Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ściepa na C64Power  (Przeczytany 1927 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Ściepa na C64Power
« Odpowiedź #45 dnia: 19 Października 2012, 16:13 »
Gwoli scislosci ja to napisalem pol zartem pol serio. Z Flooderem jest utrudniony kontakt - nie zawsze odpisuje na maile. Wysle do niego zapytanie ile kasy juz wplynelo.
Musicie wiedziec (jesli nie bylo to wspomniane wczesniej), ze o ile ja mam tutaj "dostep do wszystkiego", to konta sa wlasnoscia Floodera i przez niego tez oplacane.

Co do dzialanosci tego serwisu, to poswiecilem tutaj ostatnie 2 lata swojego zycia, czasem kosztem rzeczy dla mnie istotniejszych. nie oczekuje, aby codziennie mnie klepano po plecach z tego tytulu rzecz jasna, ale gdybym nie chwycil byka za rogi to nie wiem czy dzis power by w ogole jeszcze istnialo, a smiem stwierdzic, ze jest obecnie dosc stabilne, z "ustalonym" choc skromnym community, ktore po prostu funkcjonuje. Jesli nie przestaniecie w takim tepie pisac postow, to w tym miesiacu bedzie rekord popularnosci serwisu ever.

To, ze sa ludzie ktorym naprawde zalezy na tej stronie dotarlo do mnie paradoksalnie w momencie gdy strona zniknela z sieci na tydzien - dostalem ok 20-25 zapytan co sie dzieje.
C64 power jest ponadto znacznie popularniejsze niz ilosc postow pojawiajacych sie tutaj, co mnie w sumei tez troche dziwi. Widac to po przyroscie ilosci kont w ostatnim czasie, po wprowadzeniu restrykcji dostepu (acz postow z tych konta nie ma).

Ja nikomu, kto tutaj chce pomagac... skrzydel nie podcinam. Niestety: Jedyna osoba ktora naprawde dlugofalowo aktywnie pomaga jest V-12 (vide konkurs - gdyby nie Pawel to na pewno by bylo zupelnie inaczej, on w pewnym momencie faktycznie przejal prowadzenie tego konkursu!).

Mozna napisac newsa (newsy przenioslem na forum aby latwiej nimi bylo zarzadzac, bo minibb sie nie intergruje z Joomla, wiec latwo teraz kazdy moze wrzucic cos od siebie), mozna napiac artykul (ostatnie publikowane artykuly na power pojawily sie z mojej inicatywy) itd etc.

To chyba dosc logiczne, ze biorac pod uwage ile pracy wymaga zarzadzanie Power jako calosciowym projketem i ogolnym brakiem pomocy innych, daze do tego, aby ekosystem wypasal sie sam, z jak najmniejszym moim udzialem ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"