Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: C&A Games 06 --- NOWY NUMER NA NOWY ROK A PONIEWAŻ DA SIE PISAĆ DŁUŻEJ TO UWAŻAM ŻE JEST KOLOROWY !!!!!  (Przeczytany 3410 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BagoZonde

• Level 6
    • http://www.commocore.com
Krótko i konstruktywnie ode mnie nt. najnowszego numeru:

Cytat z Little Sara Sister 2:

"O samym gameplay'u nie ma, co zbytnio pisać, bowiem każdy raczej dobrze wie, czego ma się w tej kwestii spodziewać."

No proszę Was, czemu służyć mają takie opisy? Czy autor tej recenzji grał w tę grę (w obie dla porównania)?

Zaś co do gry Paku Paku dowiaduję się o "nieco już zapomnianej formy licencji oprogramowania: hardware" - czyli wysłania kartki do autora. Cardware, nie hardware kurka wodna.

Skład, dzielenie tekstu i interpunkcja pozostawia wiele do życzenia (np: przedzielenie słowa "zwier-zaczkami" - skład du*owaty ;] ).

Amigowe nowości dla przykładu napisane są profesjonalnie. Merytorycznie to jest to!

Eway 10 Software: bardzo rzetelne podejście do tematu, super się to czyta :].

Rewelacyjna wzmianka nadchodzącej gry Bomberland. Miły akcent z zamieszczeniem wypowiedzi Skulla. Boombastic Benny? :].

Miło było poczytać wywiad z twórcą komodowej wersji gry Ortotris czy Kupiec, w które kiedyś mocno zagrywałem.

Bardzo fajny numer, przykręćcie tylko śrubę w tych rażących kwestiach ;].

Adi

• Gość
Super że jest nowy numer. Widać że chłopaki nieźle naginają.

Bago czepiasz się szczegółów \"\"

Offline WojT_GL

• Level 4
BagoZonde:
Cytat z Little Sara Sister 2:

"O samym gameplay'u nie ma, co zbytnio pisać, bowiem każdy raczej dobrze wie, czego ma się w tej kwestii spodziewać."

No proszę Was, czemu służyć mają takie opisy? Czy autor tej recenzji grał w tę grę (w obie dla porównania)?

Tu popieram BagoZonde. Jako że jestem straszliwym fanem Giany Sisters, już po zrzutach widziałem, że Sara Sister jakaś jest taka dziwna, potem zobaczyłem gameplay na YouTube i widać z niego że Gianie do pięt nie dorasta :/ Szkoda - bo myślałem, że w końcu pojawi się jakaś gra która pozwoli odpocząć na chwilę od Giany \"\"

Offline Jericho/Draco

• Level 4
WojT_GL:
jestem straszliwym fanem Giany Sisters

jestem WIELKIM fanem!\"\" jak już czepiamy się szczegółów! teraz wszystko jest straszne, szok albo masakra. Język schodzi na psy a my (przynajmniej ja to czuję) razem z nim!

A na temat to jeszcze nie miałem czasu ani okazji poczytać ale naprawdę nie mogę się doczekać i czekam też na nowy numer C&A Fan!! Cieszę się że jest jeszcze grupa ludzi którym się chce wydawać magazyny bo my uwielbiamy je czytać!!!