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #84 dnia: 21 Marca 2013, 20:06 »
Z konta Kisiel na Allegro, Panie Boże wybacz mi ale on jest taki głupi.
nendir (46) ( Kupujący )  <= To ten co kupuje.
Neutralny
wto 15 kwi 2003 21:14:32 CEST
11879331
Pokaż
Towar zgodny z opisem i dobrej jakości.Mam obiekcje jedynie co do czasu przesyłki-warto powiadamiać klienta że się wyjeżdża i wysłanie towaru trochę się opóźni.Poza tym bez zastrzeżeń.
[Odpowiedź z: śro 16 kwi 2003 12:37:45 CEST] Faktycznie, moja wina <= nie moja ale cóż debil się przyczepił do konta.

WoJtEkPaSzEk (11) ( Sprzedający )  <= To ten co sprzedaje
Neutralny
czw 07 lis 2002 08:10:55 CET
7457624
Pokaż
Miałem kompa zepsutego i dlatego do transakcji nie doszło.
Przykro mi"
Berserker:
Gwarancja producenta musi mieć _minimum_ rok

Gwarancja nie jest obowiązkowa. Sprzedawca, producent bądź importer może nam ją wystawić, ale nie jest to jego obowiązek.
"Gwarancja nie jest obowiązkowa dla adnej ze stron , tzn. ani producent (bądź sprzedawca) " tyle mówi wujek google na tęgie myślenie małej główki.
I takie i inne brednie nie na temat oddalają nas od .... Dorian nie wiem w jakim ty świecie żyjesz ale po nabijaniu się ze "strony o mnie" na Allegro została ona skasowana.
Jakbyś miał pół mózgu zmieniłbyś treść ale nie masz czasu spiesze się zarobiony jestem.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: 21 Marca 2013, 20:10 »
Mogłeś skomentować bez wyzwisk itp nie umiesz
/?

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #86 dnia: 21 Marca 2013, 20:11 »
Berseker jesteś nierozgarnięty - widzisz gdzieś u tego usera coś ala multiaction czy geoaction?

Podsumowując cały ten wątek - wpadłeś tu z nowinami - podałeś linka w aukcjach 2013 OK. Uważałeś, że to za mało założyłeś nowy OK. Przyznałeś się, że nie wystawiasz ale bardzo Ci zależy na jego promowaniu, bo wystawiający to ktoś komu wiele zawdzięczasz...

W jednym zdaniu - nie uważaj ludzi za debili którymi można manipulować jak się chce, że ci ludzie nie mają własnej oceny sytuacji, nie odmawiaj im myślenia - popełniasz wielki błąd wówczas...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #87 dnia: 21 Marca 2013, 20:25 »
wegi:
nie uważaj ludzi za debili

Posted: 19 Mar 2013 10:50 | Edytowany przez: Berserker
Odpowiedź Cytuj
a ty tu jesteś wyrocznią ?
ja tego nie sprzedaje dałem tylko linka a tu lincz
Dodano 2013-03-19 10:56
"Ze względu na dużą ilość @ z pytaniem, czy stacja jest sprawna odpowiadam: TAK SPRAWNA. Daję 2-dniową gwarancję rozruchową."
Posted: 19 Mar 2013 10:59
Odpowiedź Cytuj
Tak jak cały sprzęt retro jest nieużyteczny.
Tylko jest coś wart dla małego grona osób .

Ilu znasz ludzi ze swojego otoczenia którzy nie potrafią napisac email a używają zamast tego @ małpy która oznacza AT .. np at work. ?

Dlaczego po nabijaniu się ze "strony o mnie" została ona skasowana?

Ja pozwalam myśleć ba nawet prowokuje do takich działań.
Gdyby nie moje szturchanie nie było by doriana z allegro, listu od przyjaciółki aby dorianek stracił ostrożność i zaczął pisać z błędami, tylko stado zainteresowanych klonów stacją 1581 na forum.
Myślę że ten temat powinien być kolejną nauczką dla oszustów.
Nie jesteście bezkarni nie potrzeba wielkiej inżynierii aby was złapać.
Cwaniaki to jednak tępe chuje.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #88 dnia: 21 Marca 2013, 20:30 »
Komentować można, od tego jest forum, ale nazwanie kogoś debilem, gejem i inne epitety... Zapoznaj się z wątkiem i zobacz kto co zaczął. Chodzi mi o wulgaryzmy, też znam wyzwiska ale starałem się hamować.
Wiem, że z wami nie wygram, bo się wszyscy znacie ale trzeba było zwrócić mi uwagę bez wyzwisk.
Chyba, że to takie forum, że tu wyzywać można bez konsekwencji ze strony administratora forum.
Zawsze tak przyjmujecie nowego użytkownika ?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #89 dnia: 21 Marca 2013, 20:33 »
Berserker:
gejem

To ty nazywasz mnie \"\" poza tym grubasem i mam sobie kobiety poszukać, akumulatorem co go trzeba łądować od tyłu itp.
OSZUST ODWRACA KOTA OGONEM
złapany na gorącym uczynku krzyczy ZŁODZIEJ....
Kurwa koleś ty myślisz ze jesteś pierwszym oszustem na forum?
Znamy takich jak ty.

I jeszcze mały hincik (porada) czym dłużej wleczesz ten temat tym masz mniejsze szanse na znalezienie kogoś kto nie przeczytał o tym ze jesteś OSZUSTEM.
Dlaczego?
Bo tutaj czasem ludzie wpadają raz na tydzień :P
Gratuluje utracenia rynku :P