Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: c&a fan #9  (Przeczytany 3264 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

p.a.

• Gość
c&a fan #9
« Odpowiedź #30 dnia: 07 Lipca 2012, 22:04 »
Tyle, że ja się z nim nie koleguję. Nie znam go. Wiem, że sporo nabroił, ale tym razem - w co wierzę - chciał zrobić coś pozytywnego. Niczego bym od niego pewnie nie kupił, nie zawierałbym z nim transakcji na allegro, i tak dalej. Ale skoro chciał pisać i zająć się składaniem? Czemu nie?

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
c&a fan #9
« Odpowiedź #31 dnia: 08 Lipca 2012, 00:00 »
p.a.:
Ale skoro chciał pisać i zająć się składaniem? Czemu nie?

Myślisz, że zrobił to bo jest Caritas? Nie \"\" Wszystko, by lansować swój złodziejski proceder. Sorry, ale taka argumentacja do mnie nie przemawia. Musisz być naiwny :D A tonący brzytwy się chwyta.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

p.a.

• Gość
c&a fan #9
« Odpowiedź #32 dnia: 08 Lipca 2012, 00:26 »
Może tak, może nie...

Tyle że - jak widać po reakcjach na forach - olo ma już swoją "renomę" i nie bardzo rozumiem, kto mógłby połknąć reklamowy haczyk.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
c&a fan #9
« Odpowiedź #33 dnia: 08 Lipca 2012, 09:42 »
Reasumujac: Ramos i tak kazdego przyjmie do redakcji, przeciez dokladnie to samo robil z Samarem.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Ramos

• Gość
c&a fan #9
« Odpowiedź #34 dnia: 08 Lipca 2012, 12:03 »
Mała uwaga olo nie jest w redakcji Fan, po prostu złożył magazyn i napisał arty.
Przyjmowanie do redakcji Fan odbywa się na innych zasadach i decyduje to grupa, a nie ja. Każda pomoc w tworzeniu pisma się przyda, więc nie dyskryminuje nikogo.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
c&a fan #9
« Odpowiedź #35 dnia: 08 Lipca 2012, 14:01 »
fucktycznie nie jest wymieniony w zalodze.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Faust

• Gość
c&a fan #9
« Odpowiedź #36 dnia: 08 Lipca 2012, 14:13 »
Hmmm... Panowie,
wydaje mi się, że sprawy drugorzędne przysłoniły merytorykę.
A numer jest całkiem fajny, co prawda nigdy do końca nie strawie układu graficznego magazynu ale taki dizajn już ma... Nie znalazłem poważniejszych bzdurek w składzie (oprócz wiszących spójników), więc pod tym względem olo się sprawdził. Tekstowo chyba najbardziej mnie przykuł artek Ramosa, jednak reszta też nie odrzuca (aczkolwiek przeczytana póki co, po łebkach).

Co do niego, to może zadajcie mu po prostu pokute w postaci składu 100 numerów C&A Fan i może to go zrehabilituje w Waszych oczach;P

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
c&a fan #9
« Odpowiedź #37 dnia: 08 Lipca 2012, 16:02 »
nie czytalem tego artykulu o scenie ale opinie sa zachecajace:

wackee:
Natomiast artykuł Ramosa o demoscenie niestety zasługuje na solidną krytykę. Ilość merytorycznych błędów w niej zawarta wystarczyłaby na kolejny artykuł. Wstyd!

carrion:
ale tak jak wacek pisze... artykuł o scenie o kant d.... słaby.

Odyn/Vulture:
znowu ktos pisze za Ramosa...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
c&a fan #9
« Odpowiedź #38 dnia: 09 Lipca 2012, 09:23 »
p.a.:
Tyle że - jak widać po reakcjach na forach - olo ma już swoją "renomę" i nie bardzo rozumiem, kto mógłby połknąć reklamowy haczyk.

Niezgadzam się z taką opinią, o trollo nie piszemy codziennie więc może on spokojnie brylować na salonach C&A Fan i prowadzić swój proceder na allegro.
Tak gwoli ścisłości koledzy lollo, przypomnę Wam historię Zaxona, który sam doświadczył przyjemności kolegowania się z pięciomajedynkami. Pomagał ,doradzał mu w kwestiach pcb, układów, projektowania elektroniki, podciągnął go do poziomu wyżej niż lutowanie goździem. Koleżeństwo skończyło się jak powstała sprzeczność interesów, olo zaczął psuć renomę Zaxonowi na swoim forum wytykając mu błędy w montażu, posunął się do szantażu itp.
Podsumowując. Kolegujecie się z typem który bez elektrody i używania ludzi do niczego nie doszedł w historii c64 który na koniec współpracy z Wami narobi Wam na głowę jak gołąbek \"\"

PS. Widziałem ptaka cień.....
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Skull

• Level 6
c&a fan #9
« Odpowiedź #39 dnia: 10 Lipca 2012, 09:14 »
może to i rzeczywiście nie jest najtrafniejszy dobór 'partnera' - ale fakt jest taki że tylko dzięki niemu ten numer został w ogóle wydany. Więc stając przed wyborem, albo trolo i jest gazeta, albo kononowicz,
wybrano "mniejsze zło" - a tak na prawdę to wyboru nie było.

ps. V-12 dawaj ten art o Żulder Dashu.

ps2. Kisiel będziesz składał magazyn?

Offline Kisiel

• Level 7
c&a fan #9
« Odpowiedź #40 dnia: 10 Lipca 2012, 18:20 »
Skull:
ps2. Kisiel będziesz składał magazyn?

A ile np. BL by wziął za złożenie magazynu? 100 - 2000 ? W razie czego zawsze można zrobić ściepę. Wolałbym napisać arta niż składać bo się na tym nie znam.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
c&a fan #9
« Odpowiedź #41 dnia: 11 Lipca 2012, 05:53 »
Skull:
ps. V-12 dawaj ten art o Żulder Dashu.

Zapomnij.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline Skull

• Level 6
c&a fan #9
« Odpowiedź #42 dnia: 11 Lipca 2012, 09:29 »
Kisiel
no właśnie ja też się nie znam, BL właśnie miał składać, ale wymiękł.

Offline Kisiel

• Level 7
c&a fan #9
« Odpowiedź #43 dnia: 11 Lipca 2012, 21:37 »
Skull
W wakacje to każdy wymięka \"\"