Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Spotkanie SMZI  (Przeczytany 1433 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Spotkanie SMZI
« dnia: 31 Marca 2012, 11:28 »
dostalem wlasnie cynka, ze dzis w zabrzu jest spotkanie ;)

wiecej info na stronie SMZI

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline WojT_GL

• Level 4
Spotkanie SMZI
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Marca 2012, 11:36 »
Wybieram sie, bede chwile - napisze jak bylo \"\"

noctropolis

• Gość
Spotkanie SMZI
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Kwietnia 2012, 08:13 »
Było bardzo fajnie \"\" Duże podziękowania dla organizatorów i pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli. Frekwencja nie była co prawda powalająca, ale może to przez nieciekawą pogodę i małe rozreklamowanie spotkania. Ciekawie było pograć m.in. na Acorn'ie BBC Master Compact - fajny sprzęcik, pierwszy raz go widziałem \"\" Z przyjemnością wybiorę się na kolejne spotkanie.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Spotkanie SMZI
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Kwietnia 2012, 09:43 »
no coz, jak sie 10 dni przed impreza daje info na stronie SMZI, ze jest impreza i nie rozsiewa info na stronach zwiazanych z tematem.. pewnie bylo kilka osob ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline WojT_GL

• Level 4
Spotkanie SMZI
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Kwietnia 2012, 21:29 »
noctropolis
Niestety w związku z tym, że byłem opiekunem dziecka w tym dniu nie mogłem być długo. Wpadłem i po prostu oczom nie wierzyłem ile tam cudów było - choćby wspomniany Acorn o którym w życiu nie słyszałem \"\"
Partyjka w Ponga (wygrana) z Krzyśkiem tylko zaliczona, bo większość czasu zwiedzałem to muzeum. A że przytargałem trochę sprzętu do reanimacji to chciałem chłopakom je wrzucić do naprawy. W międzyczasie Ramos z resztą ludzi zagrywali w nowości na C64 - niektóre świetne perełki.
Na pewno wpadnę niedługo po sprzęt i A1200 \"\" A na kolejne spotkanie wybiorę się już bez szkraba \"\"