Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Stary Piernik 4 - raport  (Przeczytany 2587 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

KILLER__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #30 dnia: 18 Maja 2009, 18:54 »
Co do zarcia - zgadzam sie z Wami. Nie bylo ani dobre, ani tanie (szczegolnie rozwalalo sniadanie..\"Smile\"

Mozna na nastepnym spotkaniu, zakupic miesiwa i innych wynalazkow i odpalic grilla. Kupimy Elbanowi czape kucharska i mamy lepiej niz w domu,

provee__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #31 dnia: 18 Maja 2009, 19:00 »
Wyniki mnie lekko rozwalily przegladu piwnego. Ze Estrella najgorsza to sie mozna bylo spodziewac, ale ze Piast Mocny i niepasteryzowany tak wysoko sie uplasowal.. Albo ja sie stalem pieskiem francuskim, albo jury bylo z lekka zzulone..

Ja szczerze jakos nie pamietam, zeby w tym barze mieli kiedykolwiek lepsze zarcie. Zawsze bylo podobnie, wiec nie kumam narzekania.

Natomiast jesli chodzi o domki, to sam z wlasnej winy przeplacilem. Mile dziewcze, u ktorej placilem za nocleg powiedzialo, ze skoro spia dwie osoby w domku, to kest po 65 zlotych. Sprawdzilem przed chwila u nich na stronie - i sie zgadza. Ja juz wolalem wziac sam domek, bo wszyscy byli mocno najebani i nie wiedzialem czy znajde wolne wyro. Poza tym musialem spierdalac od elbana i prezesa, ktorzy czaili sie z wozkiem.

Ogolnie, dla mnie ten Torun moze byc, ale tez bym chyba byl bardziej za opcja grill niz ta knajpa. Tyle tylko, ze teraz bedzie tam juz zimno, wiec wyjscia i tak nie bedzie, i trzeba bedzie tam siedziec. A jak bedziemy chcieli pic na miescie, to wyjdzie jeszcze drozej. Wiec prawda jest taka, ze jestesmy skazani na ten bar albo zupelnie inna miejscowke.

KILLER__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #32 dnia: 18 Maja 2009, 19:05 »

provee napisal:
Ogolnie, dla mnie ten Torun moze byc, ale tez bym chyba byl bardziej za opcja grill niz ta knajpa. Tyle tylko, ze teraz bedzie tam juz zimno, wiec wyjscia i tak nie bedzie, i trzeba bedzie tam siedziec. A jak bedziemy chcieli pic na miescie, to wyjdzie jeszcze drozej. Wiec prawda jest taka, ze jestesmy skazani na ten bar albo zupelnie inna miejscowke.

Przy nastepnym spotkaniu, mozemy sie zabarykadowac w srodku i nie wychodzic, az zarcie nie spelni wymogow formalnych...\"Smile\"

provee__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #33 dnia: 18 Maja 2009, 19:07 »
ze tak spytam w innym temacie: mozna juz skads sciagnac i obejrzec stuff?

kordiaukis__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #34 dnia: 18 Maja 2009, 19:16 »
Ja powiem tak...co do baru nie mam watpliwosci ze juz tam przesiadywac nie bede..przegieli wszystkie mozliwe palki...paragon za domek numer 6 mam na 190 zlotych czyli za caly domek, wiec jesli killer zaplacil cos jeszcze dodatkowo babie na recepcji to mamy podstawe do wszczecia awantury.jak cos zeskanuje i udostepnie..co do ogniska to dla swietego spokoju dalem temu gosciowi, bo ja z nim zalatwialem ognisko w piatek..a nie w sobote..mniejsza o to pamietam tylko ze na pierwszym pierniku na ktorym bylem drzewo wzielismy sami i nikt sie o kase nie upominal, na nastepnym juz bylo 50 zl, ale przynajmniej gosc palil to ognisko sam i wozil taczka drzewo...tym razem wszystko robilismy sami i dwa ogniska kosztowaly 100 zl..
generalnie miejscowki bym nie zmienial, ale po ostatnich doswiadczeniach z barem wole pojechac taryfa i nazrec sie w miescie niz siedziec w barze..zostawilismy tyle siana i taki gnoj zrobili..jak bedzie czas pokaze..teraz to juz bylo minelo..killer daj znac co z tym domkiem..(domek numer 6 :ja,killer,fenek,tsl. ) rozliczylismy miedzy soba..
mimo tych wszystkich skurwysynstw ze strony osrodka bawilem sie przednio i chetnie to powtorze,.,.

Offline wackee

• Level 6
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #35 dnia: 18 Maja 2009, 19:34 »
Mozemy jechac taryfa, mozemy cmakiem na dwa rzuty... Mozemy pojechac i przywiezc cieple zarcie w \"styropianach\"... Opcji jest 1000, z tym ze wszystkie wymagac beda ciut wiecej wysilku niz do tej pory \"Smile\"

Kordee, jak tam plytka? Znikad obejrzany, plugin pyknales? \"Smile\"

bimber__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #36 dnia: 18 Maja 2009, 19:36 »

provee napisal:
ze tak spytam w innym temacie: mozna juz skads sciagnac i obejrzec stuff?

