Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: cRPG na C64  (Przeczytany 812 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

green_man

• Gość
cRPG na C64
« dnia: 28 Września 2002, 18:38 »
 Witam    
 Ostatnio zainteresowałem się trochę starszymi grami z gatunku cRPG jako , że kiedyś grając na C-64 nie natrafiłem na żadną grę z tego gatunku ( zresztą wtedy to właściwie dobrze jeszcze nie wiedziałem co to   )tak więc chciałem się zapytać czy były , są jakieś cRPG na C-64 ?
 Jesli tak to był bym wdzięczny za podanie kilku tytułów.

Damien

• Gość
cRPG na C64
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Września 2002, 10:10 »

Napisał: green_man

Witam    
 Ostatnio zainteresowałem się trochę starszymi grami z gatunku cRPG jako , że kiedyś grając na C-64 nie natrafiłem na żadną grę z tego gatunku ( zresztą wtedy to właściwie dobrze jeszcze nie wiedziałem co to   )tak więc chciałem się zapytać czy były , są jakieś cRPG na C-64 ?
cRPG na komodę jejt całkiem sporo i niesposób ich tu wszystkich wymieniać ja narazie podam ci jeden tytuł ``Nightmare`` . Miłego grania.

Pit GM

• Gość
cRPG na C64
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Października 2002, 13:17 »
 Chyba najlepszym przedstawicielem tej kategorii jest Wasteland - pierwowzór Fallout\'a. Absolutny HIT, chociaż bardzo trudna.

Damien

• Gość
cRPG na C64
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Października 2002, 15:17 »

Napisał: green_man

Witam    
Oprócz ``Nightmare`` możesz jeszcze zagierzuć w ``Gateway`` polecam

Pit GM

• Gość
cRPG na C64
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Października 2002, 15:38 »
 Gdzie zdobyć Nightmare? Szukałem na największych serwerach i nie ma o niej nawet wzmianki.

Damien

• Gość
cRPG na C64
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Października 2002, 20:44 »

Napisał: Pit GM

Gdzie zdobyć Nightmare? Szukałem na największych serwerach i nie ma o niej nawet wzmianki.
Tak właściwie to nie wiem widziałem go tylko na komodzie.