Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: POZDRAWIAMY C64SCENE  (Przeczytany 3314 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wackee

• Level 6
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #30 dnia: 02 Marca 2012, 07:44 »
V-12/Tropyx:
to, co zrobił Raf, było niepotrzebne, ale dlaczego ktoś próbuje go rozliczać za ten czyn

Do rozliczenia dopiero może dojść, wszystko co ja próbuję zrobić to przekonać Rafa do zrobienia w tej sytuacji jedynej rozsądnej rzeczy, zanim narobi sobie kłopotów. Jak widać, gdy w grę wchodzi ambicja, rozsądek schodzi na dalszy plan.

Offline wackee

• Level 6
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #31 dnia: 02 Marca 2012, 07:47 »
Kisiel:
W sumie to będzie bardzo udana impreza ten piernik,bo tak mój wujcio pracuje w prewencji, chłopaki są po dragach i piwku. Sebaloz (jesteś na pierwszym miejscu) Cresh, próbują wciągnąć nosem majty pani Bożeny z baru a tu trach, wpada policja legitymuje i dmuchanko  Udanej imprezy życzy toruniak.

Ty naprawdę jesteś ciężkim mitomanem.
Oczywiście, żyjemy w kraju w którym policja aresztuje ludzi za picie \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #32 dnia: 02 Marca 2012, 10:10 »
wackee:
Słuchaj dalej doradców takich jak Kisiel

Hehe, nie jestem doradcą Raf'a wyrażam sobie własne opinie na temat Waszych dzieł chronionych prawem autorskim, cytowania i szczytowania.
Zamiast gadać to rób tak jak ja. Pracuj na proces potem się będziesz martwił jak coś z tego nie wyjdzie. No i pamiętaj, papugi gadają to co im powiesz. To wyrok Sądu RP jest ważny.

Do reszty Twoich insynuacji... aresztowania dramat... kurde lecz się wacku. Najebany idziesz na ulicy to trafiasz na myjkę, pamiętaj jak wyjdziesz na mickiewicza w Toruniu to brukiem do mostu, potem drogę już znasz. Aresztowania najczęsciej są za dragi. Narkotesty posiada KG w Toruniu. To tyle w kwestiach organizacyjnych.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wackee

• Level 6
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #33 dnia: 02 Marca 2012, 10:20 »
Kisiel:
Aresztowania najczęsciej są za dragi. Narkotesty posiada KG w Toruniu.

To tylko się ciesz że na Ciebie nikt nie doniósł na poprzednich 6 edycjach Piernika, na których byłeś, zaćpany w sztok \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #34 dnia: 02 Marca 2012, 10:36 »
To akurat pomówienie.
Fakt, że alkohol uderza w tętnice ale używek dla wyższych sfer (elyty?) nie używam. Miałem raz nie miłe doświadczenie z trawą i stykło, kurde kiedy to było... 1995? o fuck 17 lat. Niektórzy narkomani takiego wieku nie dożywają.
Ehh a ... te wyciąganie w nocy z domków na pierniku... kojarzy mi się zawsze z Gestapo, no nie wiem czemu ;) Normalnie kulturalnemu człowiekowi nie dadzą spać i to jeszcze 40-letni ludzie. Ja wiem wnukom będziecie opowiadać jaki to dziadek był kozak \"\"

A tak przy okazji Wacku, nie uważasz że Nitro skamląc na forum i przytaczając co zrozumiał na prv jest totalnym lamą? Jakby chłopak miał chociaż grosz rozumu zabanował by mnie od razu a nie wdawał w dywagacje które zresztą olaliście ciepłym moczem.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wackee

• Level 6
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #35 dnia: 02 Marca 2012, 13:31 »
Kisiel:
To akurat pomówienie.

A Twoje teksty to akurat niby co - fakty? Nie bądź śmieszny \"\"

Fakt, że alkohol uderza w tętnice

Uważaj żeby Cię Wujek nie spacyfikował \"\"

Normalnie kulturalnemu człowiekowi nie dadzą spać

Kulturalnym może nie, więc spałbyś spokojnie ;) Natomiast jeżeli chcesz to mogę przypomnieć Twoje największe wyczyny z Pierników. Na pewno żona doceni.

i to jeszcze 40-letni ludzie.

Nie postarzaj mnie, do cholery. Ja mam dopiero 3x \"\"

A tak przy okazji Wacku, nie uważasz że Nitro skamląc na forum i przytaczając co zrozumiał na prv jest totalnym lamą?

