dzięuję za propozycje gier. u nas hitem były 3 tytuły: Father Christmass, Creatures 2 i gra, o której wspomnę za chwilę.
dzieciaki zachwycone komputerem starszym od ich rodziców, dostały po zestawie na drogę.
przemoc w grach. niby jesteście przeciwko a polecacie gry w których się strzela, bije po mordzie, kopie. 'bo tam jest mało przemocy' - ROTFL! przemoc to przemoc, tak jak ciąża jest ciążą, a patriotyzm patriotyzmem.
uważam że nie ma co trzymać dzieci pod kloszem. muszą wiedzieć że świat dorosłych = nie tylko słodkie pierdzenie ale także przemoc, zbrodnie i nie mogą wyrosnąć na lalusiów. dlatego włączyłem młodym Commando Libya. uważam że ta gra jak mało która jest brutalnie prawdziwa przez co bawiąc-uczy. włączcie ją swoim pociechom i gwarantuję że zapomną o Giana Sisters.
ps. dość! wytłumaczcie mi dlaczego, mając do dyspozycji całą przestrzeń forum, musieliście zafajdać ten temat całą bazą gier (czy miałbym przetestować ja z siostrzeńcami?), opowieściami dziwnej treści o pakowaniu, życzeniami świątecznymi (bo przecież nie było osobnego wątku, nie?) itp.
2 z 3 podstron tematu to śmieci i bzdury! wkleić netykietę?