Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: kilka poprawek  (Przeczytany 1036 razy)

januzi

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Maja 2003, 17:04 »
 a podpis pojawia się, bo zapomniałem wyczyścić odpowiednią zmienną. Zaraz to poprawie.

Magnate

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Maja 2003, 19:59 »
 http://c64.nostalgia.pl/forum/index.php?id=7&fid=1\'>http://c64.nostalgia.pl/forum/index.php?id=7&fid=1 << cos chyba nie tak z tym watkiem, tytul niezbyt odpowiada tresci. :)

Hmmm, jesli moglbym o cos poprosic... Milo by bylo, gdyby podpis mogl zawierac wiecej niz jedna linijke (chocby dwie :P ) + gdyby jeszcze podpis oddzielony byl od posta linijka zawierajaca \'---------------------\' to byloby fajnie.

pozdrawiam.

Magnate

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #17 dnia: 15 Maja 2003, 20:03 »
 Aha, jeszcze prosilbym o uruchamianie linkow w osobnym oknie. Mialo byc w nowej wersji, a tu dupa. :P

A co do adresow, to w sumie cos w stylu BB-code mogloby sie przydac.

januzi

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #18 dnia: 15 Maja 2003, 21:52 »

Napisał: Magnate

http://c64.nostalgia.pl/forum/index.php?id=7&fid=1 << cos chyba nie tak z tym watkiem, tytul niezbyt odpowiada tresci. :)

Hmmm, jesli moglbym o cos poprosic... Milo by bylo, gdyby podpis mogl zawierac wiecej niz jedna linijke (chocby dwie :P ) + gdyby jeszcze podpis oddzielony byl od posta linijka zawierajaca ``---------------------`` to byloby fajnie.

pozdrawiam.
  lol    
 może jakieś wątki się posklejały ? są dwa takie tematy, to może ten jest trzeci ? niech się Reiter wypowie w tej kwestii :-D  
 podpisy poprawione, powinno być teraz ok, a adresy będą za 40 minut (tak około). Obecnie męczę się z userami i staram się dobrać odpowiednie kolorki do strony.

januzi

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #19 dnia: 16 Maja 2003, 01:25 »
 stan na chwilę obecną :
 1. adresy powinny otwierać się na _blank    
 2. oznaczanie wszystkich wątków jako przeczytane zostało poprawione
 3. cytaty ciutke są przerobione, już nie powinno wchodzić \'puste cytowanie\'
 4. w chwili obecnej nie będzie jeszcze nowej listy userów (walka z kolorkami itp)
 5. zmiana hasła w profilu w następnej poprawce
 6. to samo z przypomnieniem hasła i edycją własnych wpisów
 7. jak ktoś ma ochotę, to niech znajdzie bonus zaszyty w dodawanie nowych postów  

januzi

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #20 dnia: 16 Maja 2003, 16:05 »
 userzy pokazywani są jak trzeba, do zrobienia jeszcze 10 innych rzeczy  

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
kilka poprawek
« Odpowiedź #21 dnia: 16 Maja 2003, 16:25 »
 dobra dobra, ale przy zakladaniu nowego watka obrazek nie zanika i nie mozna go utowrzyc !!

januzi

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #22 dnia: 16 Maja 2003, 17:38 »
 błąd był gdzie indziej   ale już poprawiłem, dobrze że jest ten splash-screen bo inaczej nigdy bym nie zauważył tego potknięcia.

aze

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #23 dnia: 16 Maja 2003, 22:19 »
 Wiec tak: niektore fora (?) sa z deka bez sensu bo byly konwertowane ze starego forum a na starym cos sie pokaszanilo :)
 na moj post o c64 sources raczej nikt nie odpowiedzial a sa niby 3 odpowiedzi :).
 Prosba do Januziego to load \'jforum\' jest super ale byloby lepiej gdyby sie pojawialo raz bo jednak dla ludzikow z modemami bedzie to masakra.
 to tyle :)
 ps. Magnate widze ze testujesz mocno :) , cieszy mnie to.

aze

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #24 dnia: 17 Maja 2003, 09:46 »
 Jakies dziwne rzeczy bo jako user zalogowany widze wiecej watkow w tym poscie ztad moj ostatni post jest podwojnie. Nie widzialem go wczesniej, wiesz cos o tym ? :)

Reiter

• Gość
kilka poprawek
« Odpowiedź #25 dnia: 19 Maja 2003, 15:28 »
 Chyba Januzzi wspomniał wyżej o mnie. Nic nie wiem na temat niedziałania postów, nie majstrowałem przy forum. Proszę skontaktować się z Luciem, którego prosiłem o wykasowanie jednego posta i to zostało uczynione przez niego. Ja nie dotykałem się :))
 A rzeczywiście coś się skopało, bo to nie jest moja treść - ta z podanego linku wcześniej (wyżej parę listów w górę).