Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Pomoc w naprawie laptopa  (Przeczytany 934 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Września 2009, 20:06 »
\'najgorszy\' jest ten nit laczacy obie czesci \"Wink\" watpie aby zwykly nit z marketu dal rade przy potencjalnej naprawie zawiasu...
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

comankh__

• Gość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #16 dnia: 23 Września 2009, 12:03 »
imo szkoda zachodu zakladac watek a co dopiero walczyc z takim %$# (sorry toshiba). jak chcesz miec cos niezawodnego/wytrzymalego kup hp (tylko nie pavilion) albo tafbuka panasonica. jak nie potrzebujesz zbyt mocnej maszyny to tanio mozna tez wyrwac itronixy albo amrel.

zaloze sie niestety, ze jak nawet uda ci sie to naprawic to okaze sie ze po pol roku problem powroci wiec...

leming__

• Gość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #17 dnia: 23 Września 2009, 09:09 »
masz racje komancz ja tez bym sie nie pierdolil tylko kupil innego zloma ale wiesz on dusze w tego laptopa wlozyl, pomalowal go sobie i wogole \"Wink\" Raf poczekaj jeden dzien napisze do mojego znajomego bo ja mu taki zlom kiedys dawalem a plastik byl caly dobry.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #18 dnia: 23 Września 2009, 19:38 »

comankh napisal:
imo szkoda zachodu zakladac watek a co dopiero walczyc z takim %$# (sorry toshiba). jak chcesz miec cos niezawodnego/wytrzymalego kup hp (tylko nie pavilion) albo tafbuka panasonica. jak nie potrzebujesz zbyt mocnej maszyny to tanio mozna tez wyrwac itronixy albo amrel.

zaloze sie niestety, ze jak nawet uda ci sie to naprawic to okaze sie ze po pol roku problem powroci wiec...

jesli nigdy w zyciu nei widziales innej toshiby niz satellite czy satellite pro... to co ja poradze \"Wink\" od 5 lat uzywam tylko toshib (linii tecra) i zlego slowa nie powiem.
ta toshiba JEST niezawodna (model z roku 2003, a ja juz 9 miesiecy ciaglego uzywania, wozenia itd etc, swoje tez wczesniej przezyla, ten egzempalrz szczegolnie ladnie utrzymany nie jest - ale ZERO problemow) a do tego ma lpt oraz rs232 co jest mi potrzebne przy develu na mikrokontrolery (i do tego ta maszyna mi glownie sluzy, cala prace licencjacka na nim przygotowalem, oprogramowalem, skladalem w latex itd)

sprawa jest zdecydowanie prostsza... nie stac mnie na innego laptopa, podobnie jak np na inny samochod. Nie potrzebuje tez sprzetu klasy militarnej.

leming napisal:
Raf poczekaj jeden dzien napisze do mojego znajomego bo ja mu taki zlom kiedys dawalem a plastik byl caly dobry.

nie wiem o jakim plastiku mowisz, ten zlom jest z metalu... caly zlom.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

comankh__

• Gość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #19 dnia: 24 Września 2009, 03:27 »
i pewnie jeszcze harmann-kardon powered? maan :>

leming__

• Gość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #20 dnia: 24 Września 2009, 09:12 »
no te harmany zajebiscie graja na tym \"Wink\"

comankh__

• Gość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #21 dnia: 24 Września 2009, 11:15 »
zaden lapop nie gra zajebiscie.
(ale co ja tam wiem)

pajda

• Gość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #22 dnia: 24 Września 2009, 00:00 »

comankh napisal:
zaden lapop nie gra zajebiscie.
(ale co ja tam wiem)

Dell D505 gra miodnie na tych swoich pizdzikach \"Wink\"

leming__

• Gość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #23 dnia: 24 Września 2009, 14:16 »
no wlasnie te harmany jak na pizdziki to niezle graja tak mialem powiedziec \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #24 dnia: 24 Września 2009, 14:22 »
no i widac czarno na bialym dlaczego nie masz kolegow .. problemy z komunikacja sa pewnie spowodowane zazywaniem plynnych uzywek.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #25 dnia: 24 Września 2009, 17:31 »

kisiel napisal:
no i widac czarno na bialym dlaczego nie masz kolegow ..

Kisiel, a ty masz w ogole jakiegos kolege albo przyjaciela z ktorym spedzasz wieczory na meskich igraszkach z lutownicami?

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #26 dnia: 24 Września 2009, 17:51 »
telepatycznie telefonicznie to mam dokladnie teraz dwoch obaj napierdalaja do mnie o sprzecie.. wiesz mam fajny sprzet a Ty znowu nie chciales go zobaczyc, wstydz sie \"Smile\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #27 dnia: 24 Września 2009, 17:58 »

kisiel napisal:
wiesz mam fajny sprzet a Ty znowu nie chciales go zobaczyc, wstydz sie \"Smile\"

Wrzuc na redtube, jesli ktos bedzie chcial zobaczyc to nie bedzie musial czekac na nastepne spotkanie \"Smile\"

Pampam

• Gość
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #28 dnia: 25 Września 2009, 16:07 »

kisiel napisal:
telepatycznie telefonicznie to mam dokladnie teraz dwoch obaj napierdalaja do mnie o sprzecie.. wiesz mam fajny sprzet a Ty znowu nie chciales go zobaczyc, wstydz sie \"Smile\"

Moze zrobcie jakies show z lutownicami i idzcie do mam talent napewno dostaniecie 3 razy tak \"Wink\"

Offline Sebaloz

• Level 6
Pomoc w naprawie laptopa
« Odpowiedź #29 dnia: 25 Września 2009, 16:12 »

Pampam napisal:
Moze zrobcie jakies show z lutownicami i idzcie do mam talent

Ale wiesz, mogliby sie tam spotkac z daleko idacym brakiem zrozumienia \"Smile\"