Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Płytka Tylko Gry - CZYTAJCIE!!!  (Przeczytany 633 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

~CommodoreFan@skrzynka.pl#*#CommodoreFan

• Gość
Płytka Tylko Gry - CZYTAJCIE!!!
« dnia: 03 Października 2002, 10:18 »
 Witam
 ======
 Ludzie kupujcie ten zestawik - jest genialny! Po prostu nie mogę się od tego wszystkiego oderwać... słucham, słucham i nie mogę przestać! Jestem straaaaaaasznie zadowolony z tego zakupu! Dostałem 1,70 GB samych Mp3-ek! To naprawdę dużo - pomijając jeszcze reklamy (C64) oraz tzw. Chip Tunes! Nie mam słów by wyrazić moją wdzięczność dla uc\'a oraz innych osób, które stworzyły \'Tylko Gry\'! No cóż, mogę Wam tylko powiedzieć: nie zastanawiajcie si, tylko kupujcie płytki \'Tylko Gry\', a naprawdę nie pożałujecie! Gwarantuję!

Pozdrowienia dla całej ekipy C64 Power
 =======================================
 A także dla wszystkich Commodorowców ^_^

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Października 2002, 10:21 »
 Jeszcze jedno - jak to możliwe, że w Polsce powstał taki genialny serwis o C64? Oferujący tyle radochy? Ja nie wiem   Ale cieszę się, że JESTEŚCIE!    

Magnate

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Października 2002, 10:49 »
 Na pewno chodzi Ci o \'Tylko Gry\'?    

pozdrawiam

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Października 2002, 11:43 »

Napisał: Magnate

Na pewno chodzi Ci o ``Tylko Gry``?    

pozdrawiam
          Ale... sprostowanie ``TYLKO MUZYKA``! Ale wstyd...    No cóż tekst był pisany pod wpływem emocji - może dlatego tak wyszło   Eeee tam... ale reszta jest szczerą prawdą     Pozdrowienia!

Luc (webmaster)

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 03 Października 2002, 15:42 »
 Witaj CommodoreFan.

Ciesze sie, ze podobaja Ci sie plytki TYLKO MUZYKA. Szczerze mowiac, nie spotkalem sie dotychczas z innymi opiniami dotyczacymi naszych produktow ;-)

Jesli juz ktos wyslal posta dot. plytek - mam nadzieje, ze pomozecie mi tutaj je polepszyc - to jest podac takze te slabsze strony C64 Power CD, Tylko Gry i Tylko Muzyka 3 CD. Na pewno sa, tylko od Was zreszta zalezy, co sie na nich dodatkowo ma znalezc! Troche krytyki nam nie zaszkodzi ;)

Dzienks za mile slowa.
 Pozdrawiam Fan\'a :-)

Eagle

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Października 2002, 05:44 »
 Sorki, że nie odpisywałem, ale właśnie sobie przypomniałem - jestem przecież zalogowany w C64 Power właśnie pod nickiem Eagle (a nie Commodorefan) ^_^ Co do płytek i minusów - hmmm... może troszeczkę porysowane pudełka od płytek??? No nie wiem! Ja nie widzę żadnych minusów ani na zewnątrz, ani w zawartości ;] Pozdrowienia!