Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Stacja 1581 -unikat na allegro  (Przeczytany 4909 razy)

Berserker

• Gość
Stacja 1581 -unikat na allegro
« Odpowiedź #105 dnia: 21 Marca 2013, 21:09 »
ale jak oszukać sprzedałem coś uszkodzonego ?

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #106 dnia: 21 Marca 2013, 21:13 »
Nadal nie rozumiesz? Usiłowałeś ubliżać inteligencji znawcom tematu - myślisz, że krzykniesz POŻAR i wszyscy uwierzą, że się pali?
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #107 dnia: 21 Marca 2013, 21:13 »
stację kupiłem od wackee który miał napisane w aukcji :
Nie daję żadnej gwarancji choć zapewniam że sprzęt działa
chciał  mnie oszukać

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #108 dnia: 21 Marca 2013, 21:15 »
ja pierdole zajebiać go łyżką?
No kurwa on jest lepszy niż gadka z olem.

Dobra kurwa napisze jak to było.
Ponieważ wrzuciłeś nadgorliwie tematy do dwóch wątków z głupimi tekstami o nie zwykłości oferty jaką znalazłeś, wyczułem interes, twój interes.
Ponieważ jesteś słaby psychicznie daleś się sprowokować do zmiany treści aukcji na taką abyś popełnił błąd. Potem wystarczyło "poprosić" kolegę aby napisał do ciebie liścik że ja to taki chuj i popełniłeś drugi błąd. Trzeci już znasz bo skasowałeś stronę o mnie.
Popełniłes tylko cztery błędy, to była zaplanowana akcja którą przegrałeś.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #109 dnia: 21 Marca 2013, 21:16 »
ok kiedy ? zapraszam

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #110 dnia: 21 Marca 2013, 21:16 »
Heh - no wacek swój człowiek też bym się nie bał kupować u niego - ale on nie robi dymnych zasłon i sztucznego podkręcania cen - to właśnie ta subtelna różnica
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: 21 Marca 2013, 21:20 »
ale ja go nie znałem
tak jak wy mnie
ma inne konto na allegro i tu i co oszust ?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #112 dnia: 21 Marca 2013, 21:24 »
Gratuluje.
Podstawą złodzieja złapanego na gorącym uczynku jest krzyczeć;

K U R W A    T O    N I E   M O J A   RĘKA.

I tego się będziemy trzymać.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #113 dnia: 21 Marca 2013, 21:24 »
Gdybym wacka nie znał to z takim tekstem nie kupowałbym takiej aukcji - a Ciebie poznaliśmy jako podbijacza ceny 3dimmension niestety. Wacka znam - to przypadłość tego światka, że się znają i (także przywilej wynikający z tego) wiedzą u kogo można kupić a u kogo lepiej nie

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #114 dnia: 21 Marca 2013, 21:32 »
Dżizas kisiel ty herlaku szolmsie LOL

Kisiel:
to była zaplanowana akcja.

"taka akcja żebyś dał piątaka" \"\"

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #115 dnia: 21 Marca 2013, 21:32 »
reprezentujesz dno i tyle ci powiem dno dna

NIe chce mi się z Tobą gadać

Berserker

• Gość
« Odpowiedź #116 dnia: 21 Marca 2013, 21:34 »
tak myślałem mądry przed kompem

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #117 dnia: 21 Marca 2013, 21:39 »
wegi:
Dżizas kisiel ty herlaku szolmsie LOL

Wegi, zauważ, że ilość energi w złapanie oszusta jest całkowicie bezsensowna bo mogłem to przeznaczyc na dokończenie procedur emulacji głowicy. Uważny czytelnik Twoich wypowiedzi będzie już wiedział jak można "złapać szczura" typu prymitywnego. Taki jest łatwo złapać i większość forumowiczów takiego szurka wyniucha. Gorzej z bardziej inteligentniejszymi od nas. Ten był typowy szary szczurek z małym mózgiem.
Myśląc o przyszłości zapraszam do dyskusji regulaminu Bazar.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #118 dnia: 21 Marca 2013, 21:51 »
No cóż ja nie kolekcjonuje, prawie nic nie kupuje, nie czuję się zagrożony - zawsze na mnie działa odstręczająco przesadna namolność - tak jak dwa wątki o klamocie. Poza tym to ja jestem bydle świadomie i celowo odrzucające socjotechnikę. Nigdy nie przeczytałem żadnej reklamy przesłanej mi na pocztę, raz wypełniłem ankietę oferowaną przy otwieraniu poczty czego do dziś żałuję. Aha - jeszcze jedno - jak zdarza się reklama której nie rozumiem, to celowo nie staram się jej zrozumieć i pozostaje ona przeze mnie niezrozumiana - dlatego bo wiem, że spece z marketingu usiłują właśnie w ten sposób przykuć moją podświadomość do ich produktu.

Do bersekera - widzisz w takim sympatycznym gronie miłośników C64 - przed chwilą na przykład SM chciał mi zapodać SwinSIDa, ale ja uznałem, że nie ma po co sępić od uczciwego miłośnika tego forum - wystarczy mi jego ocena czy pomoc - jak będę chciał to poproszę i zakupię tego SSIDA u niego - zapewne ludzi spoza grona bardziej interesowałoby wyłuskanie gratisu - NAS NIE - to są właśnie te subtelne różnice...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #119 dnia: 21 Marca 2013, 22:00 »
wegi:
to ja jestm bydle świadomie i celowo odrzucające socjotechnikę.

W tym konkretnym przypadku to nie wiem czy to jest socjotechnika. To jest jak jedziesz w supermarkecie i masz taki wielki, ogromny koszyk a sąsiad ma go wypchany, no to kupujesz jak ten leming produkty które wyrzucisz tylko po to aby wywalić to do najbliższego śmietnika.....  ja to nazywam efekt sąsiada czyli kupujesz coś bo jest zainteresowanie innej osoby, którą nie koniecznie znasz. Dlatego uważam, że lepiej by było abyśmy zdecydowali się na zmiany w dziale bazar.
K2K taka moja propozycja, bez pośrednictwa allegro z gwarancją identyfikacji sprzedawcy.
Jak ktoś się deklaruje na kupno nie ma przebijania ofert o ile nie jest to oferta aukcyjna.