Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Back to school + notka  (Przeczytany 629 razy)

Seji_

• Gość
Back to school + notka
« dnia: 18 Lutego 2002, 05:18 »
Kolejny spam ode mnie . Tym razem chodzi o Back to school, czyli ciag dalszy Skool Daze - wyszlo to w ogole na C64?

A tak BTW to w sumie wypadaloby sie pewnie przedsatwic nieco, skoro spamuje tak namietnie. Wiec... Seji am 20pare wiosen, C64 bawil sie miedzy 4 a 8 klasa podstawowki (mial od razu z 1541 ). Potem glupio pozbyl sie sprzetu i kupil peceta. Teraz postanowil nieco odpokutowac i nadrabia zaleglosci growo-demowe. Jesli chodzi o poziom powaznego uzytkowania C64, to poza prostymi programami w BASICu, LOGOwym zolwiem i wyswietlenie kolorowej belki na ekranie (byl taki kurs jak napisac demo w C&:A , raczej do niczego nie doszedl. Humanista i tyle .
Hobby: sporo, w tym fantastyka, RPG, komiksy, pisanie, zdradzona milosc do C64, UFO and stuff i w cholere innych rzeczy .

• Gość
Back to school + notka
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Lutego 2002, 12:02 »
Witaj o Perło Wieczości!

...nieokieĹ‚znany mężu prawdy, posiadĹ‚y mÄ…drość, trzeĹşwość myĹ›lenia, wiedzÄ…cy jak wiele moĹĽna dziĹ› stracić, nie znajÄ…c miĹ‚oĹ›ci bitowej, do C64 ze stacjÄ… i joy-em  

No.. ze mnie poeta na tyle, na ile mam coĹ› wspĂłlnego z baletem - czyli ĹĽaden  
   Heh, a tak na powaĹĽnie, ja teĹĽ zakochaĹ‚em siÄ™ w komodoriuszu i dopĂłki bedÄ… istnieć takie sajty jak emu64, dopĂłty nie odpuszcze

[zbysio]

eXbee_

• Gość
Back to school + notka
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lutego 2002, 12:27 »
Witam,

O jakim spamie piszesz? CieszÄ™ siÄ™, ĹĽe korzystasz z tego forum - a do zamieszczania wĹ‚asnych wypowiedzi, przemyĹ›leĹ„ zostaĹ‚o ono wĹ‚aĹ›nie stworzone.

OdnoĹ›nie gry ":Back to school": - nic o wznowieniu ":School Daze": nie sĹ‚yszaĹ‚em... u mnie w kolekcji nie ma tego tytuĹ‚u.. i wÄ…tpie ĹĽe w ogĂłle siÄ™ kiedykolwiek ukazaĹ‚ na c64.

Seji_

• Gość
Back to school + notka
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Lutego 2002, 13:28 »
Opisywal to ktorys Bajtek - jak bede mial mozliwosc, moze za tydzien, to poszukam (makulatura 300km od emnie ). Ale jestem pewien ze gra byla w ogole wydana, a czy na C64, kwestia sprawdzenia.

A z tym spamem zartowalem . Po prostu ciagle mi sie cos prypomina i pytam .

eXbee_

• Gość
Back to school + notka
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Lutego 2002, 13:55 »
ok, jesli faktycznie gra o tym tytule ukazała się na C64 - zaangażuję wszelkie dostępne jednostki w terenie, by zobyć ten tytuł. Tak więc czekam na odpowiedź - najlepiej na emaila.

Smalltown Boy_

• Gość
Back to school + notka
« Odpowiedź #5 dnia: 06 Marca 2002, 11:51 »
Witam.
Back To Skool NA PEWNO nie wyszło, niestety, na C64. Mam wersję Spectrumowską, o ile się nie mylę istnieje i Amstradowska.
Greetz.