Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Edge of Disgrace / Booze Design  (Przeczytany 1707 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Edge of Disgrace / Booze Design
« Odpowiedź #45 dnia: 06 Października 2009, 16:38 »
no i T2 motyw jest:)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: 06 Października 2009, 16:46 »
Dema na youtube niestety nie powoduja u mnie zachwytu jesli chodzi o technikalia.. Na emulatorze za to jak najbardziej \"Smile\"

Co do dem to polecam oczywscie dema Crestu (koledzy Carrion\'a z grupy daja rade\"Smile\") , demka JackAsser\'a (Instinct), oczywiscie reszta dem Booze design (np Royal arte, Cycle) , Pearls for Pigs - Xenon, Natural Wonders 1 i 2 - Oxyron

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 06 Października 2009, 16:59 »
Dema techniczne - You Know The Routine I i II od Camelotu.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #48 dnia: 06 Października 2009, 17:48 »
Dema na youtube ssa jezeli chodzi o jakosc, to wiadomo.
Jakosciowo rzadzi moi drodzy tylko jedno - arise#$10 \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #49 dnia: 06 Października 2009, 18:53 »

Hornet napisal:
Crossbow rzadzi zawsze, tudziez Clarence z Cadgersow - ale HCL

Crossbow nie jezdzi na zadne party, ale na Breakpoint mozna spotkac Clarence i HCL.

Hornet__

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 07 Października 2009, 07:58 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:

Hornet napisal:
Crossbow rzadzi zawsze, tudziez Clarence z Cadgersow - ale HCL

Crossbow nie jezdzi na zadne party, ale na Breakpoint mozna spotkac Clarence i HCL.

Oj Sebus...Czyli, gdyby Roland jezdzil na party to bylby jeszcze lepszym technikiem niz jest? Hardcore....przy okazji, jak tam sobie siegne pamiecia do czasow Goldrusha lub Visiona (czyli ich scrolltexty) to Xbow bywal na parties - i to w czasach gdy w PL rzadzil Polonus....

UTUBE ssie, I know - ale moj wolny czas rowniez - mam taka mala,pietnastomiesieczna zjadaczke chwil wolnych i wszelakich wiec jesli mam 38 sekund dojscia do netu to wlasnie jutube - gdybym odpalil wajsa to pewnie kilka godzin bym spedzil....

Pozdrawiam...

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: 07 Października 2009, 08:56 »

Hornet napisal:

UTUBE ssie, I know - ale moj wolny czas rowniez - mam taka mala,pietnastomiesieczna zjadaczke chwil wolnych i wszelakich wiec jesli mam 38 sekund dojscia do netu to wlasnie jutube - gdybym odpalil wajsa to pewnie kilka godzin bym spedzil....

Pozdrawiam...

15 miesieczna to jeszcze nie problem \"Smile\" 3 letnia jest wiekszym... Aczkolwiek dema dalem rade zrobic...

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #52 dnia: 07 Października 2009, 08:57 »
Alez wy jestescie marudni \"Wink\"
Ja mam dwulatka i zrobilem 4kilowke na 2 dni przed Silesia \"Smile\"

Hornet__

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: 07 Października 2009, 00:00 »
tak Wackee, ale moja Emilka robi czteropolowy w realtime...

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #54 dnia: 07 Października 2009, 15:36 »

Hornet napisal:
Xbow bywal na parties - i to w czasach gdy w PL rzadzil Polonus....

Xbow od 20 lat unika parties, byl tylko na jednym zimowym meetingu w Szwajcarii. Ogolnie chodzi mi o  to ze w dzisiejszych czasach jest mozliwosc wyjazdu na zagraniczne party i poznania idoli z dziecinstwa. Nie bede sie chwalil kogo spotkalem, z kim palilem i pilem, bo zaraz zaczna sie zglaszac anonimowe gostki swietnie znajace polski i podajace sie za Reyna czy TTS\'a \"Smile\"

pajda

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: 07 Października 2009, 16:58 »

wackee napisal:

Taka duza kupe?
Nie wierze...

\"Smile\"

Izaak Berenbaum__

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: 07 Października 2009, 17:15 »

pajda napisal:

wackee napisal:

Taka duza kupe?
Nie wierze...

\"Smile\"

http://noname.c64.org/csdb/release/?id=8808

lhr__

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: 07 Października 2009, 21:08 »
Z dem technicznych polecam stare dema Horizon. Do dzis kopia tylki. Na ten przyklad A Load of Old Shit. Kjer to gwiazdor formatu Crossbowa.

pajda

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: 07 Października 2009, 21:34 »
Dla mnie wszystko co wypuscil Crest i skodowal Crossbow jest kwintesencja commodorowskosci. Inni poszli w tryby 4/4, efekty 3D, generalnie wszystko zywcem przeniesione z dem PC. Owszem, przy ograniczeniach VICa, 1MHz procka i 64 KB pamieci to robi wrazenie, ale to nudnawe jest, czolowi koderzy podkrecili poprzeczke na maksa i generalnie design i muzyka moze jeszcze czyms zaskoczyc.

A Roland sobie meczy 20-ty rok tego VICa, piesci te rejestry $D016, $D020, $D021, $D011 \"Wink\" do tego robi to z najlepszymi grafikami i muzykami jacy kiedykolwiek robili cos na tym komputerku i robi rzeczy ktore chce sie po prostu ogladac. Tu jakis nowy trybik graficzny, tu jakies fli na ramce, tu sobie pomajta ekranikiem, tu zapoda scrolla w 45 stopniach, tu przypierdoli jakims logo, tu mignie czlowieczkiem z grzebieniem itp. Tworczy czlowiek \"Wink\"

No i Grahama i Slammera bym jeszcze do tej listy dopisal. Takie Tower Power dalej sie cudownie oglada po latach.

Hornet__

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: 08 Października 2009, 00:00 »
trafiles Pajda - trafiles...normalnie jestem on my knees....Crosswbow zawsze rzadzil - jedynie 1001 Crew cos tez zrobil technicznie as first.....Ale Crossbow rozwinal to do niemozliwosci i niespecjalnie widze kogos, kto moglby go zastapic - moze Maduplec? Czy ktos zna ta ksywe? ale nie z googla tylko z demek?

ps. te wszystkie rejestry to ok, ale nie zapomnij o $3fff - the wall w avantagarde powala