Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Co mi dacie za odejscie  (Przeczytany 755 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

11111olo__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« dnia: 26 Lipca 2010, 15:59 »
Witajcie.

Jestem swiadom ze paru ludziom zalazlem za skure. No coz, stalo sie ale...
Chce odejsc z forum ale nie \"za darmo\".

Co proponujecie za moje odejscie?

Nitro__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Lipca 2010, 17:11 »
Rozumiem oferty kisiela, ale zeby samemu skladac takie oferty? Szczyt bezczelnosci, bycie tutaj to przywilej a nie prawo ktorym mozna handlowac.
Powiem szczerze, ze zawiodlem sie na tobie, jednak kisiel mial racje, moze nie w pelni ale na pewno czesciowo.
Za taka akcje leci kolejny ban na tydzien, po jego zakonczeniu masz ostatnia szanse aby zaistniec czyms dobrym tutaj, co to bedzie pozostawiam twojej inwencji. W innym przypadku zegnam.

Master123__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Lipca 2010, 17:28 »
Nitro nie rozumiem Twojej decyzji ale to Ty jestes moderatorem.

bimber__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Lipca 2010, 17:35 »

11111olo napisal:

kopa w dupe i gremialne \'wypie*dalaj\' na droge

Master123__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Lipca 2010, 17:44 »
Jak tak czytam posty 11111olo to zauwazam ze kolo ma jakas wiedze o elektronice i commodore 64, chce cos zrobic jednak zawsze jest stopowany.
Nie chce zeby to zabrzmialo jak obrona, ale jesli na forum \"pseudo scenowym\" (tak to prawda Nitro, kazdy moze tu sie zarejestrowac - jak chocby ja zupelnie niescenowy user - wiec sie nie myle) powinna byc wieksza wyrozumialosc oraz MOZLIWOSC wybicia sie tym poza scena userom.

PS. Czy ta wypowiedz kwalifikuje sie pod ban?

Nitro__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Lipca 2010, 18:12 »
Master: przez kilka tygodni jak mozesz zobaczyc walczylem i bede walczyl o to, aby to forum bylo przyjazne dla osob i spoza sceny, ktore tylko zechca przestrzegac paru scenowych zasad i jak widac osoby takie jak np. Jacek31 bez zadnych przeszkod tutaj pisza.
11111olo byl osoba kontrowersyjna, poniewaz byly negatywne opinie na jego temat, jednak postanowilem mu dac kredyt zaufania w ramach wolnosci, jakiej chce tutaj na forum. Ostatnio chyba definitywnie rozwiazalem sprawe wojny jaka sie tu rozpetala, jak chcialby, to moglby pisac ile chce. Zamiast tego dostaje ten piekny temacik, wybacz ale sa jakies granice...

Cytat:

PS. Czy ta wypowiedz kwalifikuje sie pod ban?

Skad takie myslenie, poczytaj chwile forum a zobaczysz, ze i wyzywanie mnie od najgorszych jest tolerowane - ot. wolnosc.

Nitro__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Lipca 2010, 18:25 »
Oki, modul wychwytujacy podwojne konta dziala idealnie i Master okazal sie kolejnym wcieleniem 11111olo\'a, za takie zachowanie permanentny ban dla obu panow, konczymy zabawe.

Offline Skull

• Level 6
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Lipca 2010, 19:49 »
to bylo widac nawet bez modulu.

Nitro__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Lipca 2010, 20:33 »
Mimo wszystko lepiej miec pewnosc, aby niektorzy userzy nie mieli zadnych watpliwosci.

comankh__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Lipca 2010, 20:35 »
pewnie loda.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Lipca 2010, 20:45 »
skull nie bylo widac bo kolo zmienia troche styl pisania... np. robi wiecej glupich bledow, chociaz wczesniej pisal calkiem poprawnie. To tak jakby mial kilka alter ego. Zmasowany atak klonow nas czeka. Jak komus brakuje olo to zawsze moze sobie poczytac jego zmieniajace sie style na forum elektroda, albo poczekac na uaktywnienie spiocha.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Cobra of Samar

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Lipca 2010, 11:03 »

11111olo napisal:

Zawsze mi sie wydawalo, ze uczestniczenie w forum jest dobrowolne, wynikajace z checi mojej obecnosci tutaj i bezplatne.
Wiec powyzszej wypowiedzi kolegi Ola nie rozumiem!
Jak chce - to tu jestem, a jak bede miala kaprys to sie wypisze i tyle.

Paranoja z cala sprawa z Olo, bo widze, ze sporo ludzi sie niepotrzebnie nakrecilo. Proponuje: olac, przemilczec i nie odpisywac na forum w postach.
A sprawe kradziezy i inne mozna zalatwic na privie.
Olo ma swoje forum, to moze tam? \"Laughing\" , bo tutaj wg mnie szkoda miejsca.

Nitro__

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Lipca 2010, 16:34 »
Sprawa obecnosci 11111olo\'a na tym forum jest chyba definitywnie zakonczona, poprosil o wywalenie wszystkich swoich postow, prosbe spelnilem procz tego tematu, ktory zostaje ku przestrodze.
Wywalone zostaly tez dwa tematy z Areny, kisiel pisal w nich, aby je wywalic wiec prosba spelniona.

Cobra of Samar

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #13 dnia: 27 Lipca 2010, 18:02 »

Nitro napisal:
Sprawa obecnosci 11111olo\'a na tym forum jest chyba definitywnie zakonczona, poprosil o wywalenie wszystkich swoich postow, prosbe spelnilem procz tego tematu...

Amen \"Twisted

SPC

• Gość
Co mi dacie za odejscie
« Odpowiedź #14 dnia: 28 Lipca 2010, 17:58 »
No niezle jaja.