V-12 napisal:
Wszystkie warezy z kompotow beda zapewne niebawem dostepne u Bimbra, jedynie kolie muzyczna musimy poprawic (kilka bugow sie znalazlo a nie ja kodowalem intro i dlatego tak wyszlo).

wiem ze scena wstrzymala oddech i wszyscy czekaja na Nasz Widzewek tak samo jak niedawno na Edge Of Disgrace. prosze o jeszcze chwile cierpliwosci - nie rozpakowalem jeszcze nawet torby ze sprzetem. tak naprawde to dopiero dzis mialem sile wniesc ja do domu \"Wink\"

prezes__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #37 dnia: 18 Maja 2009, 20:00 »
NASZYM PIWEM CIECHAN JEEEEST, CALA POLSKA O TYM WIE, LALALALA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GWJ_fOGBK6g

szkoda ze z dawnym przesral w ogolnej...

elban__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #38 dnia: 18 Maja 2009, 20:28 »
eno, nie bylo tak zle: z browarem w knajpie w chuj nie cieli, zawsze byl zimny i za 3,5. To mozna im na plus zaliczyc, jak bedzie padac albo pizdzic to i tak bedziemy tam siedziec. jezeli zalatawimy sobie jakis model zarcia to jestesmy w domu. trzeba bedzie to tylko wczesniej zaplanowac. wtedy przyjmujemy model - pijemy u was - jemy na miescie [=zamawiamy]. imho opcja wylazenia z osrodka nigdy w zyciu sie nie uda, poza tym, ze tak powiem - psuje to troche tradycyje \"Wink\"

palcerek - na pierwszym pikniku bylo domowe zarcie za 12 pln za obiad. na drugim dalej domowe, spory wybor - tak po 18 za obiad. teraz po 15 ale kazde drugie danie to jakies mrozonki z tesco czy chuj go wie skad.

w ogole cala dyskusja o zarciu jest dowodem na to, ze nazwa meetingu zostala bardzo dobrze dobrana \"Wink\"

kocie robocie - ciechan byl wyborny. a dawne pochodzi z dobrego browaru konsantcin tylko akurat to nie jest ich hit. ich hit nazywa sie zdrojowe.

przykre to, ze nie wypilism wszystkich piw. pod mlotek nie poszly produkty browaru kormoran, ale wygladaly na takie co niezle telepia \"Wink\"

faktycznie powinnismy dac im szanse. mimo ciecia w chuj maja sporo zalet, na przyklad wozek do wozenia palcerka, jak my zaczynamy sie drzec to oni dawno spia po pijaku i nic im nie przeszkadza. syf ktory zostal przy ognisku uprzatnelismy dopiero kolo 12 w niedziele z wlasnej incjatywy \"Wink\"

prezes__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #39 dnia: 18 Maja 2009, 21:28 »
W takim razie nastepnym razem dajemy garkuchni ultimatum: albo robia dla nas dobre zarcie w normalnej cenie i dogadamy jakos menu albo zalatwiamy na zewnatrz.

Nie wiem czy to wykonalne na kacu, ale w sumie poranna jajore na ognichu da sie zrobic + buly ze sklepu. Potrzebna patelnia bez plastiku.

Acha, zwinalem do torby bigscreena, przyda sie nastepnym razem.

Corwin

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #40 dnia: 19 Maja 2009, 08:09 »

KILLER napisal:
Przy nastepnym spotkaniu, mozemy sie zabarykadowac w srodku i nie wychodzic, az zarcie nie spelni wymogow formalnych...\"Smile\"

O to jest do realizacji bez problemow,... Provee nas zabarykaduje, poprzednio wlazl do domku 12, zabarykadowal sie od srodka ustawiajac na zewnatrz lawki pod oknami i drzwiami,... zeby kierownik nie mogl wejsc \"Smile\".

provee__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Maja 2009, 13:59 »
Mala poprawka: to nie ja, ale specjalisci-od-wozka, czyli Elban i Prezes. Od ryglowania to oni sa ekspertami. Sadze, ze nie bedzie problemu by ich do tego przeknac

Corwin

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #42 dnia: 19 Maja 2009, 21:35 »
Nie sciemniaj, nikt nie uwierzy. Sam kierownik powiedzial, ze sie zabarygadowales \"Smile\" inna sprawa, ze zrobiles to bedac w srodku,... co tylko pokazuje stopien mistrzowski, jaki w tej dziedzinie osiagnales \"Smile\"

prezes__

• Gość
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #43 dnia: 20 Maja 2009, 10:02 »

bimber napisal:
ja z kolei mam zagadke: kto spal w piatek w domku nr 5?
podpowiedz: bylo nasikane do smietnika.  \"Laughing\"

Palcer, spiewales podczas urynacji?
Do kibla nie chodze, bo jest mi nie po drodze!

Offline Skull

• Level 6
Stary Piernik 4 - raport
« Odpowiedź #44 dnia: 20 Maja 2009, 10:21 »
\"Very  dobrze ze na stol nie nasikal - Durczok wyszedlby z siebie