Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Program Polscript  (Przeczytany 255 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gregory_

• Gość
Program Polscript
« dnia: 17 Listopada 2003, 15:56 »
Witam.
Czy gdzies tam przypadkiem nikt nie spotkal sie z programikiem o nazwie Polscript (na C-64 oczywiscie )

Gregory_

• Gość
Program Polscript
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Listopada 2003, 17:33 »
Ok, odpowiadam na swojego wlasnego posta

Poszukiwanie programu naturalnie zakonczylem fiaskem, ale w takim razie, moze jest tu gdzies jakis dawny uzytkownik tego programu. Chodzi mi o to ze mam bardzo dlugi tekst zapisany w formacie Polscripta i chcialbym go przegrac na PC. Pomyslalem sobie ze zanim przegram dyskietki z tymi tekstami (a tam programu nie bedzie) znajde samego polscripta i dokumenty przeniose ustawiajac w Vice drukowanie do pliku, i wydrukuje pod emulatorem. Nie zabardzo wiem jak moge otworzyc te dokumenty bez niego. Czy ktos kto mial stycznosc z Polscriptem wie moze cos o tym?

A moze ktos wie gdzie moge jeszcze poszukac?

Jemasoft_

• Gość
Program Polscript
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Listopada 2003, 23:31 »
Zdaje sie, ze ja posiadam gdzies na tasmach ten wynalazek bo to soft rodem z moich czasow ale nic nie obiecuje. O ile dobrze pamietam to byl to przerobiony dla potrzeb naszych rodakow program Easyscript, jego pewnie predzej znajdziesz.
.
Ozdrawiam (innych a siebie lecze).

Gregory_

• Gość
Program Polscript
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Listopada 2003, 10:49 »
O wlasnie! Dzieki za nie Polski odpowiednik, na nim moge teraz posprawdzac jak to wszystko dziala(a dziala srednio ) jesli chodzi o przenoszenie. Samego Polscripta rowniez odnalazlem, ale bede musial poczekac na niego ponad tydzien, co nie robi specjalnie zadnego problemu. W kazdym razie kiedy go przegram podesle na Emu64 (bo i tak bede musial go przeniesc na d64)

eXbee_

• Gość
Program Polscript
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Listopada 2003, 16:54 »
>:Witam.  
>:Czy gdzies tam przypadkiem nikt nie spotkal sie z programikiem o nazwie Polscript (na C-64 oczywiscie )

Dzieki uprzejmosci YTM/Elysium: ftp://ftp.elysium.pl/tools/text/

Gregory_

• Gość
Program Polscript
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Listopada 2003, 18:29 »
Rowniez dzieki, wyglada na to ze moje obawy byly sluszne, ftp.elysium.pl jest jedynym miejscem ktorego nie pszeszukalem, ze wzgledu na to ze nigdy nie moge sie z tym Ftp polaczyc (zawsze wyskakuje blad 530 ) No chyba ze tam nie loguje sie za pomoca anonymous?