Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: W 2009 tez sie cos robi :)  (Przeczytany 1928 razy)

Offline wegi

• Level 7

Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

zielok__

• Gość
W 2009 tez sie cos robi :)
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Lipca 2009, 19:25 »
I nawet do nowych grup sie wstepuje \"Smile\"

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Lipca 2009, 20:11 »
Loader jest, cruncher jest - pozostaje nic, tylko zrobic demko z routynkami z stacji rodem \"Wink\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Lipca 2009, 20:51 »

zielok napisal:
I nawet do nowych grup sie wstepuje \"Smile\"

Ramos chce odbudowac potege Samar, juz jest zebrana ekipa 15 aktywnych czlonkow.

leming__

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Lipca 2009, 14:17 »
co co co ? nie nie no Wegi za duzo grup, nie bedziesz wydajny!

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Lipca 2009, 15:08 »
No wlasnie grupy co cos robia mnie interesuja \"Smile\"

Czekam na PRAWDE #8 zakodowalem do niej intro w 1997 - liczone w stacji cyber glenz vector a tu nic \"Sad\"

Ogolnie po postach widac duzo tu nietuzinkowych ludzi, ktorych myslenie nie jest ich najslabsza strona... pozdro
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Lipca 2009, 18:07 »
Znaczy sie Samar cos robi? Demo?

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #7 dnia: 21 Lipca 2009, 18:24 »

zielok napisal:
Znaczy sie Samar cos robi? Demo?

Pewnie Hermit robi demo. To jest Wegier ktory w zeszlym roku na Silesia Party 2 wywalczyl dla Samar drugie miejsce na demo kompo, wszystko zrobil sam, kod, grafika, muzyka, a do grupy wstapil kilka tygodni przed party.

Izaak Berenbaum__

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Lipca 2009, 21:08 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Pewnie Hermit robi demo. To jest Wegier ktory w zeszlym roku na Silesia Party 2 wywalczyl dla Samar drugie miejsce na demo kompo, wszystko zrobil sam, kod, grafika, muzyka, a do grupy wstapil kilka tygodni przed party.

a oprocz tego napisal mortal kombat na komodore w 1998 roku.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Lipca 2009, 21:44 »
no nie zasmucajcie mnie, bo dorobie menu do cruelcrunchera i byte boilera  \"Idea\"

Seba a Ty czy tez Lepsi cos robicie?

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #10 dnia: 21 Lipca 2009, 22:51 »

wegi napisal:
Seba a Ty czy tez Lepsi cos robicie?

No wlasnie demo o ktorym tyle sie mowi, te z grafika Carriona, planujemy wystawic na Silesia Party. W tej chwili mam otwarty Project One ze szkicem grafiki do intra.

leming__

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 22 Lipca 2009, 09:40 »
najaktywniejszy to Zielok/Miracles w tej chwili, reszta sie opierdala. Jak zobaczymy demo Lepsi to sie moze zmieni sytuacja ale to pewnie i tak w wiekszosci bedzie robota Zieloka... Ja bym Mirek robil demo pod Miracles a nie tam jakies Lepsi, o Lepsi malo kto teraz slyszal \"Smile\" A Samar to juz dawno sie skonczyl \"Wink\"

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 22 Lipca 2009, 09:59 »
A co to jest Lepsi? Cos mi ta nazwa mowi ale niewiele \"Smile\" Jakies dema robili czy cos?

A powaznie to demo bedzie w kooperacji (LD+MCS) bo tym razem bedzie grafika nie konwertowana a ja pixelowac nie chce (i raczej nie za bardzo umiem). Caly kod bedzie moj no chyba, ze Sebaloz cos skoduje \"Smile\"  Owszem moglbym rozwazyc wstapienie do jakiejs grupy bo Miracles na zachodzi nie bylo zbyt znane a w Polsce nie koniecznie lubiane ( i w sumie malo znane) ale jakos tak mi jest dobrze i bede promowal MCS. Chociaz wiem, ze sa grupy do ktorych moze i chcialbym wstapic ale one raczej mnie nie chca \"Smile\"

ps. ktos zgadnie co bylo pixelowane w \"12 Years Later\" ?

leming__

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 22 Lipca 2009, 10:08 »
te dwie postacie byly pixelowane? \"Smile\"

Zielok olej Sebaloza, on tylko tak duzo gada, wezmiemy poszukamy jakichs nie releasnientych z Fatum, moze przy okazji sie kogos obudzi - zobacz Wegi sie obudzil \"Smile\" i zrobimy demo razem \"Smile\" z Lepsi juz sie chyba narobiles w zyciu co? \"Smile\"
Co do wstapienia, to mow do ktorej grupy chcesz \"Smile\" Flaszke stawiasz i w kazdej bedziesz \"Smile\" no moze do Crestu moglby byc problem tam by trzeba wiecej flaszek xD Ale tam to Carrion ci moze powiedziec (pewnie nie chce glosno gadac jak dal i komu dal hyhy)

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 22 Lipca 2009, 10:36 »
Slowo sie rzeklo trzeba zrobic demo z Sebalozem:) A pozatym Seba Carrion\'a zalatwil do zrobienia loga:) A jak malo kto wie (Carrion tez nie wie) to wlasnie jego powrot na scene spowodowal, ze skoro on mogl to ja tez moge wrocic i tak powstalo \"12 years later\" (no jeszcze Leming wzmocnil chec zrobienia dema piszac \"kufa zielok wez jakies demo zrob a nie takie robisz podpuchy\")...

Te dwie postacie to konwersja z PC (mojego obrazka zreszta) czyli zla odpowiedz.

Ze wstapieniem za flaszke sie zastanowie \"Smile\"