Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Stary Piernik 7  (Przeczytany 4246 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skull

• Level 6
Stary Piernik 7
« Odpowiedź #15 dnia: 23 Maja 2012, 09:33 »
V-12/Tropyx:
Miło by było, jakby Wacek pochwalił się od kuchni, jak wykonał zgrywki

zdaje się że na płytce jest również wyjaśnienie jak się do tego zabierał.

Offline wackee

• Level 6
Stary Piernik 7
« Odpowiedź #16 dnia: 23 Maja 2012, 19:23 »
Skull:
Wacek to maniak i pedant jednocześnie - więc lepiej już tego nie można przedstawić

Oj można by to było jeszcze poprawić, nie doceniasz mojej pedantyczności \"\" Zgrywka była jeszcze przed przeróbką modulatora, korciło mnie żeby to wszystko zgrać jeszcze raz (jakość byłaby jakieś 0,3% lepsza) ale na szczęście Bimber wybił mi to z głowy...

V-12/Tropyx:
Owszem, jakość jest bardzo dobra. Miło by było, jakby Wacek pochwalił się od kuchni, jak wykonał zgrywki :D

Wszystko jest pokazane jak na dłoni we wstępie na pierwszej płycie "What is arise#$10?", włącznie ze screenami "before" i "after" \"\"

Jeżeli ktoś kiedyś życzyłby sobie jakieś zgrywki na moim sprzęcie i ustawieniach, np. pod wrzucenie na youtube, to niech się do mnie odezwie \"\"

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
Stary Piernik 7
« Odpowiedź #17 dnia: 23 Maja 2012, 20:40 »
wackee:
Wszystko jest pokazane jak na dłoni we wstępie na pierwszej płycie "What is arise#$10?", włącznie ze screenami "before" i "after"

Dzięki za info. Szczerze przeglądałem tylko drugą płytkę, bo interesował mnie stuff, którego jeszcze nie widziałem + bonusy :D
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline wackee

• Level 6
Stary Piernik 7
« Odpowiedź #18 dnia: 23 Maja 2012, 23:23 »
V-12/Tropyx:
Szczerze przeglądałem tylko drugą płytkę, bo interesował mnie stuff, którego jeszcze nie widziałem + bonusy :D

Tak się domyślałem - wstyd!!!! ;)