Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: c64-drukarka pc  (Przeczytany 513 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

~#*#wiktor

• Gość
c64-drukarka pc
« dnia: 17 Lipca 2003, 12:35 »
 Połączenie comma do drukarki pc -da radę

Hans Uhrmacher

• Gość
c64-drukarka pc
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Lipca 2003, 12:55 »
 Cześć BB

bb

• Gość
c64-drukarka pc
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Lipca 2003, 13:06 »
  zaglądnołem z ciekawości i chciałbym zdemętować pogłoskę że wiktor to ja,patamu szto   niewiecie że nie kożystam z prywatnego komputera a mianowicie używam komputera bibliotecznego a jak wiecie przetacza się tam wiele ludzi,a {prze de mną} ktoś był  
 a na marginesie to czemu nie odwiedzisz moich wątków        
 cześć Hans miło cię znowu widzieć        

~shango@o2.pl#*#Shango/Vermes

• Gość
c64-drukarka pc
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Lipca 2003, 14:31 »
 Witam

Jak najbardziej da sie podłaczyć komcia a raczej drukarkę od PC czyli tak zwanego grzyba do naszego ukochanego Comodorka czy tez komody :). Należy zaopatrzyć się interface czyli w wolnym tłumaczniu międzymordzie które podłącza się do USER Portu.W ten sposób można podłączyć każdą drukarę i coś na niej wydrukować za wyjątkiem drukarek GDI czyli drukujących jeno pod windowasami wszelkiej maści. Jeżeli nie będziesz mial sterowników do twojej drukarki to się nie martw każda drukarka emuluje jakiś standard np. drukarki igłowe emulują Epsona FX-80 a lasrowe emulują HP Laser Jet II czy samo LaserJet a jak masz dostęp do laserówfki to pod geosa są sterowniki do HP LasetJet i możesz wtedy zadziwić lekko każdego grzybiarza jak mu pokażesz komcia z podłączoną laserówka i na dodatek geos to dla grzybiarzy windows to dopiero im kopara opadnie.W razie pytan wal śmialo w mur czyli do mnie na mejla lub zadzwon na komórkę której ci nie podam bo będziesz mojego psa molestował :)).

Pozdrawiam
 Shango zwany Mirkiem z Lublinia

Magnate

• Gość
c64-drukarka pc
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Lipca 2003, 19:14 »

Napisał: bb

zaglądnołem z ciekawości i chciałbym zdemętować pogłoskę że wiktor to ja,patamu szto   niewiecie że nie kożystam z prywatnego komputera a mianowicie używam komputera bibliotecznego a jak wiecie przetacza się tam wiele ludzi,a {prze de mną} ktoś był  
 a na marginesie to czemu nie odwiedzisz moich wątków        
 cześć Hans miło cię znowu widzieć        
Tak, tak, BB, akurat w przeciągu pół godziny, w Płocicznie, w tym samym miejscu, całkowicie przypadkiem przetoczyło się dwóch różnych użytkowników forum C64 Power. Wałować to my, a nie nas.  

bb

• Gość
c64-drukarka pc
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Lipca 2003, 11:05 »
 Magnate wiesz mam nadzieje jak to jest w bibliotece, kiedy komputer jest zajęty siadasz na inny,kiedy gość z niego \'zejdzie\', przesiadasz się na drugi,w tym wypadku na \'jego\',rozumiesz  ,może to nie był całkiem taki przypadek co