Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
C64Power Forum
»
Inne
»
Scena
»
Pomoc w naprawie laptopa
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
2
[
3
]
Do dołu
Autor
Wątek: Pomoc w naprawie laptopa (Przeczytany 1392 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kisiel
Level 7
Number 7 in all users competition...
Pomoc w naprawie laptopa
«
Odpowiedź #30 dnia:
25 Września 2009, 17:37 »
seba wiesz ja to tylko na redtube ogladam teraz 2 girls and 1 cup.. kurwa zboczenie po party, kazdy ze znajomych musi to obejrzec
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach
...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....
splatterpunk__
Gość
Pomoc w naprawie laptopa
«
Odpowiedź #31 dnia:
15 Października 2009, 22:23 »
Raf napisal:
jesli nigdy w zyciu nei widziales innej toshiby niz satellite czy satellite pro... to co ja poradze
od 5 lat uzywam tylko toshib (linii tecra) i zlego slowa nie powiem.
ta toshiba JEST niezawodna (model z roku 2003, a ja juz 9 miesiecy ciaglego uzywania, wozenia itd etc, swoje tez wczesniej przezyla, ten egzempalrz szczegolnie ladnie utrzymany nie jest - ale ZERO problemow) a do tego ma lpt oraz rs232 co jest mi potrzebne przy develu na mikrokontrolery (i do tego ta maszyna mi glownie sluzy, cala prace licencjacka na nim przygotowalem, oprogramowalem, skladalem w latex itd)
sprawa jest zdecydowanie prostsza... nie stac mnie na innego laptopa, podobnie jak np na inny samochod. Nie potrzebuje tez sprzetu klasy militarnej.
Ze swojej strony moge napisac tyle, ze korzystam z laptopa rowniez Toshiba tyle, ze nie zadna linia biznesowa tylko raczej z najnizszej polki: model Satellite L30-134, kupiony na raty :] niecale 3 lata temu, spisuje sie bardzo dobrze, biorac pod uwage jak czesto z niego korzystam i ze zazwyczaj w lozku na koldrze sie smazy albo na przescieradle, bo mam problemy z kregoslupem wiec obsluguje kompa metoda lozkowa. Jest to moj pierwszy laptop wiec moze i nie mam porownania, ale bardzo sie do niego przywiazalem. Fakt, glosniki juz nie dzialaja, tzn. same glosniki pewnie tak, ale cos poszlo w ukladzie na plycie albo po drodze (?), poza tym inna sprawa - mysle, ze mozecie miec podobny problem jesli uzywacie lapotopa intensywnie od dluzszego czasu bez myszki - mianowicie guzik pod touch-padem - ten po lewej oczywiscie, zczernial i ostatecznie przestal dzialac styk... No ale to sie nazywa exploatacja. Poza tym to jest do naprawienia, gorzej z samym plastikowym guzikiem zastepczym, zeby byl nowy, ktos wie skad mozna sprowadzic?
Ogolnie polecam Toshibe jako solidna firme, przypuszczam ze kolejnego lapka tez kupie od Toshiby, ale poki co scieram do ostatkow ten sprzet ktory mam.
Raf
Master of disaster
Administrator
Level 7
Wolność, własność, sprawiedliwość
Pomoc w naprawie laptopa
«
Odpowiedź #32 dnia:
03 Listopada 2009, 19:10 »
dzieki za chec pomocy,
zmuszony sytuacja poczynilem odpowiednie robotki reczne i maszyna wciaz hula (choc zawiasu nie kupilem). temat wlasciwie do \"Zamkniecia\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"
Nitro__
Gość
Pomoc w naprawie laptopa
«
Odpowiedź #33 dnia:
03 Listopada 2009, 20:11 »
As You wish
Drukuj
Strony:
1
2
[