Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Cenzura 2  (Przeczytany 550 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Cenzura 2
« dnia: 13 Sierpnia 2009, 16:15 »
Mam tylko jedno pytanko:
Dlaczego usunales moje pytanie do JAD\'a o wykonanie kabla a zostawiles jakas glupia oferte rafcia na temat wykonania ukladow. Wszystko u Ciebie w porzadku?

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

leming__

• Gość
Cenzura 2
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Sierpnia 2009, 16:20 »
koderskie zboczenie pewnie, widzi niepotrzebne bajty to kasuje xD

Nitro__

• Gość
Cenzura 2
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Sierpnia 2009, 16:45 »
Popatrz uwaznie, nie wywalilem tylko przenioslem do innego tematu, o bardziej adekwatnym tytule, tam bez problemu sprawe bedzie mozna przedyskutowac, temat, gdzie ludzie non stop pisza off-topic ma tytul:
XU1541 (USB => 1541) - Lista chetnych
ma on sluzyc nie do dyskusji, tylko do zgloszen chetnych na interfejs, ich checia jest go jakos zdobyc, tak wiec ogloszenie Raf\'a jest wg.mnie jak najbardziej w porzadku, jak pan Jozek czy jad wyprodukuja wlasne egzemplarze takze beda mogli sie tam oglosic - bedzie porzadek, a nie po 10 tematow typu mam x interfejsow - kupujcie, tylko oferty w watku z lista, ktorzy chetni na interfejs przegladaja. Cos jeszcze nie jasne?

Offline Kisiel

• Level 7
Cenzura 2
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Sierpnia 2009, 16:54 »
Nito niczego nie przeniosles pytanie zadalem jeszcze raz.
Poza tym, chcialem zwrocic uwage ze to Raf zachowuje sie nie kulturalnie gdyz mowi za kogos. A mnie kurwa zawsze uczyli ze mowi sie za siebie.
Dlatego nastepnym razem jak bedzie jakies pytanie do Ciebie to pozwolisz ze wymysle odpowiedz i odpisze.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Nitro__

• Gość
Cenzura 2
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:06 »
Ah, chodzi o poprzednie kasowanie, no nie mam sobie nic do zarzucenia, na poczatku tematu jest moja edycja:

Cytat:

Znowu usunalem off-topic, wybaczcie, innej opcji nie bylo, niech w tym watku bedzie czysta lista chetnych

Zalozylbys nowy watek i nie byloby problemu.

Cytat:
Poza tym, chcialem zwrocic uwage ze to Raf zachowuje sie nie kulturalnie gdyz mowi za kogos. A mnie kurwa zawsze uczyli ze mowi sie za siebie.
Dlatego nastepnym razem jak bedzie jakies pytanie do Ciebie to pozwolisz ze wymysle odpowiedz i odpisze.

Jak wyzej, nie mam problemu z zwroceniem uwagi a kasowac kasuje w szczegolnych okolicznosciach takich jak ten watek, dzis zainstaluje moda pozwalajacego na elastyczne zarzadzanie postami i sie kasowanie skonczy.
Jeszcze jakies watpliwosci? Jak nie, to zmieniam nazwe watku i przenosze do spraw forum, nie chce uczestniczyc w arenie.

Offline Kisiel

• Level 7
Cenzura 2
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:13 »
nitro zamknales temat i nikt nie moze sie dopisac a konkurencja rosnie.

Nitro__

• Gość
Cenzura 2
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:16 »
Jest nowy, ktory mam nadzieje bedzie bardziej czysty od starego, ktory zamienil sie w nagonke na Raf\'a przemieszana z tresciwymi postami, ktore niestety byly w mniejszosci.

Offline Kisiel

• Level 7
Cenzura 2
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:25 »
na moje dazysz do tego aby bylo coraz wiecej postow z nazwa USB w tle.

Nitro__

• Gość
Cenzura 2
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:29 »
Beda dwa watki, jeden - lista osob chetnych + ogloszenia, drugi na dyskusje, jesli nie bedzie jego masowego zasmiecania to juz sie wiecej zaden nowy watek nie pojawi.

prezes__

• Gość
Cenzura 2
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:32 »
Nitro, ja tez nie wiem po co zamknales temat rafowi (jeden i drugi). Tak samo nie kumam dlaczego reklama rafa wisi w watku z lista, a post kisiela ktory jest jak najbardziej w temacie polecial.

Nitro__

• Gość
Cenzura 2
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:41 »
Eh, no nie moge wszystkich zadowolic, wybaczcie \"Confused\"

Cytat:
Nitro, ja tez nie wiem po co zamknales temat rafowi (jeden i drugi).

To byl jeden temat, ktory zostal podzielony, czesc ogloszeniowa zostala i zostala zamknieta bo zostanie zdjeta po zakonczeniu aukcji a czesc glownie flame\'owa zostala zamknieta aby flame zagasic, a nie przytamowac dyskusje, niestety zamiast ktos zalozyc nowy temat wszyscy zaczeli pisac w watku o liscie osob, posty nie bedace zgloszeniami na liste przeplataly sie z watkami bedacymi zgloszeniami, nie moglem ich przeniesc wiec je usunalem, lepszego rozwiazania nie bylo, dzisiaj jak widac dalo rade przeniesc i jest topic do dyskusji, sytuacja z kasowaniem postow sie nie powtorzy, bo zainstalowalem moda, ktory pozwala posty elastycznie przenosic.

Cytat:
Tak samo nie kumam dlaczego reklama rafa wisi w watku z lista

Co do reklamy, patrz post powyzej, lepiej, zeby byly ogloszenia gdzies porozsiewane w watku o dyskusji?

Offline Kisiel

• Level 7
Cenzura 2
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:44 »
no bo on myslal ze jak raf sprzeda ta rzezbe za piec stowek to on dostanie piatala... bo cwaniacy placa dwadziescia*

Nitro__

• Gość
Cenzura 2
« Odpowiedź #12 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:47 »
OMG

...myslal, ze dobrze jest wspierac rodzime inicjatywy, i nadal mysli.

Koncze dyzur, jutro albo poznym wieczorem moge odpowiedziec na jeszcze jakies zarzuty, choc zaczyna mnie to nuzyc.

Offline Kisiel

• Level 7
Cenzura 2
« Odpowiedź #13 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:52 »
*to z chlopakow co nie placa.. taki zarcik nitro:)

Nitro__

• Gość
Cenzura 2
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Sierpnia 2009, 20:12 »
No tak, nie zalapalem zartu, kiedy ja ogladalem ta klasyke polskiego kina \"Wink\"