Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Illegal copy  (Przeczytany 292 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

komandor64_

• Gość
Illegal copy
« dnia: 06 Sierpnia 2004, 11:06 »
Na czym polega ":debilnosc": wyzej wymienionego bledu?
I czy jest jakis sposob aby go obejsc?

Offline OSH

• Level 5
Illegal copy
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Sierpnia 2004, 13:05 »
Masz Pan prawdopodobnie kopie gry zgrana programem MicrusCopy za pomoca opcji SpecialCopy. Po takim zabiegu nie da sie  dalej powielac kopii, bo spowoduje to wystapienie tego komunikatu. Obejsc to mozna, ale trzeba sie wgryzc w kod programu. Bez znajomosci asemblera nie dasz rady...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Illegal copy
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Sierpnia 2004, 10:07 »
stary sposob na takie zabezpieczenia... podmien naglowek i wczytaj program, miej nadzieje ze mimo iz load error program dziala i zgraj go sobie na cos innego... troszke trzeba sie nameczyc tak mi to voicetrackera przypomnialo ze sie lezka w oku kreci
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

przemek_bundy_

• Gość
Illegal copy
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Sierpnia 2004, 15:39 »
witka...  
mam na to lekarstwo!
rozgryzlem to dawno temu,po wgraniu gry trzeba wpisac pare linijek poke w basicu
z tym ze nie moze ci wystapic syntax error! pozniej zgrywasz normalnie juz odbezpieczona... jak wroce z urlopu do domu to podam co trzeba wpisac....
za dwa tygodnie....
pozdrowionka....

Micek64_

• Gość
Illegal copy
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Grudnia 2004, 19:30 »
Jezeli temat jest jeszcze aktualny....
Mam w swoim zbiorze programow, malutki programik o nazwie... ANTY MicrusCopy:D Wczytuje sie go do pamieci przez wczytaniem zabezpieczonej gry... Po jej wgraniu wydaje sie komende SYS ... (nie pamietam teraz dokladnie) i mozna spokojnie powielac program, poniewaz traci on zabezpieczenie