Konkurs był że tak powiem nie wyczesany
, w pierwszej chwili zrezygnowałem z brania udziału w konkursie, jak zobaczyłem obrazki to pomyślałem że jest zbyt trudny, ale póĽniej postanowiłem że sprawdzę co w tej głowie zostało po tamtych czasach (teraz bawię się emulatorem i grami które utkwiły w mojej pamięci lub te w które chciałem zagrać no i dema, o tych dowiedziałem się że był i są dopiero jak zacząłem korzystać z emu). Jak widać nie było tak Ľle. W sumie zgadłem 7 pozycji na 14 jakie odpowiedziałem (jak na mnie to nie zły wynik) mógłbym dodać do tego jeszcze jeden wynik to Green Beret ale w formularzu wpisałem go nie w to miejsce (ale pacan
). Ale jak wynika z tekstu jestem jedyną osobą która zgadła lemmingi (co prawda napisałem ją przez jedno m) było to w końcu jedna z ostatnich gier na 128D (tryb 64) zanim mi go ukradli. W przypadku pozostałych tytułów to pocieszam się tym że popełniałem w większości przypadków popełniałem tak zwany typowy lub błąd, przy dwóch odpowiedziach jak Goonis dobrze myślałem, ale z myślenia nic nie wyszło.
Co się tyczy konkursu to było on niczego sobie, było on że tak powiem cholernie trudny
natomiast tego mi było trzeba, bo w ten sposób pograłem sobie w kilka gier które dawno nie grałem.
Tak więc dziękuję tym co ten konkurs wymyśli i pozdrawiam.