Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Konkursy - wasze uwagi i propozycje  (Przeczytany 551 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Magnate

• Gość
Konkursy - wasze uwagi i propozycje
« dnia: 01 Października 2002, 19:28 »
 Wlasnie zakonczyl sie pierwszy konkurs na C64 Power. W zwiazku z tym, bardzo ciekawi jestesmy, jakie sa Wasze opinie na jego temat? Czy odpowiadal Wam stopien trudnosci, czy byl wg. Was ciekawy? Cos musialo byc nie tak, bo wbrew pozorom, nie zostalismy zasypani odpowiedziami. :-) Wszelkie uwagi przydadza sie nam przy ewentualnym organizowaniu nastepnych tego typu imprez...
 A moze macie jakies pomysly na nowe konkursy? Jestesmy otwarci na wszelkie propozycje.

pozdrawiam

maniac64

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Października 2002, 20:37 »
 Konkurs był odlotowy :) Ale poza tym trudny... Dodatkowo, każdy uczestnik miał niejako równe szanse. To może spowodowało, zbyt mały odĽwięk.

Ale ilość nadesłanych odpowiedzi świadczy, że znacznej grupie ludzi chciało się przedzieradĽ przez nas serwis - w poszukiwaniu rozwiązania...

Pora zatem szykować - NOWY - jeszcze bardziej zakręcony konkurs :)

pozdro
 dla wszystkich czytających :)

~Artujaro@poczta.onet.pl#*#Artur j.

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Października 2002, 16:09 »
 Konkurs był że tak powiem nie wyczesany , w pierwszej chwili zrezygnowałem z brania udziału w konkursie, jak zobaczyłem obrazki to pomyślałem że jest zbyt trudny, ale póĽniej postanowiłem że sprawdzę co w tej głowie zostało po tamtych czasach (teraz bawię się emulatorem i grami które utkwiły w mojej pamięci lub te w które chciałem zagrać no i dema, o tych dowiedziałem się że był i są dopiero jak zacząłem korzystać z emu). Jak widać nie było tak Ľle. W sumie zgadłem 7 pozycji na 14 jakie odpowiedziałem (jak na mnie to nie zły wynik) mógłbym dodać do tego jeszcze jeden wynik to Green Beret ale w formularzu wpisałem go nie w to miejsce (ale pacan ). Ale jak wynika z  tekstu jestem jedyną osobą która zgadła lemmingi (co prawda napisałem ją przez jedno m) było to w końcu jedna z ostatnich gier na 128D (tryb 64) zanim mi go ukradli. W przypadku  pozostałych tytułów to pocieszam się tym że popełniałem w większości przypadków popełniałem tak zwany typowy lub błąd, przy dwóch odpowiedziach jak Goonis dobrze myślałem, ale z myślenia nic nie wyszło.
 Co się tyczy konkursu to było on niczego sobie, było on że tak powiem cholernie trudny  natomiast tego mi było trzeba, bo w ten sposób pograłem sobie w kilka gier które dawno nie grałem.
 Tak więc dziękuję tym co ten konkurs wymyśli i pozdrawiam.