Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Szukam gry pliz :)  (Przeczytany 650 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

BUZIOL_

• Gość
Szukam gry pliz :)
« Odpowiedź #15 dnia: 01 Lipca 2002, 18:42 »
No niestety, sam nad tym ubolewam. Nie nawidze grac z trainerami, to nie dla mnie. Ale moznaby poszukac na emu, gier bez trainerow, o ile sie jakis znajdzie i w tym przypadku pomyslec nad takim kacikiem.

Ale... Czasami jedna gra moze byc zcrakowana przez kilku roznych gostkow, co za tym idzie - wiadomo...

Smalltown Boy_

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 03 Lipca 2002, 02:22 »
Co prawda webmasterem nie jestem, ale dwie najlepsze platformowki dla C64 to
Wonderboy In Monsterland
Rick Dangerous 2
Co do strzelanek (kosmicznych - takie chyba lubisz) bezkonkurencyjna jest Blood Money...
Pozdrawiam

Argo_

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 03 Lipca 2002, 21:48 »
Smalltown: webmaster jest tylko jeden    
  Twoje typy moimi typami: w Ricka do sie gralo nocami... moja dziewczyna uwielbiala te gierke!

BUZIOL_

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 03 Lipca 2002, 22:49 »
Hmm, co do ricka dangerousa. Planowalem zrobic konwersje na PC, ale to i tak nie bedzie ta sama atmoswera... Juz wole wlaczyc emulator, i patrzec jak lezka w oku sie kreci ...

A co do pomyslu Webmaster z tymi strzelankami. Dzieki, bylbym zaszczycony . Ale, mam wylacznie na mysli gry z tak dobra grafika, jak w starforce, dna warrior i te inne...

Juz szukam bloodmoney... pozdrofka dla wszystkich...

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 03 Lipca 2002, 22:53 »
>:A co do pomyslu Webmaster z tymi strzelankami. Dzieki, bylbym zaszczycony . Ale, mam wylacznie na mysli gry z tak dobra grafika, jak w starforce, dna warrior i te inne...

ok, nie ma sprawy. Niebawem pojawi sie aktualizacja tego typu.

pozdrawiam.

Kapitan_Atari!_

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 11 Września 2002, 23:44 »
O czesc Buziol. To juz wiem skad zes wzial nazwe Stargrade

btw jak ida prace nad gierka?

BUZIOL_

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 16 Września 2002, 23:10 »
Prace nad stargrade ida na razie tragicznie, zrobilem 5 levelow z bossami i przedbossami, a wstrzymalem na kozysc Mario Forever

pozdrawiam,

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 16 Września 2002, 23:22 »
Buziol, a dalo by sie stworzyc taka gierke, np. Mario Forever ale z trybem multiplayer dla internetu ????

BUZIOL_

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 16 Września 2002, 23:35 »
Tak bez jakiegokolwiek problemu, sam pomysl jest niezly

BUZIOL_

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 16 Września 2002, 23:39 »
postaram sieniedlugo wam podeslac co mam w stanie aktualnym,

ale nie wiem, na czym mialoby polegac mario przez internet , kto kogo pierwszy rozdepta ?

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 16 Września 2002, 23:47 »
No kurcze, Buziol, to pieknie jesli jestes w stanie cos takiego stworzyc!  

Mam juz kilka pomyslow odnosnie takiego projektu: koncepcje moge Ci przedstawic poprzez email.  
Czekam zatem i licze na owocna wspolprace

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 17 Września 2002, 01:03 »
ps. odnosnie linka, to jutro postaram sie to sprawdzic dokladnie, na razie usunalem go hehe. Ale moj adres znajdziesz m.in. klikajac na moja ksywe i przegladajac profil.  

pozdrawiam.

BUZIOL_

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 17 Września 2002, 03:15 »
wiem, wiem, wystarczylo rowniedobrze z kodu linka wyciac email.

a co do gry, granie przez internet moge zrobic, choc nigdy tego przedtem nie praktykowalem, jest to mozliwe po prze Direct Play, ale serwer najprawdopodobniej jest platny.. muszesie wiecej dowiedziec, poki co narazie trza wstrzyamc wodze

no, a musze pierw skonczyc trub singleplayer , zreszta wiecej informacji bedzie mozna znalezc na mojej stronie, narazie jest calkowicie w budowie, a w dodatku szukam serwera z obsluga php, wiec czasu nie mam wiele...

narazie i pozdrawiam, pogadaj z mastylem, ehheem tym no jak mu tam kapitanem atarowcem, on tez umi tworzyc gry

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 17 Września 2002, 10:49 »
odnosnie gierki online: poczekam na Ciebie cierpliwie, az uporasz sie z trybem single itd. gdyz mam pomysly odnosnie trybu multi. No chyba ze Kapitan_Atari zrobilby taka gierke... Zatem Panie Mastylu ?

BUZIOL_

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 17 Września 2002, 23:34 »
oki, jezeli chodzi o sprawy techniczne gry, to bez problemowo moge zrobic prawie wszystko, co tyczy sie grafiki i gry w 2d. jak skoncze robic tryb single dam znac i wezme sie za direct play - gdyz to juz nie jest takie latwe... a moze jest...