Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Oszusci z internetowych aukcji/transakcji  (Przeczytany 21603 razy)

dominiqr

• Gość
Oszusci z internetowych aukcji/transakcji
« Odpowiedź #90 dnia: 31 Stycznia 2013, 13:06 »
mentos
mentos:
Poradźcie bo zauważyłem info i userze 504816780 - mam uważać bo myślę nad strzeleniem w jeden cel, mycham, 600ka, 3,5calówka?

Z gosciem "504816780" rozmawiałem kilka razy przez tel bo stwierdził, że na maile nie chce mu się odpowiadać. Jest pewny siebie, uważa, że jest kolekcjonerem, wysyła sprawdzony sprzęt.
Zapytałem go o kilka pozycji, które mnie interesowały i chciałem po prostu kupić, m.in.
Final III - pytałem czy ma oryginalne, Holenderskie - przesłał mi foto Final`a III Artax`a.
Zapytany o 1581 przyznał się, że poniżej 650-700 nie ma co rozmawiać o tej stacji czyli może się okazać, że chwilę przed końcem wycofa aukcje podając jakąś dziwną przyczynę \"\"

Offline Jericho/Draco

• Level 4
« Odpowiedź #91 dnia: 31 Stycznia 2013, 13:23 »
dominiqr
Ktoś TY? 1 post masz tylko. OloTrollo?\"\"

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #92 dnia: 31 Stycznia 2013, 13:29 »
Jericho: Raczej nie. Znam tego uzytkownika z forum PPA i nie wyglada jak Olo. \"\"

Offline Jericho/Draco

• Level 4
« Odpowiedź #93 dnia: 31 Stycznia 2013, 13:33 »
Amigowiec? Na party jeździ?

Offline mentos

• Level 5
« Odpowiedź #94 dnia: 31 Stycznia 2013, 14:08 »
dominiqr:
mentos
mentos:
Poradźcie bo zauważyłem info i userze 504816780 - mam uważać bo myślę nad strzeleniem w jeden cel, mycham, 600ka, 3,5calówka?

Z gosciem "504816780" rozmawiałem kilka razy przez tel bo stwierdził, że na maile nie chce mu się odpowiadać. Jest pewny siebie, uważa, że jest kolekcjonerem, wysyła sprawdzony sprzęt.
Zapytałem go o kilka pozycji, które mnie interesowały i chciałem po prostu kupić, m.in.
Final III - pytałem czy ma oryginalne, Holenderskie - przesłał mi foto Final`a III Artax`a.
Zapytany o 1581 przyznał się, że poniżej 650-700 nie ma co rozmawiać o tej stacji czyli może się okazać, że chwilę przed końcem wycofa aukcje podając jakąś dziwną przyczynę

Dzięki z info, też zahaczyłem o to, że "mam wszystko" ale nic nie odpowiedział, nie lubię tego, to już wolę jak po prostu ktoś napisze nie odpowiadam na emalie bo nie mam czasu albo mi się nie chce. Jednak cuś tam strzelę, ale nie jestem taki nawiedzony by dać tyle ile podajesz. Jednak nie wycofał a sprzedał taniej niż Ci mówił \"\"
polityczna poprawność, ta zaraza współczesnego demokratycznego świata musi SCZEZNĄĆ!

https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

Offline hsimpson

• Level 6
« Odpowiedź #95 dnia: 31 Stycznia 2013, 14:41 »
mentos:
Jednak nie wycofał a sprzedał taniej niż Ci mówił

Mimo to prawie zbliżył się z ceną do swojego ideału, niewiele mu zabrakło \"\".

Offline mentos

• Level 5
« Odpowiedź #96 dnia: 31 Stycznia 2013, 15:00 »
A warto było za nią dać tyle za ile poszła? Takie bardziej przyszłościowe pytanie.
polityczna poprawność, ta zaraza współczesnego demokratycznego świata musi SCZEZNĄĆ!

https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

dominiqr

• Gość
« Odpowiedź #97 dnia: 31 Stycznia 2013, 19:20 »
Jericho/Draco:
Ktoś TY? 1 post masz tylko. OloTrollo?

Kiedyś musi być ten pierwszy raz Jericho \"\"
Jeśli jest tutaj dział typu "przedstaw sie", którego nie zauważyłem jednak tutaj, chętnie napiszę kilka słów o sobie i zamiłowaniu do retro.

P.S. Dzięki za ocenę po pierwszym poście (OloTrollo) Draconie jeden \"\"

dominiqr

• Gość
« Odpowiedź #98 dnia: 31 Stycznia 2013, 19:29 »
Jericho/Draco:
Amigowiec? Na party jeździ?

Amigowcem byłem po kilkuletnim Komodowaniu (C64+1541-II). Niestety praca wymusiła przesiadkę na PC, jednak po dłuższej przerwie wróciłem do korzeni \"\"
Na party raczej nie jeździł ale chciałby "wgryźć się" w tą tematyke i jeździć \"\"
Jestem wielbicielem retro sprzętu spod znaku "C=" i jeśli pozwolicie chciałbym zawitać tutaj no chyba, że ktoś (Jericho?) zgłosi sprzeciw? ;)

Offline niemanika

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #99 dnia: 31 Stycznia 2013, 20:05 »
a ja sie zastanawialem skad sie Psychik urwal ze swoim "ktos ty" pod moim pierwszym na tym forum postem hehe ale beka dajcie jakies stare watki z olo w roli glownej

Offline Psychik

• Level 5
« Odpowiedź #100 dnia: 31 Stycznia 2013, 20:30 »
niemanika a co w tym dziwnego, ze sie dziwie? nie przypominam sobie takiego nicka z czasow sceny, konto masz od 2 miesiecy, to jak Cie mam znac?
w ogole pelno tu wiary z nickami z kapelusza...

dominiqr

• Gość
« Odpowiedź #101 dnia: 31 Stycznia 2013, 20:45 »
Psychik:
nie przypominam sobie takiego nicka z czasow sceny, konto masz od 2 miesiecy, to jak Cie mam znac?
w ogole pelno tu wiary z nickami z kapelusza...

Czyli wnioskuję, że C64Power jest tworzone przez i dla byłych/obecnych scenowcow?
Jakoś na innych forach nikt nie patrzy na dziwny nick (choć Twój wygląda jakby był nie z ale spod kapelusza) tylko na to kto i co sobą reprezentuje...

Offline niemanika

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #102 dnia: 31 Stycznia 2013, 20:47 »
serio to nie dziwie sie ze mnie nie znasz ale spotkalismy sie chyba na center party. nie przypomne sobie na 100% ale to wlasciwie osobny temat \"\" jaki ten slynny olo mial tutaj nick dokladnie ?

Offline niemanika

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #103 dnia: 31 Stycznia 2013, 20:52 »
dominiqr:
Czyli wnioskuję, że C64Power jest tworzone przez i dla byłych/obecnych scenowcow?
Jakoś na innych forach nikt nie patrzy na dziwny nick (choć Twój wygląda jakby był nie z ale spod kapelusza) tylko na to kto i co sobą reprezentuje...

wlasnie probuje doszukac sie czym wyroznil sie olo (nick z pasikowskiego ? \"\" ) bo to moze byc urzekajaca historyjka

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #104 dnia: 31 Stycznia 2013, 21:02 »
niemanika:
bo to moze byc urzekajaca historyjka

Urzekająca histeryjka to jest jak Psychik był u ciebie w domku \"\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....