Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Pilnie poszukuje gierki!  (Przeczytany 203 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Eagle_

• Gość
Pilnie poszukuje gierki!
« dnia: 09 Lipca 2002, 11:13 »
Poszukuje gierki o tytule: ":Bob Mooran":, ale nie chodzi mi o czesc z podtytulem: Science Fiction, tylko  
Retribution! Pono nigdzie jej nie ma! Odnioslem sie tutaj do niedawnego posta o - ":Starforce":! Jezeli  
posiadasz naprawde wszystkie gierki - kochany - Webmasterze Emu64.pl - to blagam - przeslij mi ja na  
maila! Poszukuje jej od ok.8 miesiecy i nigdzie - naprawde nigdzie - nie moglem jej znalezc! Takze  
bardzo serdecznie prosze o pomoc! Serdeczne pozdrowienia ^_^

eXbee_

• Gość
Pilnie poszukuje gierki!
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Lipca 2002, 19:35 »
>:Poszukuje gierki o tytule: ":Bob Mooran":, ale nie chodzi mi o czesc z podtytulem: Science Fiction, tylko Retribution!  

niestety, nie posiadam tejze gry. Jesli kiedykolwiek zdobede, zamieszcze na emu64.

>:":Starforce":! Jezeli posiadasz naprawde wszystkie gierki - >:kochany - Webmasterze Emu64.pl - to blagam - przeslij mi ja na >:maila! Poszukuje jej od ok.8 miesiecy i nigdzie - naprawde nigdzie - nie moglem jej znalezc!

Kochany Eagle Starforce jest na emu64 - poszukaj dobrze.

A jak z koszulkami?

BUZIOL_

• Gość
Pilnie poszukuje gierki!
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipca 2002, 00:44 »
Chyba domyslam sie o jaka gre ci chodzi, tylko mozesz ja sprecyzowac, najlepiej scharakteryzuj jak ona wygladala, bo cos mi swiat na temat gry pt:Retribution i to dorbze, ale potrzebuje wiecej szczegolow.

- O czym ona jest?
- Dyskietka, kaseta?
- Grafa czy ladna?
- Kto ja zrobil, ale nie musi byc?

Najwazniejsza charakterystyka, to ci postaram sie pomox...

Eagle_

• Gość
Pilnie poszukuje gierki!
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lipca 2002, 01:05 »
A wiec chodzilo sie tytulowym gostkiem i nawalalo si do wojskowych (?)... wiecej nie pamietam. Co do grafy - byla super, widok z boku, platformowka 2D, glowny bohater wyglada mniej wiecej jak Rambo :] Coz tu jeszcze dodac? Nosnik - mialem kiedys ta gierke na dyskietce 5\'25. To wszystko, co pamietam!

RE [Webmaster]: Spoczko... co do koszulek - naprawde GENIALNA sprawa! Dla mnie - osobiscie - bomba!!! Wiecej takich pomyslow :} Co do kurtek - Zeniale :]]] Tak trzymac! Zamawiam kolejne dwie sztuki ^_^

Flooderek_

• Gość
Pilnie poszukuje gierki!
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Lipca 2002, 10:14 »
Pewnie, ze Bzyk nie posiada tej gry, bo ona nie istnieje.  
Eagle, popelniles blad i gra ta ma podtytul - Rittertum. Niech tak
sprobuje poszukac Webmaster, to moze cos znajdzie.  
Pozdrawiam.

eXbee_

• Gość
Pilnie poszukuje gierki!
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Lipca 2002, 11:38 »
>: co do koszulek - naprawde GENIALNA sprawa! Dla mnie - osobiscie - bomba!!! Wiecej takich pomyslow :} Co do kurtek - Zeniale :]]] Tak trzymac! Zamawiam kolejne dwie sztuki ^_^

ok ok, ale oprocz zamowienia najwazniejsza jest wplata na konto. A do dnia dzisiejszego nic nie wplynelo. Tak wiec zamowienie (na lacznie 4 koszulki) nie moze byc zrealizowane

Flooder, dzieki, gra moze miec podtytul Rittertum, tylko ze w swoim zbiorach jej niestety nie posiadam. A w internecie tez jej raczej nie ma, jedynie SID jest dostepny.