Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: kim jest olo?  (Przeczytany 2145 razy)

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
kim jest olo?
« Odpowiedź #15 dnia: 18 Kwietnia 2012, 16:12 »
Czyli zbieżność pseudonimów. \"\"

No to odniosę się do tego, co pisałeś wcześniej, by mentos ogarnął temat. Otóż dla zwykłych osób, które nie są w ogóle w temacie, nie miały nigdy do czynienia z trolollo, to ta osoba może wydawać się nieszkodliwa. Nawet można bez większych problemów dokonać z nim transakcje na Allegro, przy okazji nieświadomie np. zostać okantowanym na podróbki kaset. \"\"

scalak:
Jakiś czas temu nawiązałem z tym człowiekiem kontakt bo chciałem nacieszyć się drugi raz w życiu od nowa c64 - był i jest mi pomocny w wielu kwestiach

Wybrałeś najgorszą z możliwych opcji. Na przyszłość polecam radzić się w kwestiach C64 na niniejszym forum. \"\" Lista grzechów olollo jest tak długa, że aż się dziwię, że go bronisz. \"\" I dlatego temat jest w śmietniku.

Piszesz, że SD2IEC nie dostałeś od Zaxona do dnia dzisiejszego, a w stopce wymieniłeś, że go posiadasz. \"\"
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline scalak

• Level 1
  • *
kim jest olo?
« Odpowiedź #16 dnia: 18 Kwietnia 2012, 16:53 »
V-12/Tropyx
O "olo" nie będę się już wypowiadał bo temat wyczerpałem..

jedno SD2IEC posiadam, sam co prawda nie miałem czasu aby go zrobić ale przecież nie tylko zaxon takie cuda robi

dzisiaj moja cierpliwość się już skończyła zaxon dostał negatywa - konto allegro zawieszone

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
kim jest olo?
« Odpowiedź #17 dnia: 18 Kwietnia 2012, 18:32 »
Brednie. Czekałeś od 3 marca (założenie konta) aby obsmarować zaxona dzisiaj 18-04-2012 że nie dostarczył olowi-scalakowi sd2iec? Znaczy się głąbie masz tupet pierdolić że znowu jesteś pedałem lubiącym kobietki? Masz sd2iec ale sie nie zaciągasz \"\" Jesteś nowy ale długo na forum... tak długo że nie miałeś szansy się skontaktować przez 1,5 miesiąca z zaxonem.
Olo twoje podchody na GG też są znane, wyłudzasz zakładasz, piszesz z różnych maili, playonline itp. Jesteś głupi wredny typ.
SPIEDALAJ KLONIE.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline scalak

• Level 1
  • *
kim jest olo?
« Odpowiedź #18 dnia: 18 Kwietnia 2012, 20:30 »
Kisiel
Nie zamierzam Ci udowadniać, że nie jestem olo ani z Tobą rozmawiać na jakikolwiek temat.
Wcale się nie dziwie, że wszystkie posty w śmietniku są z Twoim udziałem.
Przez tyle lat nie spotkałem na forach równie aroganckiego gościa, masz tupet...

Offline Kisiel

• Level 7
kim jest olo?
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Kwietnia 2012, 07:31 »
Witaj w moim królestwie \"\"
Ja przez 30 lat na forach nie znalazłem takiego samego gościa jak ja.
A ty przez kilka lat próbujesz jakieś wkręty robić na różnych forach.
Merytoryczna dyskusja z olo wygląda tak:
- chciał uwalić Zaxona,
- wybielić olo,
No więc długo na forum jest ale o zaxonie mówi po 1,5mc od rejestracji. Zaxon w tym czasie był na forum/przeglądał forum, jakieś tysiąc pińćset razy tylko... aleksander tego nie widział .... dlaczego? Bo czytał tylko wątki o olo?
Kurwa przecież zaxon pisze głównie w wątkach o olo.
Żenujący poziom klonowania, musisz aleksandrze skillować avatara bo jakiś chujowy ci wyszedł.
@Raf mam ciągnąć dalej tą "dyskusje" czy starczy już danych?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
kim jest olo?
« Odpowiedź #20 dnia: 19 Kwietnia 2012, 08:36 »
Być może na forum mamy kolejne klony, być może jest nim sam Scalak, który nie chce udowodnić, ze jest prawdziwy - w każdym bądź razie trzeba być mega chorym psychicznie, by podszywać się za inne osoby. Dlatego teraz każda jakakolwiek próba bronienia lolollo i podejrzane konta będą od razu banowane.

