Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Cenzura  (Przeczytany 484 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

prezes__

• Gość
Cenzura
« dnia: 11 Sierpnia 2009, 11:20 »
Nitro, zluzuj, nie baw sie w Bzyka. Zamiast blokowania tematu przenies go do knajpy albo utworz dzial Scene Wars z adnotacja i tyle. Mysle ze mimo wszystko jakis poziom jest zachowany i mozna kontynuowac bez ryzyka uszczerbku na zdrowiu. \"Smile\"

Nitro__

• Gość
Cenzura
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Sierpnia 2009, 11:37 »
Wiedzialem, ze sie posypia zaraz posadzenia o cenzure... Pytanie po coz dalej ta dyskusje prowadzic, nie wynika z niej nic dobrego, tylko wspomniana scene war, niezbyt zalezy mi na tym, aby to forum zamienilo sie w pole walki.
Zainteresowani mogli sie wypowiedziec na temat urzadzenia, temat zboczyl na calej linii, na normalnym forum w takich tematach posty sie usuwa a userow nagradza warnami, ja tylko prewencyjnie zamknalem temat. Jesli wiekszosc jednak bedzie nadal chciala dyskusji nie pozostanie mi nic innego, niz sie podporzadkowac..

leming__

• Gość
Cenzura
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Sierpnia 2009, 11:46 »
xD prezes uspokoj sie, nikt nie chce wojowac, wez sobie relanium \"Smile\"

prezes__

• Gość
Cenzura
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Sierpnia 2009, 00:00 »
pozwolcie ze cos wam przypomne. do tej pory wszystkie inicjatywy spolecznosciowo-scenowe umieraly w momencie kiedy pojawiala sie cenzura. Lista elysium - od kiedy brush zaczal cenzurowac polityke, wszystko zdechlo, czesc ludzi sie wypisala, reszta zamilkla. Emu64.pl - bzyku kasowal hurtowo posty, az w koncu mial dosyc i przepadl razem ze strona. Strona Silesia - zenadka - Volcano tnie rowno z ziemia.

wojenki sa dobre, o ile trzymaja jakis poziom - rosnie zainteresowanie i przynajmniej cos sie dzieje. a cisnienie w umiejetny sposob trzeba upuszczac, inaczej pojawia sie napiecie i frustracja. nawet komunisci o tym wiedzieli, zezwalajac na koncerty perfectu. \"Wink\" zauwazyliscie ze c64scene.pl ma wlasnie teraz rekordowa aktywnosc?

a ty leming zaloz kapcie i sio przed telewizor!

Nitro__

• Gość
Cenzura
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Sierpnia 2009, 00:00 »
Ja postow kasowac nie bede, a i dyskusji co bardziej emocjonalnych tepic tez nie zamierzam, ale uwazam, ze w tym przypadku juz sytuacja zaszla za daleko.

Cytat:

wojenki sa dobre, o ile trzymaja jakis poziom - rosnie zainteresowanie i przynajmniej cos sie dzieje. a cisnienie w umiejetny sposob trzeba upuszczac, inaczej pojawia sie napiecie i frustracja. nawet komunisci o tym wiedzieli, zezwalajac na koncerty perfectu. Wink zauwazyliscie ze c64scene.pl ma wlasnie teraz rekordowa aktywnosc?

Jakos atarowcy, amigowcy, pecetowcy sie bez nich obywaja, tylko u nas musi funkcjonowac ten relikt przeszlosci?

elban__

• Gość
Cenzura
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Sierpnia 2009, 13:19 »
Nitro - pewnie masz racje, ze nie kazdy chce czytac flame\'y - dlatego prosba o zalozenie pokoju gdzie bedzie mozna toczyc bitwy po woli.

Jezeli uznasz ze cos jest wojna przenosic do pokoju wojen zeby nie zasmiecac glownego tematu i tam bedzie mozna sobie strzelac fochy, etc.
Albo dawaj bany za zasmiecanie tematow \'glownych\'

Co do cenzury to historia prawde mowi - gdzie sie zaczely ciecia tam umarl calkowicie ruch.

Brak wojen na innych scenach? Monk vs Azzaro i tym podobne. Poczytaj stare magazyny - przeciez to jeden wielki flame plus wywiady i chartsy i glupoty niezwiazane ze scena.

Offline Sebaloz

• Level 6
Cenzura
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Sierpnia 2009, 14:06 »
Elban, Prezes, dorosnijcie. Jak chcecie wojen to zalozcie swoje forum i robcie co chcecie. Zawsze robiliscie syf gdziekolwiek sie udzielaliscie. Zyjecie historiami sprzed lat, ktore nikogo nie interesuja. Jakies 5 lat temu wojny na scenach sie skonczyly. Monk jest z pc scene a Azzaro z amigi. Amigowcy zalozyli www.amiscene.org, a pecetowcy zostali na www.scene.pl

elban__

• Gość
Cenzura
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Sierpnia 2009, 14:28 »
autodiss miesiaca.

Offline Sebaloz

• Level 6
Cenzura
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Sierpnia 2009, 14:45 »

elban napisal:
autodiss miesiaca.

Kolejny idiotyczny post.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Cenzura
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Sierpnia 2009, 15:17 »
nie wiem o co chodzi ale fajnie do siebie piszecie... takie pieszczotki mizianie...
Mnie sie nie podoba tylko to na forum ze nie mozna skrytykowac czyis czynow bo odrazu sie wlacza cenzura. Nie mozna banowac glupich tekstow?

PS. Mnie chlopaki z NP bardzo sie nie spodobalo to ze pozwoliliscie, dla obciachu pewnie, pojedzic sobie rafowi na panience zwanej mysza.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban__

• Gość
Cenzura
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Sierpnia 2009, 15:25 »
Kisiel - szczerze mowiac to ja jej nierozpoznalem. Zorientowalem sie o co chodzi jak czlowiek, ktory wystawil to na compo zaczal blagac o usuniecie tego ze stuffu.

prezes__

• Gość
Cenzura
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Sierpnia 2009, 15:31 »

kisiel napisal:
PS. Mnie chlopaki z NP bardzo sie nie spodobalo to ze pozwoliliscie, dla obciachu pewnie, pojedzic sobie rafowi na panience zwanej mysza.

z jakosci grafiki nie dalo sie rozpoznac twarzy, ale reszte pewnie tak - mogles protestowac na miejscu \"Wink\"))

Nitro__

• Gość
Cenzura
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Sierpnia 2009, 16:33 »
I stalo sie forum Arena, na wiecej swobody nie liczcie \"Wink\"