Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Castle  (Przeczytany 775 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pietryszyk

• Gość
Castle
« dnia: 05 Lipca 2002, 17:32 »
 \'Castle\' - gra wydana przez LK Avalon, polegała na sterowaniu charakterystycznym głownogiem po labiryncie w zamku i zbieraniu buteleczek, które nastepnie przenosiło się w okreslone miejsce. Może kotś z Was kojarzy tę grę i ponadto może wie gdzie mogę jej szukać?  
 P.S. To nie jest ta gra \'Castle\', która znajduje się w tutejszym archiwum.

Eagle

• Gość
Castle
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Lipca 2002, 07:51 »

Napisał: pietryszyk

``Castle`` - gra wydana przez LK Avalon, polegała na sterowaniu charakterystycznym głownogiem po labiryncie w zamku i zbieraniu buteleczek, które nastepnie przenosiło się w okreslone miejsce. Może kotś z Was kojarzy tę grę i ponadto może wie gdzie mogę jej szukać?  
 P.S. To nie jest ta gra ``Castle``, która znajduje się w tutejszym archiwum.
Ja posiadam oryginalną wersję z LK Avalonu... na dyskietce 5\'25. Spróbuję to jakoś wrzuci na kompa  

PostScript

• Gość
Castle
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Lipca 2002, 09:08 »
 Jeśli dobrze zrozumiałem- steruje się takim jajem z nogami, które w rzeczywistości jest mechanoidem i trzeba zebrać 13 buteleczek. to jest tu w archiwum.
 Recenzja tej gry pojawiła się z najnowszym LokalNecie
 Do ściągnięcia z:
 www.lokalnet.prv.pl
 Pozdrawiam

pietryszyk

• Gość
Castle
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Lipca 2002, 23:40 »

Napisał: PostScript

Jeśli dobrze zrozumiałem- steruje się takim jajem z nogami, które w rzeczywistości jest mechanoidem i trzeba zebrać 13 buteleczek. to jest tu w archiwum.
 Recenzja tej gry pojawiła się z najnowszym LokalNecie
 Do ściągnięcia z:
 www.lokalnet.prv.pl
 Pozdrawiam
Dzięki za pomoc - faktycznie, jest tam opis tejże gry, ale samego pliku z grą nie udało mi się znaleĽć, może za słabo szukałem? Byłbym bardzo wdzięczny za sprecyzowanie, gdzie tego szukać, lub, jeśli to nie problem, o podesłanie go na adres: petrysyk@seznam.cz

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Castle
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Lipca 2002, 11:41 »

Napisał: pietryszyk

Dzięki za pomoc - faktycznie, jest tam opis tejże gry, ale samego pliku z grą nie udało mi się znaleĽć, może za słabo szukałem? Byłbym bardzo wdzięczny za sprecyzowanie, gdzie tego szukać, lub, jeśli to nie problem, o podesłanie go na adres: petrysyk@seznam.cz

Pietryszyk, z posta PostScript\'a wynika, ze gra jest dostepna tutaj - w naszym archiwum gier. Chyba, ze zle Go zrozumialem? Pozdrawiam.

pietryszyk

• Gość
Castle
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Lipca 2002, 16:03 »

Napisał: pvg

To jest to, czego szukałem - ogromnie dziękuje!

PostScript

• Gość
Castle
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Lipca 2002, 14:27 »
 Do LokalNetu nie dołączamy jeszcze plików pod emulatory- tam są tylko recenzje. Informowałem, że Castle jest w downloadzie C64 Power. Przepraszam za zamieszanie. Jak rozumiem- masz już tą grę. Jeśli nie- mogę słać :)
 Pozdrawiam