>:wypowiedz niespojna, o co chodzi??, sebaloz juz troszke na tej scenie byl
Byc moze nie spojna, bo po 14h pracy czlowiek ma juz dosc wszystkiego, ale nie zgodze sie z teza, ze niewazne narzedzie, wazny efekt...jesli ktos chce twozyc na piecu.. to niech tam sie udziela... droga wolna....po co na przyklad bylo tworzenie kilkunastu swietnych edytorow FLI?? skoro mozna bylo zrobic procedurke wyswietlajaca grafe.. a reszte namalowac na piecu... (niewazne narzedzie...).. to po co tworzyc wogole cokolwiek na comma??? przeciez wszystko mozna zrobic na lepszym i szybszym sprzecie.. a coma wykorzystac tylko do prezentacji...laik i tak sie nie kapnie.. ze super szybkie wektory pokazywane na monitorze pieca w niby emulacji comma sa przeliczane z pelna moca pieca... wystarczy ze pokaze mu sie ekran startowy coomy i ramki:P <:niewazne narzedzie.. wazne by takiemu laikowi szczena buty przygniotla>: bo po co sie meczyc nad nowa procedura, zarywac noce jak mozna zrzucic z pieca gotowa animacje wektorow???<: niewazne.....>:..
hipokryzja?
Jestem na scenie prawie od jej poczatkow.. spora grupa ludzi napewno mnie pamieta z gieldy Warszawskiej, czy z roznych party (rulez syrenka:P), fakt.. nie ma za duzo mojego wkladu w tworczosc scenowa (pare produkcji pod STL [hi naphalm], czy kilka innych rzeczy..), ale to nie oznacza ze ze scena nie mialem nic wspolnego,( spedzilem z nia swoje najlepsze lata-pamieta ktos jeszce wojne z tepsa o zalegalizowanie wlasnej roboty modemu?? prowadzenie bbsow??? czy pocket radio [hi Leming] jak znajde wolna chwile to skoncze spinac piec z 1541 i zrzuce wam sporo starych dobrych produkcji( jak przezyly dyski i da sie z nich cokolwiek odczytac)......
Pozdrowka....