Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: breakpoint 2009  (Przeczytany 1675 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline c---n

• Level 5
breakpoint 2009
« Odpowiedź #15 dnia: 05 Marca 2009, 08:29 »
DJ G:
Nie umiem jeszcze na to odpowiedziec. jest jeszcze ponad miesiac do imprezy i narazie rozpatruje mozliwosci dojazdu.

leming__

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #16 dnia: 05 Marca 2009, 10:19 »
Carrion chrzancie BP, Forever jest za tydzien, samochodem na Slowacje blizej, i bardziej osmio bitowo niz na tym niemieckim zlocie graczy w quake\'a.

SUDi__

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #17 dnia: 05 Marca 2009, 11:10 »

leming napisal:
Carrion chrzancie BP, Forever jest za tydzien, samochodem na Slowacje blizej, i bardziej osmio bitowo niz na tym niemieckim zlocie graczy w quake\'a.

Dokladnie, z prawdziwa partyzantka nie ma to nic wspolnego \"Smile\"
No ale niektorzy jezdza tam zeby poogladac striptiz jak to bylo na ktoryms z multiparty hehe

Chociaz na X\'a bym pojechal...wiadomo...w Holadnii jest \"Smile\"

elban__

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #18 dnia: 05 Marca 2009, 11:15 »
Sudi - na intelu 2. Na Intelu 3 byla za to do wygrania dziwka.

Forever tez jest troche bez klimatu. Mi sie kojarzy z obozem harcerskim - 1 pm wszyscy spali, o 9 rano na full muzyka z atari.

Offline c---n

• Level 5
breakpoint 2009
« Odpowiedź #19 dnia: 05 Marca 2009, 11:19 »
leming:
nie wiedzialem ze jest party za tydzien \"Smile\" troche pozno sie dowiaduje. szkoda.
generlanie mam sporo do nadrobienia w kwestii powrotu na scene...

btw: duzo osob od nas sie tam wybiera?

elban__

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #20 dnia: 05 Marca 2009, 11:23 »
mozna powiedizec ze duzo - bo zazwyczaj kolo 10 jest.

a na party w Polsce kolo 30-40.

SUDi__

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #21 dnia: 05 Marca 2009, 11:25 »
Ponoc jada 2 auta i ekipa pociagiem. Razem w porywach kilkanascie osob.

djgruby

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #22 dnia: 05 Marca 2009, 13:53 »

carrion napisal:
DJ G:
Nie umiem jeszcze na to odpowiedziec. jest jeszcze ponad miesiac do imprezy i narazie rozpatruje mozliwosci dojazdu.

Jak bedziesz wiedzial, odezwij sie. Jezeli zaplanujesz wyjazd z poludnia Polski o wczesnej godzinie (np. 6 rano), to ja bym sie pisal. Ja musze jeszcze dojechac na Slask, ale jakos powinienem dac rade...

djgruby

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #23 dnia: 11 Marca 2009, 09:16 »
Update: Bede jednak lecial na to party Lufthansa... Dwie godzinki i jestem we Frankfurcie... Gdyby ktos sie wybieral ta sama droga, to wylot z Krakowa w piatek o 10:50, powrot z Frankfurtu w poniedzialek o 8:40. Cena to 358 PLN.

leming__

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #24 dnia: 11 Marca 2009, 10:01 »
@dj gruby: krzyz na droge \"Smile\"

Nitro__

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #25 dnia: 11 Marca 2009, 15:12 »

Cytat:

Lipne stereotypy, wg. polskiej sceny Amiga&PC jest swietnie, przychylam sie do tej opinii po gapieniu sie na stream.
A gracze sa wyjebywani, jesli nie ma miejsca dla scenowcow \"Very

elban__

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #26 dnia: 11 Marca 2009, 15:14 »

Nitro napisal:

Cytat:

Lipne stereotypy, wg. polskiej sceny Amiga&PC jest swietnie, przychylam sie do tej opinii po gapieniu sie na stream.

a o ktorej czesci sceny mowimy?

o tych, ktorych zawolaniem jest \'loda szmato\', kradna plecaki, czy tej normalniejszej czesci?

Nitro__

• Gość
breakpoint 2009
« Odpowiedź #27 dnia: 11 Marca 2009, 15:27 »
Ee, nie wiem \"Wink\" Do ktorej V0yager\'a zaliczysz?

Offline Sebaloz

• Level 6
breakpoint 2009
« Odpowiedź #28 dnia: 12 Marca 2009, 02:11 »
Voyager jest pol krwi komodorowcem, jednak zaliczylbym go do zlodzieji pocalunkow \"Smile\"

Komodorowcowi zginal plecak, wiec w glowach powstala grupa pecetowcow i amigowcow kradnacych pleckaki.

Atarowcowi zginal spiwor, wiec w glowach powstala grupa komodorowcow kradnacych spiwory.

Amigowcom zginely listwy acar, wiec w glowach postala grupa komodorowcow kradnacych listwy arar.

Smieszy mnie to jak mozna po jednej akcje szufladkowac cale grupy, wiadomo wiekszosc zasluguje na ostracyzm, z pozostalymi nie warto gadac, lepiej siedziec w domu i oceniac zachowania..

Wystarczy przejechac sie do Mielna na SLC zeby przekonac sie ze nie ma animozji miedzy scenami, przekonac sie ze LODA SZMATO nie jest zadna grupa, tylko sposobem na kierowanie glow do dolu, jesli ktos nie ma poczucia humoru niech po rycersku kleka do miecza \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
breakpoint 2009
« Odpowiedź #29 dnia: 12 Marca 2009, 02:15 »
Jesli zobacze na Forever jakiegos kolesia grajacego w IK+, Bombemanie albo Bulderdash czy cos takiego, to ma przejebane, niech spierdala i robi przy stolach miejsce prawdziwym komodoworcom ktorzy nie robia nic tak lamerskiego \"Smile\"