Wczoraj trzy razy pod rzad obejrzalem sobie 12 Years later takie mam wrazenia:
Muza niesamowicie ciagnie to demo - Panowie Gratulacje!! Leming i Booker taka muza mi sie bardzo podoba, fajne przejscia i instrumenty dla mnie hit.
Dobra Zielok teraz Ty na tapete
Bardzo sie z tym demem identyfikuje z uwagi, ze tez po 12tu latach zaczalem zabawe z komciem.
Zdaje sobie sprawe, ze cuda na komciu juz tworzono we wczesnych latach 90 i poznych 80 wiec demo sila rzeczy powalic z nog nie moze. Grafika jest taka nie wiem jak powiedziec brudna - taki zamysl domyslam sie. Tu zawsze najbardziej cenilem obrazki Carriona, mistrza detali. Nawet nie moglem wyjsc z podziwu, ze gosc tyle godzin w tym interleace duka, no ale jak wydukal, to zawsze bylo co ogladac. Zastanawiam sie, czy teraz w nufli jest on w stanie stworzyc cos lepszego, czy woli interleace...
Pierwszy efekt nawet nie wiem, jak sie to nazywa przypomina mi CL12. - fajnie. 1024 plot i nastepny efekt mi sie nigdy nie podobaly, ale wiem, ze trzeba to zakodowac i nie jest to 5 linii w basic. Doceniam to, ze wszedles do obwarzanka tez super. Podobala mi sie twarz po 12 latach - fajne przejscie - sentymentalne jak dla mnie. Ciuchcia ladna... Tunel baaardzo fajny. Kulka nad dlonia super. Co mi sie jeszcze spodobalo, to takie niespodziewane przejscie z zaawansowanych efektow do tych jak przez dziecko narysowanych kwiatkow i \"Code by ZIELOK\" - najladniejszy twister na koniec zostal OK
Podsumowujac - wiemy, ze nie jest to demo na poziomie winteractive, czy innych hitow. Biorac natomiast pod uwage to, ze zrobiles to sam, po 12tu latach, w czasie, gdy dema wychodza jak na lekarstwo i wszyscy zyja wspomnieniami niewiele robiac to ZIELOK... 5+
Big pozytyw za inicjatywe.
Jeszcze raz wspomne, ze muza hit, nawet po 3cim razie nie puszczalem od poczatku, a jeszcze z 10 minut sluchalem muzyki i zasypiajac mialem ja w glowie.
Fajnie Panowie