Wyniki mnie lekko rozwalily przegladu piwnego. Ze Estrella najgorsza to sie mozna bylo spodziewac, ale ze Piast Mocny i niepasteryzowany tak wysoko sie uplasowal.. Albo ja sie stalem pieskiem francuskim, albo jury bylo z lekka zzulone..
Ja szczerze jakos nie pamietam, zeby w tym barze mieli kiedykolwiek lepsze zarcie. Zawsze bylo podobnie, wiec nie kumam narzekania.
Natomiast jesli chodzi o domki, to sam z wlasnej winy przeplacilem. Mile dziewcze, u ktorej placilem za nocleg powiedzialo, ze skoro spia dwie osoby w domku, to kest po 65 zlotych. Sprawdzilem przed chwila u nich na stronie - i sie zgadza. Ja juz wolalem wziac sam domek, bo wszyscy byli mocno najebani i nie wiedzialem czy znajde wolne wyro. Poza tym musialem spierdalac od elbana i prezesa, ktorzy czaili sie z wozkiem.
Ogolnie, dla mnie ten Torun moze byc, ale tez bym chyba byl bardziej za opcja grill niz ta knajpa. Tyle tylko, ze teraz bedzie tam juz zimno, wiec wyjscia i tak nie bedzie, i trzeba bedzie tam siedziec. A jak bedziemy chcieli pic na miescie, to wyjdzie jeszcze drozej. Wiec prawda jest taka, ze jestesmy skazani na ten bar albo zupelnie inna miejscowke.