Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silent Service  (Przeczytany 212 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Seji_

• Gość
Silent Service
« dnia: 20 Marca 2002, 20:29 »
Oddam wszystko (no prawie za dzialajca wersje Silent Service. Wszystkie na ktore dotychczas trafilem  
sa niestety walniete - nieumiejetne obejscie copy protection uniemozliwilo wybor innych misji niz  
trenigowe. Dotyczy to tez wersji na emu64.pl (crackowana, jak wszytskie do tej pory znalezione rpzeze  
mnie, przez E.C.A.: i jedna przez jakichs Hiszpanow - tez walnieta). Jestescie moja ostatnioa nadzieja .

eXbee_

• Gość
Silent Service
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Marca 2002, 22:49 »
Hej Seji!

No tak... przed chwila sprawdzalem trzy rozne wersje tejze gry i faktycznie po wyborze misji, wgrywa sie ekran (w tej misji ktora wybralem byl nim marynarz przy peryskopie) i gra sie wiesza

Seji_

• Gość
Silent Service
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Marca 2002, 00:25 »
Znalazlem rozwiazanie. W czasei swiat wygrzebie na strychu dysk z Silent Service - mam nadzieje, ze bedzie jescze na chodzie. Znajdzie sie ktos, kto moglby zrobic konwersje do .d64? Bo innej drogi nie widze.

BTW jeszcze kwestia Pirates!. Wersja PL z emu64.pl chodzi bez zarzutu (1541 Normal pod CSS). natomiast wersja angielska (niby 100%) niestety przy zmnianie na koniec gry dysku ze strony B na A pada (1541 normal zgodnie z zaleceniem). Jakas podpowiedz?

eXbee_

• Gość
Silent Service
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Marca 2002, 00:39 »
Ja moge Ci przekonwertowac na .d64 Twoja dyskietke. Ale o tym mozemy porozmawiac email-email

Odnosnie Pirates: nie mam pojecia, czemu angielska wersja ma defekt. Pl - otrzymalem od Smalltown Boy-a i jest to rzadko spotykana na innych serwisach wersja, ktora dziala w 100%-ach.

pozdrawiam.

pesti_

• Gość
Silent Service
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Marca 2002, 14:06 »
i tak masz szczescie, bo mnie sie nawet odpalic nie chcial. ekran poczatkowy i lipa. bedzie juz z 9 lat jak ostatnio w to gralem...