Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: utwory do grania  (Przeczytany 687 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PostScript

• Gość
utwory do grania
« dnia: 17 Lipca 2002, 08:26 »
 Miałem kiedyś całą kasetę pełną programów muzycznych. Były wśród nich dwa, gdzie z menu wybierało się utwór, a następnie można go było odsłuchać, zagrać, itp. Na górze była klawiatóra syntezatora (keyboard) i ręka, która pokazywała jakie klawisze naciskać. Jeden z tych programów to były utwory z lat `60, a drugi to Beatlesów. Może ktoś pomóc?
 Pozdrawiam

~Furten@wp.pl#*#Furten

• Gość
utwory do grania
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Października 2002, 17:00 »

Napisał: PostScript

Miałem kiedyś całą kasetę pełną programów muzycznych. Były wśród nich dwa, gdzie z menu wybierało się utwór, a następnie można go było odsłuchać, zagrać, itp. Na górze była klawiatóra syntezatora (keyboard) i ręka, która pokazywała jakie klawisze naciskać. Jeden z tych programów to były utwory z lat `60, a drugi to Beatlesów. Może ktoś pomóc?
 Pozdrawiam
Nierozumiem o co ci chodzi  Pisz wyraĽniej                      

He he fajne te znaczki                          

Pit GM

• Gość
utwory do grania
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Października 2002, 08:11 »
 Mam ten prog Beatlesów (The Beatles Jukebox czy cuś)na taśmie. Jak uda mi się go skonwertować c64->wav->PC to prześlę go na stronę.

Pit GM

• Gość
utwory do grania
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Października 2002, 14:22 »
 Wstyd przyznać, ale nie mogę sobie poradzić z zabezpieczeniem Micrus Copy - co ciekawe działa ono przy konwersji wav->PRG. Wysłałem już posta z prośbą o pomoc, więc może niedługo coś się ruszy...

Pit GM

• Gość
utwory do grania
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Października 2002, 08:07 »

Napisał: PostScript

Pozdrawiam
Dobra, mam te programy. Podaj maila, to ci je prześlę.

Magnate

• Gość
utwory do grania
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Października 2002, 18:29 »

Napisał: Pit GM

Dobra, mam te programy. Podaj maila, to ci je prześlę.

Jesli moglbys przeslac te programy rowniez na mojego mail\'a - bylbym wdzieczny.

pozdrawiam