L3nox:
Ale kurcze najbardziej mnie boli że mój odtwarzacz MP3 nie widzi Wavów.. ;/
No to w tym wypadku RAW nie pomoże. Zrobiłeś WAVa z 8bit mono na 16bit stereo? Podejrzewam, że tu jest problem - twój odtwarzacz "nie rozumie" 8bitowych WAVów. Tryb RAW jest dla jakichś hardcore'ów w tym temacie, a z tego co wyczytałem z pliku pomocy, nie zobaczysz nagłówka, i lepiej aby nie było to zaznaczone.

L3nox:
Próbowałem bawić się głośnością, ale bez skutku.
W pomocy do programu pisze, aby głośność główna i WAVE w regulacji głośności ustawić na maksa. Spróbuj też ustawić głośność samego WAVa w programie na 220-225 (ja tyle ustawiałem, na domyślnej wartości 254 ani razu mi nie poszło), i wykonaj wszystkie 3 możliwości:
- prostokątną
- trójkątną
- sinosuidalną
(POZAPISUJ W NAZWACH CO JEST JAK ZROBIONE)
[edit](I TO SAMO ZRÓB Z OBRÓCONĄ FALĄ - W SUMIE 6 PLIKÓW - KTÓRYŚ MUSI ZADZIAŁAĆ)[/edit]
a potem posprawdzaj odtwarzając je w tablecie. Zobacz w specyfikacji tableta, czy jego karta dźwiękowa wyciąga 44100 kHz, a nie np tylko 22050 kHz lub mniej. Sprawdź też czy głowice magnetofonu oraz adaptera "całują się" krzyżykami i czy nie musisz kombinować, tak jak ja na filmie. Ja niestety najszybciej znajdę czas na taką zabawę dopiero w weekend.