Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Stary Piernik 4  (Przeczytany 2416 razy)

provee__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #30 dnia: 02 Kwietnia 2009, 14:42 »

kordiaukis napisal:
moze mi sie uda jakiegos cyrkowego gniota pod ten cyrk zrobic %-)

Kordee, koniecznie! Inaczej nie bedziemy mogli stanac do compo, a wygrana jest w zasiegu reki!

Chcialem zaprotestowac przeciwko szafowaniu na lewo i prawo dobrem, jakim jest klucz do \'dwunastki\'. Ze ”:ci, ktorzy sa w zlej sytuacji finansowej, niech sie zglosza do Palcerka\'. Wcale tak latwo nie bedzie. Mysle, ze to, komu zostanie - wypozyczony - klucz do \'dwunastki\' bedzie zalezalo tez od jego inwencji. Trzeba zatem przeprowadzic \'dwunastka compo\', po ktorym publika oglosi swoj werdykt. Regulam zaklada brak ograniczen: mozna zaspiewac, powiedziec wierszyk, namalowac, moze byc tez produkcja na c64, albo cokolwiek innego.
Wygrana jest nocny pobyt w dwunastce, do ktorej mozna zabrac dziewczyne, chlopaka czy nawet koze. Byle zostawic po sobie lad i porzadek, zeby sie kierownik pozniej nie czepial.
Co Wy na to?

elban__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #31 dnia: 02 Kwietnia 2009, 15:28 »
ja jestem za.

chcialbym tylko abys pokazal zwyciezcy w jaki sposob zabarykadowac sie w 12, tak zeby kierownik nie mial szans sie od Ciebie dostac.

Mysle tez, ze jest szansa na hardkorowa wygrana - to jest wbicie sie sie do dwunastki i zajecie tam lozka niezaleznie od tego czy domek bedzie wolny czy nie. Mysle, ze szanse zeby tego dokanac maja jedynie tacy mistrzowie jak Sebaloz czy Cactus \"Wink\"

kordiaukis__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #32 dnia: 02 Kwietnia 2009, 19:28 »
ta ja tez jestem za...a tak z innej beczki kontaktowal sie ktos z losiami z bialegostoku...?moze sie dadza tym razem namowic...

Offline Sebaloz

• Level 6
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #33 dnia: 02 Kwietnia 2009, 21:21 »

elban napisal:
Mysle, ze szanse zeby tego dokanac maja jedynie tacy mistrzowie jak Sebaloz czy Cactus \"Wink\"

Cactus jeszcze nie zasluguje na status mistrza \"Smile\"

fenek__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #34 dnia: 03 Kwietnia 2009, 07:47 »
>Regulam zaklada brak ograniczen: mozna zaspiewac, powiedziec wierszyk, >namalowac, moze byc tez produkcja na c64, albo cokolwiek innego.
>
--- hmm zepsuc w efektowny sposob cos niezniszczalnego \"Wink\"

elban__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #35 dnia: 03 Kwietnia 2009, 09:10 »

kordiaukis napisal:
ta ja tez jestem za...a tak z innej beczki kontaktowal sie ktos z losiami z bialegostoku...?moze sie dadza tym razem namowic...

c64.fraction.pl - juz raz probowalismy. mozna sprobowac drugi.

prezes__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #36 dnia: 03 Kwietnia 2009, 09:17 »
Mistrzem to bedzie ten, kto tak spije kierownika osrodka, ze ten rano obudzi sie zabarykadowany razem z proveem w 12ce.

elban__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #37 dnia: 03 Kwietnia 2009, 13:57 »
mam tez pomysl troche kontrowersyjny, ale mocny.

\'Bomba - the sequel\' *

- ekipe dzielimy na domki - kazdy domek ma kapitana.
- kazdy kapitan wybiera sobie dowolny inny domek i tam wskazuje osobe ODPOWIEDZIALNA (tylko jedna i tylko z jednego domku)
- osoba odpowiedzialna dostaje bombe i musi ja przechowac, tj. miec caly czas przy sobie
- tak wiec w kazdym domku znajduje sie osoba odpowiedzialna z bomba przy sobie.

wygrywaja (przegrywaja) ci, ktorym pierwsi zniszcza bombe (na pewno to poczujemy) - w nagrode moga spac do konca meetingu w 12.

Klucz wrecz Mistrz Desktrukcji - Palcerek.

* Bomba - mala fiolka z substancja plynna w srodku. zbicie fiolki powoduje smrod nie do wytrzymania. Takze zaginiony przedmiot na North 4.

Luke__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #38 dnia: 05 Maja 2009, 12:07 »
zabawy z kalem?
ja tam nie jade jak przyjemnoscia ma byc mikun we fiolce.

Apropo gowna to przypomina mi sie od razu moj pies.
Wazy 5kg, zyje uwiazany do budy przy garazu i ma swoje pole na smyczy 2x2m. Gdy wybiega walczyc o teren dusi sie z piana na pysku
o smycz. Gdy podejdziesz sie przywitac naskoczy Ci na spodnie i je upierdoli w gownie bo lazi po swoich gownach. Kiedy jest szczesliwy zaszcza Ci spodnie a zawsze jest szczesliwy bo ma cos z deklem. Kiedy przezre smycz raz do roku wyskoczy przez metrowy plot tylko po to aby w sasiednim przedszkolu w smietniku nawpierdalac sie gowien i wytarzac sie w gownie i wrocic i cieszyc sie ze od niego jebie gownem.
Wpuscisz do domu to przepierdoli caly dom w minute po drodze stawiajac kloca w salonie. Ideal psa ale trzymamy dystans  \"Very

No i o hodowli karasi niskim kosztem slow pare

Wpuszczasz 20 karasi do akwarium. Karas zre generalnie gowno, to czekasz tydzien az zglodnieje i zacznie wpierdalac swoje gowna. Nastepny etap to czekasz az gowna zrobia sie przezroczyste bo sa pozerane kilkukrotnie te same i ponownie wysrywane. W ten sposob mija miesiac. Pada pierwszy karas - znowu nie musisz karmic bo go wpierdola inni i znowu czekasz az gowna beda przezroczyste. itd

Offline Skull

• Level 6
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #39 dnia: 05 Maja 2009, 06:32 »
\"Wink\" a ostatni karas wpierdoli tego psa pelnego gowna

prezes__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #40 dnia: 05 Maja 2009, 11:08 »
Luke, mikun we fiolce jest przezroczysty, wiec luz.

I zycze sobie wiecej gatunkowych haiku w Twoim wydaniu w Toruniu!

kordiaukis__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #41 dnia: 05 Maja 2009, 18:45 »
nie no w morde Luke. gienijalne \"Wink\"

Luke__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #42 dnia: 05 Maja 2009, 23:07 »
edit tego o karasiach, szwagier po przeczytaniu tego zwrocil mi uwage, ze pominalem bardzo wazny czynnik zwlaszcza dla poczatkujacych....

Akwarium nie moze zawierac nic procz wody a zwlaszcza kamieni, gdyz gowna czesto gina miedzy kamieniami i ma to wplyw na zywotnosc karasi.

kotrobot__

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #43 dnia: 06 Maja 2009, 05:51 »
c64 scene PL!

pajda

• Gość
Stary Piernik 4
« Odpowiedź #44 dnia: 06 Maja 2009, 06:40 »
Scena na rybki psy i akwaria \"Smile\"