Dziwne, że mentos wyskoczył z tematem i nagle wskakuje Scalak. To raczej nie przypadek \"\" lolollo jest tutaj skończony, może się bawić w fejkowe konta, ale nic mu to nie da \"\" Tylko nabija posty dla power i zwiększa jego aktywność :D
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline scalak

• Level 1
  • *
kim jest olo?
« Odpowiedź #21 dnia: 19 Kwietnia 2012, 08:52 »
V-12/Tropyx:
Wybrałeś najgorszą z możliwych opcji. Na przyszłość polecam radzić się w kwestiach C64 na niniejszym forum. Lista grzechów olollo jest tak długa, że aż się dziwię, że go bronisz. I dlatego temat jest w śmietniku.

Może i masz rację, ale sam widzisz - jakie jest moje przyjęcie na tym forum i chociaż temat zakończyłem nadal Kisiel udaje Rutkowskiego i próbuje coś udowodnić

Kisiel:
chciał uwalić Zaxona

Nie znam go osobiście więc nie zamierzam się o nim wypowiadać, po prostu wylicytowałem przedmiot - nie dostałem go, dlatego negatyw - jak się obudzi i w końcu go wyśle jest opcja unieważnienia komentarza

Kisiel:
wybielić olo

Wypowiedziałem się z mojej prywatnej strony i mojego doświadczenia z nim

Chcę naprawdę skończyć ten wątek, bo jest bez sensu

Offline Kisiel

• Level 7
kim jest olo?
« Odpowiedź #22 dnia: 19 Kwietnia 2012, 22:34 »
ok, kończymy więc. Zaxon wyśle Ci karta po weekendzie.

Przepraszam, nie miałem racji.

zaxon

• Gość
kim jest olo?
« Odpowiedź #23 dnia: 19 Kwietnia 2012, 23:05 »
Bo niestety w przeciagu 5 dni musialem sie przeflancowac z Angli do Francji. Taka robota i takie zycie niestety, zabralem ze soba tylko czyste galoty i pare koszulek. Na miejscu okazalo sie ze robota jest na dluzej, i dobrze platna wiec zostalem. Poki co zdazylem sciagnac czesc sprzetu,(stacje lutownicza, 2 kontenerki czesci, wiekszosc narzedzi, czesc kompow)  reszte dociagam w ten weekend , robie interfejsy  i rozsylam dalej . Rozumiem ze  kupujacy sie wkurzyli czego efektem jest zablokowanie mojego konta na allegro.

clonofall

• Gość
kim jest olo?
« Odpowiedź #24 dnia: 30 Kwietnia 2012, 23:35 »
Scalak \"\" ale cie chłopaki przywitali i od razu klonem Olo obwołali \"\" ja 11111olo poznałem po tym, jak zakupiłem na jego aukcji COŚ i to COŚ działa bez najmniejszych problemów. Chłopak jest zawsze chętny do pomocy, na GG słonko się świeci i zawsze można spytać o to czy owo. A żeby nie było wątpliwości, to jestem clonofall \"\" i za wszelkie podobieństwa stylu do Olo z góry przepraszam \"\"

Offline scalak

• Level 1
  • *
kim jest olo?
« Odpowiedź #25 dnia: 01 Maja 2012, 14:18 »
clonofall
clonofall:
ale cie chłopaki przywitali i od razu klonem Olo obwołali

Taaa no nic będę musiał z tym żyć \"\"

clonofall:
ja 11111olo poznałem po tym, jak zakupiłem na jego aukcji COŚ i to COŚ działa bez najmniejszych problemów. Chłopak jest zawsze chętny do pomocy, na GG słonko się świeci i zawsze można spytać o to czy owo

Uważaj co piszesz \"\" Ale co prawda to prawda.

clonofall

• Gość
kim jest olo?
« Odpowiedź #26 dnia: 01 Maja 2012, 22:56 »
A tak w ogóle-czy macie tak jak ja, że na samą myśl o kisielu bierze was na wymioty? Mam na myśli oczywiście kisielek deserek, a nie tutejszego omnibusa kisiela przez duże "K" \"\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
kim jest olo?
« Odpowiedź #27 dnia: 03 Maja 2012, 09:34 »
rejestrowac sie na forum tylko po to aby bronic chorego kolesia....

ile jeszcze? \"\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

clonofall

• Gość
kim jest olo?
« Odpowiedź #28 dnia: 04 Maja 2012, 22:48 »
Raf:
rejestrowac sie na forum tylko po to aby bronic chorego kolesia....

nie bronię, tylko wypowiedziałem się w temacie, który ktoś zapoczątkował. Raf, skąd w tobie tyle jadu?! I skąd ty wiesz, w jakim celu się zarejestrowałem?

Offline Kisiel

• Level 7
kim jest olo?
« Odpowiedź #29 dnia: 04 Maja 2012, 22:56 »
clonofall

No żeby się wypowiadać w śmietniku (kurestwo kisiela) to trzeba być:
1. psychopatą co lubi grzebać w śmietniku,
2. olem co grzebie w śmietniku,
3. olem co grzebie na śmietniku na emeryturze bo mu nie stykło oszustw na allegro.
4. narwańcem co się jeszcze nie dał oszukać.