wegi
Co do zgodności MA z GA na poziomie rejestrów i zachowania sprzętu w trybie AR są one w pełni zgodne (ten sam opis dałem). Przesunięcie adresów w lewo w de01 jest specjalnie zrobione bo kiedys tak kodowałe że A14 A13 są w rej $de00. I tak już zostało. Na poziomie flashowania karty są nie zgodne, w MA używam PLA a w GA używam $dfxx do zapisu po sektorze. Kiedyś będzą chętni to opisze co i jak jakby ktoś chciał napisać flashera.
Co do obrazów AR6... nie lepiej z linkować to tak aby chodziło razem? Flasher wypali nawet 128KB z jednej strony dysku.
Pytanie do userów chcecie flashera bez turbo pod sd2iec ?
W odpowiwiedzi na pytania kiedy, konto i gdzie ja mieszkam itp.
Status obecnie to zmontowane prawie dwa mój i wegiego na których robie różne testy ze sprawności, nie skończyłem uniflasha do wypalenia obrazów, erase i ID zrobione i działa..Potrzebne jeszcze blank check i unprotect / protect.
Jak skończe lutować i będę gotowy do wysyłki to wysyłam numer konta... dzisiaj dwie zmiany w pracy wiec słabo to cały czas widzę.
Reszta serii będzie sprzedana na możliwie dużej ilosci portali aukcyjnych celem reklamy c64power.
Co napisu wiadomo że ja zrobiłem hardware, ważniejszy jest soft, wegi mozesz siebie wpisać? created = made by