>:>:nie gral Pan najwidoczniej w ISS Pro Evolution 2
>:
>: ooo tak, widzialem na wlasne oczy u znajomego. Zdecydowanie najlepsza ":futbolowka": ze wszystkich!
>:
>: Ale.... grajac w Microprose Soccer czuje sie naprawde swietnie, nostalgiczne wibracje, prostora
rozgrywki (we dwoch to cos rewelacyjnego!) - zatem na C64 MS nie ma sobie rownych.
widze, ze znowu odnajdujemy wspolny ozorek Panie Byku. macie racje brachu, taaaak....
>: Ale.... grajac w Microprose Soccer czuje sie naprawde swietnie, nostalgiczne wibracje, prostora
rozgrywki (we dwoch to cos rewelacyjnego!) - zatem na C64 MS nie ma sobie rownych.
ma Pan racje
a wie Pan, ze wcale slaby w te klocki bylem
nie wiem, czy to duzo, bo moze ktos wiecej wywalczyl, ale pewnego dnia w 2 minuty Omanczykow 18 : 0
rozpykalem. wiem, ze to tylko Oman, ale w ciagu dwoch minut ile mozna strzelic? z prostego szacunku
wychodzi, ze najwiecej ok 25 i nie wiecej chyba.
zreszta kazdy po kilkuset godzinach gry w ms dochodzil do takiej wprawy. zastanawiam sie tylko, czy w
stylu w jakim ja gralem, gral na swiecie ktos jeszcze. serio mialem swoj styl. w msoccer\'a mozna bylo
grac po prostu - ":kwadratowo": jak ja to nazywam. moj kolega tak gral. bawilo mnie to, bawilo mnie
rowniez jak go tluklem n : 0, gdzie n>:5
ja gralem ladnie, tak sadze. i tylko jeden joystick sie do tego nadawal. wyrobiny, ale w pelni
sprawny ":stykowy": Quick Joy.
bawilem sie nawet w dosrodkowania z pierwszej pilki. ile to sie goli na pusta bramke w ten sposo
szczelilo??
>:zatem na C64 MS nie ma sobie rownych.
DOKLADNIE!
>: ooo tak, widzialem na wlasne oczy u znajomego. Zdecydowanie najlepsza ":futbolowka": ze wszystkich!
hehe, u znajomych... zaluje, ze nie moge, ale gdybym mogl, gdyby plik z ta gra byl nieco mniejszy, albo
nie mniejszy, gdyby tak duze pliki dalo sie slac na przyklad mailem i zeby to sie odbywalo w miare
szybko, to bym panu podeslal tego ISS\'a
niestety rzeczywistosc na razie przedstawia sie odmiennie, wiec pozostaje mi tylko rzec, ze niech Pan
zaluje, ze tego nie ma, bo ja mam i gram. gram, gram i jeszcze raz gram. tylko w to gram, grafika moze
nie powala, choc na emulatorze jest zdecydowanie lepsza niz na konsoli. ":chodzi": tez duzo lepiej, jak
kto chce: szybciej wolniej. najwazniejszym w tej grze jest to, ze ona sie nie nudzi. tu sie gra, a nie tylko
wciska klawisze. gra nie jest schematyczna, jest nieomalze identyczna z naturalna
bardzo realistyczna
innymi slowy. gracze biegaja po boisku, nie jezdza na lyzwach, nie suwaja sie. a i pilka zachowuje sie
tu jak pilka, a nie jakwielki zep ktory klei sie do nog zawodnikow. odbija sie od boiska tez bardzo
naturalnie. nie jak w fifach, tu nie przypomina to gry w hokeja.
to tyle. musialem sie wygadac