comankh:
łudziłem się że ten projekt żyje po upowaniu wątku na forum.
Wątek dostałeś ode mnie, dotyczący MA w wątku opisane są dokładnie te same problemy które podnosisz więc nie wiem co oznacza "życie", to że autor softu ma zero chęci do poprawek w stylu "parrent dir" ? Są one także w projekcie Elwera marki Ogryzek. Każdy może sobie poprawić takie czy inne błędy nikt się tym nie zajmie bo jest kisiel a kisiel jak to kisiel mówi mam to w dupie. To jest proste zrób se sam.
Ja z mojej strony jako twórca sprzętu muszę udostępnić flashera do MA bo sposób obsługi Flash'a jest całkowicie zmieniony w stosunku do GA.
Więc jak pojawią się poprawki pojawi się flasher.deal?
Poszukaj wsparcia w tym zadaniu u kolegów ze c64scene co kupowali po 100PLN GA a sprzedawali po 250PLN
Ba nawet możesz poprosić koderów którzy dostali ten wynalazek darmo. Dlaczego ja nie mogę mieć w dupie poprawki softu jak wszyscy literalnie mają to w dupie ? O chuj chodzi?
comankh:
3. hobby się kocha
W Twoim przypadku przeliczasz C/Z C/WK + fucki ile wydałeś. Wydałeś tyle bo potrzebowałem kasę na złącza co było napisane dokładnie w ogłoszeniu bazarku.
To ile zarabiam poszukaj sobie na forum, średnio płace podatku za tą "robotę" około 30PLN, jest to średnia z pięciu lat. Jak podliczę podatek w tym roku też dam znać. Faktycznie ponoszę więcej kosztów ale nie mogę ich rozliczyć.
Podsumowując:
Chcesz mieć dopracowany produkt kup sobie u konkurencji.... ups fuck Ultimate nie działa z c128 estutmilajt albo u olka jedynie ostatnią wersję... no i co dalej jest na rynku RR i EF ?
Wolny rynek wolny wybór. Z tym że nie słyszałem aby ktoś się troszczył o swoją pracę tak jak ja i dawał Ci zwrot kasy za wypróbowanie "produktu".
Czas stracony na tą dyskusję nikt nam nie zwróci.
Albo sam to zakodujesz albo poproś gratisowych kolegów.