Nie masz wystarczających uprawnień/dorobku (niepotrzebne skreślić) aby innych nazywać lamerami IMHO \"\" Może dlatego że większość rzeczy które zrobiłeś w ostatnich kilku miesiącach to jest kwintesencja lame w mojej opinii, która równa Cię z Pablo, Mekongami i paroma innymi egzemplarzami. Oni też zbudowali swoje "być' na scenie nie tym, co zrobili, a tym, kogo opluwali. Bez smajleja.

Offline Kisiel

• Level 7
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #36 dnia: 02 Marca 2012, 16:04 »
wackee:
Nie masz wystarczających uprawnień/dorobku (niepotrzebne skreślić) aby innych nazywać lamerami IMHO

Dobre, ten gościu wg Ciebie coś robi? http://csdb.dk/scener/?id=19172
Poza wykonywaniem poleceń od Elbana,Sebaloza i Cresha \"\"
Nito, oftop, nitro przesuń, nitro to tamto sramto... kurdę no prostego skryptu nie napisze na forum bo się boi, że się coś spierdoli.

Reszta Wacku zgadza się lame jest to co robiłem przez ostatnie miesiące, robiłem dla ludzi sprzęt za kasę i nowy projekt UK1541. To, że opluwałem Ciebie czy Bimbra to przepraszam. Cóż wuj Ci w dupę ;)  Reszta gnomów c64scene.pl jest prącia warta... nawet nie przyjdą do śmietnika... ale cóż chlip chlip. Elban no przyjdź KOCHAM CIE \"\" PIS AND LOVE

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #37 dnia: 02 Marca 2012, 16:12 »
wackee:
Do rozliczenia dopiero może dojść

No tak, ale w jaki sposób?

wackee:
Jako jedyny próbuję doprowadzić do rozładowania konfliktu.

No właśnie nie wiem dlaczego, masz w tym jakiś zysk? Bo największym pieniaczom nie zależy na tym, wręcz przeciwnie - karmią się własnoręcznie napędzaną maszynką do werbalnego linczowania jednej, czy dwóch osób na necie.

wackee:
Nie masz wystarczających uprawnień/dorobku (niepotrzebne skreślić) aby innych nazywać lamerami IMHO

A mnie się wydawało, że na scenie zawsze panowały pewne niepisane zasady (normy), które pozwalały każdemu jasno określić, kto jest lamą. Imho wyciąganie prywaty na forum publiczne jest lamerskie - nie robi się to z czystych pobudek moralnych, lecz by zwrócić na siebie uwagę, bądź skierować uwagę na kogoś, kto w oczach innych wychodzi na tego złego.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline wackee

• Level 6
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #38 dnia: 03 Marca 2012, 09:48 »
V-12/Tropyx:
No właśnie nie wiem dlaczego, masz w tym jakiś zysk?

Nazwij mnie romantykiem któremu przeszkadza rozłam sceny. Wiem, ciężko uwierzyć, ale chyba powinieneś już zauważyć że od czasu do czasu robię pewne rzeczy dla idei? \"\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #39 dnia: 03 Marca 2012, 13:15 »
Veni, vidi, vici.
Hail to the king, baby.

ale mozemy negocjowac.

chcialbym zobaczyc efekt wykonania tego polecenia:

UPDATE phpbb_posts_text t
LEFT JOIN phpbb_posts p ON t.post_id = p.post_id
SET t.post_text = 'tu byl kiedys post'
WHERE p.poster_id = 16

wackee:
Słuchaj dalej doradców takich jak Kisiel, którzy generalnie w tej całej sprawie nie ryzykują niczym a Ciebie podpuszczają, a na pewno świetnie na tym wyjdziesz.

Wacek, ja to nie Nitro, mysle samodzielnie ;)

Ogolnie powiedz mi, w czym problem aby po prostu skorzystac z _lepszeego_ forum... nic nikomu nie zabralem a dalem wzamian cos lepszego. To jest scena, a ja dokonalem worldfirstu.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #40 dnia: 03 Marca 2012, 22:40 »
Eh, no i kupa. Raf, Jakby śmietnik był na topie to by chłopaki z c64scene się pojawili.
Sebaloz, Cresh/Elysium, Elban, ja Was przepraszam że tutaj się nie można lansować w śmietniku.
Wiecie czasem trzeba coś wiedzieć, zrobić aby napisać posta na c64power którego moderator nie wypieprzy. A tutaj w śmietniku nie.
Zazdroszczę Wam że na c64scene nie musicie nawet myśleć aby coś stworzyć wartego skopiowania :P Ale rozumiem to tak, moderator jest takim lamerem, że przy Was się tylko może ogrzać.
Viva Arise, Viva Lepsi, Viva Elysium.

