Pomijając moją niewiedzę (tak, niewiedzę, nie ignorancję), stwierdziłem to nie z wydumanych stwierdzeń a na zasadzie porównania. W tym samym slocie mieszczą mi się na wcisk dwa karty, które wykonał Stary Marabut (1,5 mm). Także dwa inne karty trudniej się wsuwa i wychodzą ciężko. Oczywiście port jest rozlatany - sprawdzałem na dwóch kompach - jasne, że nie są to nówki. Ale do wspomnianych czterech kartrydży nie potrzebuję Kontaktu, ciężej się wyciągają (muszę "boksować" raz w lewo raz w prawo) a Twój kartrydż wsuwa się i wychodzi prawie jak mydło. Kart, na którym testuję własną grę wchodzi za każdym razem tak samo i tak samo ciężko go wyciągnąć. Po raz kolejny stwierdzasz po najmniejszej linii oporu, że BZ ma problem z powodu swojej niewiedzy. Nie mam wystarczającej wiedzy by dyskutować, to fakt, ale staram się tak jak w tym przypadku podać niezaprzeczalne fakty.
Co do myszki, moja wiedza też się kończy i nie mam czasu jej teraz pogłębiać, sprawdziłem sobie tylko, że po podłączeniu myszki $D419/+1 "chodzą" cały czas. Koniec stwierdzenia.