Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Pomoc dla poczatkujacego muzyka  (Przeczytany 1080 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lhr__

• Gość
Pomoc dla poczatkujacego muzyka
« Odpowiedź #30 dnia: 07 Października 2009, 21:03 »

fenek napisal:
Jak inne rzeczy, ten plik muzyczka z playerem chyba sie kisi u mnie na dyskach. Az kurde poszukam, plus dysk z moim kodem a z metoda Brusha do generowania grafiki to jest logosow czy duzych zaokraglonych fontow. Heh ... strach ...

A! Faktycznie Ci podsylalem \"Very Brush mi mowil, ze robisz kilera. Szkoda, ze sie nie ukazal \"Smile\"

V-12 napisal:
Patrzac chociazby na to, co Randy wyciskal i potrafi nadal wycisnac z HardTracka, nie wspominajac juz o Tobie Longhair, czy Shogoonie, mozna latwo wywnioskowac, ze to jest swietny edytor

To nie zasluga HT, tylko talentu Wojtka i pozostalych chlopakow \"Smile\" Cieszyc mnie moze to, ze HT za bardzo ich nie ograniczal.

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #31 dnia: 08 Października 2009, 11:16 »
Zgadzam sie - to od talentu muzyka przede wszystkim zalezy to, co wycisnie z danego edytora. Wystarczy spojrzec, co chociazby Reyn robil z Voicetrackerem i FC, Rock z FC, a nie wspominajac juz o koderach-muzykach. Przykladow mozna mnozyc. Nie trzeba wypasionego edytora, tylko talentu i umiejetnosci. A co Wacek robil z GMC? Edytorem przeznaczonym do robienia podkladow do gier? hehe. Ale mimo wszystko HT to swietny edytor, bo sam go uzywalem przez dlugi okres czasu i polecam go zwlaszcza poczatkujacym \"Smile\"
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

fenek__

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 09 Października 2009, 08:17 »

lhr napisal:

A! Faktycznie Ci podsylalem \"Very Brush mi mowil, ze robisz kilera. Szkoda, ze sie nie ukazal \"Smile\"

Muzyczka i zrodla odnalezione. Jak chcesz moge podeslac zaka.

lhr__

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 09 Października 2009, 11:31 »
Pewnie. Poprosze. Namiary poszly na PW.