PS. Trochę Wam siada temat.

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #41 dnia: 03 Marca 2012, 23:17 »
wackee:
Nazwij mnie romantykiem któremu przeszkadza rozłam sceny. Wiem, ciężko uwierzyć, ale chyba powinieneś już zauważyć że od czasu do czasu robię pewne rzeczy dla idei?

Nie te lata panie, z 10 lat temu to jeszcze można coś było robić dla idei. Tak jak ja ściągałem wiele osób na scenę, po prostu dla idei. A w naszej wiadomej sprawie - gdyby wyłączyć w pewnym miejscu statystyki oraz wyświetlanie, kto co wrzucił, Twoja idea siadłaby od razu i przestałbyś gonić top 10 uploaderów ;) to taka mała dygresja. Gdybyś robił coś tylko dla samej idei, starałbyś się to robić anonimowo.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline wackee

• Level 6
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #42 dnia: 05 Marca 2012, 07:47 »
V-12/Tropyx:
A w naszej wiadomej sprawie - gdyby wyłączyć w pewnym miejscu statystyki oraz wyświetlanie, kto co wrzucił

Gdyby tak było, nie marnowałbym czasu na wrzucanie screenshotów do Twoich uploadów, tudzież poprawianie screenshotów w cudzych entriesach \"\" No i zasadnicze pytanie, jak się mają statystyki do arise64.pl/demos? \"\"

Gdybyś robił coś tylko dla samej idei, starałbyś się to robić anonimowo.

To akurat niczym nie uzasadniona teoria. Cała działalność scenowa jest działaniem dla idei (bo przecież nie dla zysku), jednak anonimową nie jest. Przykładów można by podać więcej.

Offline c---n

• Level 5
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #43 dnia: 05 Marca 2012, 19:38 »
nie wiem czy to dobre miejsce i moment, ale jakie są źródła schizmy na naszej scenie?
tak sięgając jakieś kilka/naście miesięcy wstecz?
z tekstów widzę że niechęć jednych do drugich jest bardzo mocno zakorzeniona i zastanawiam się skąd to się wzięło?
na silesia'ch w sumie nie było jakichś jawnych objawów wojny a tu proszę?
pan C, pan K, pan W (jak wacek ;) ), pan V?
jestem głęboko zdołowany - i nie pozuję tylko piszę i pytam autentycznie?
bo nagle okazuje się że zabawa w scenę to wieczna wojna,straszenie sądem, wujkeim, kolegami - łapy opadają.

pytam na koniec szczerze - gdzie leży błąd że się tak nie lubimy / że nas tak nie lubicie? pytam szczerze bo nie mam świadomości co mogę robić źle? to że atari nie lubię? to jest problem? niech mi ktoś wytłumaczy...

Offline Kisiel

• Level 7
POZDRAWIAMY C64SCENE
« Odpowiedź #44 dnia: 05 Marca 2012, 20:34 »
Carrion gratuluje, że wyrwałeś się ze scenowego getta !!!!
Mnie wkur... dwie rzeczy, dystrybucja, kolesiostwo i teks Bimbra o polsporcie, cresh który musi napitolić w każdym temacie jakby chciał mnie doścignąć, sebaloz malujący przed dead line'em ślimaki z doliny rozpudy, nitro bezmyślnie wykonujący polecenia, V12 dopierdalający się że przeklinam, raf zapierdalający poldkiem bez progów, leming co stał się ojcem anglika (?)... jakby to polki były fe ;), no i na końcu elban co zawsze musi wymyślać komu przypiąć łatkę i odwalić numer... a no i Wegi bo jadąc do niego rozpieprzyłem koło o krawężnik, Ramos bo sie mnie pyta o rzeczy które nie rozumiem, Zielok bo zamknął grupę aby wejść do ESM, lub na odwrót za moment.... no i najgorzej to mnie rozpieprza carrion, co już wszędzie był...
Jedyna osoba która mnie nie wkurw.. to Kaktus... pewnie dlatego że go nie ma na power.
Tylko nie mów, że mało.