Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Kisiel vs Tomaaz  (Przeczytany 2290 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Kisiel vs Tomaaz
« dnia: 28 Lipca 2011, 18:32 »
Gwoli sprostowania, adminem jest Raf, to on założył ten wątek o olu. Tomaszkowi wszystko kojarzy się z kisielem pewnie dlatego nie chodzi do sklepu sam tylko wysyła po zakupy osobę bliską.
@Zaxoniec nie podpowiadaj, bo się tępak nauczy. A 1206 to wiesz po pijaku nie położysz.. zakład?

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tomaaz

• Gość
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Lipca 2011, 20:50 »
kisiel, ale co ty prostujesz? \"\" Przecież każdy wie, że adminem jest Raf (który, co by nie było, odwalił tu kawał dobrej roboty). Każdy widzi też, że pisząc "pewna osoba" niekoniecznie miałem na myśli admina, a ci co są bardziej zorientowani wiedzą doskonale, że chodziło o ciebie. Więc sprostuj co najwyżej, że ci się wydawało  i nie tłumacz kto tu jest adminem, bo wszyscy to wiedzą. Do twoich "zasług" na tym forum będę uparcie wracał, bo jak ktoś powiedział "żeby zło zwyciężyło dobry człowiek nie musi robić nic". \"\"

V-12, to były tylko moje przypuszczenia, a przypuszczenia jak wiadomo mogą być błędne. ;)

Offline Kisiel

• Level 7
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Lipca 2011, 20:58 »
Tomaszku nic nie masz wspólnego z C64, ja robię takie rzeczy:
http://www.megaupload.com/?d=3JNQTZJG

Twoje wymiociny na tym forum nic nie zmienią, forum nie upadnie bo nam się chce tworzyć, Tobie chce się tylko pierdolić.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tomaaz

• Gość
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Lipca 2011, 21:12 »
kisiel, twoja tworczość (jaka by nie była - ja się w tej kwestii nie wypowiadam, bo g...o mnie twoje twory obchodzą) ma się nijak do twojej działalności na tym (i nie tylko) forum i w niczym nie umniejsza twoich "zaslug" ani nie usprawiedliwia destruktywnej chamskiej bufonady jaką tu (i nie tylko) uprawiałeś.

V-12, muszę Cię ostrzec. Na c64scene.pl ktoś się pod Ciebie podszywa. To pewnie olo.

Tomaaz

• Gość
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Lipca 2011, 21:29 »
kisiel, jeszcze jedno. Z C64 mam trochę wspólnego. Np. miałem ten sprzęt, programowałem i grałem na nim. Dziś mam konsolkę, korzystam z emulatorów, udzielam na forach. A że według twojego egocentrycznego bufoniastego mózgu żeby mieć COŚ wspólnego z C64 trzeba co najmniej napisać demo albo zlutować własny hardware, to ja na to nic nie poradzę. A skutki tego ponosi to (i nie tylko) forum.

PS Zapomniałem. Żeby mieć COŚ wspólnego z C64, można też napisać coś złego o olo. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Lipca 2011, 21:34 »
winny się tłumaczy, jesteś banalny z konsolą.
Dla tępych ludzi:
Jeżeli uważasz że masz coś wspólnego z C64 bo masz konsole to sobie wsadź palec w dupę i powiedz że jesteś znawcą pedałów.... to jest to samo.

Tomaaz

• Gość
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Lipca 2011, 21:58 »
No właśnie - bo "mieć coś wspólnego z C64" to to samo co "być znawcą C64". Normalnie żadnej różnicy.  

Gwoli sprostowania. Nie byłem, nie jestem i nie będę znawcą w temacie C64, co nie zmienia faktu, że coś z tym komputerem mam wspólnego. I bardzo bym chciał, żeby na tym forum było więcej ludzi którzy tylko coś mają z C64 wspólnego niż poj...ch znawców megalomanów, którym obecnosć takich osób z nieznanych powodów przeszkadza. A normalnych znawców oby było jak najwięcej. Czego temu forum życzę.

Offline Kisiel

• Level 7
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Lipca 2011, 22:25 »
tomaszku ty uważasz że jesteś znawcą mnie a ja uważam że masz coś wspólnego. Normalnie nie ma żadnej różnicy.
jesteś i będziesz megalomanem wypominającym swoje schizy imputując je innym.
jesteś Zerem nie dlatego że piszesz z sensem tylko dla tego że w jednym poście piszesz o zamykaniu forum a w drugim o tym co byś chciał w nim zobaczyć. Konsolami się zajmujesz to wypierdalaj na takie forum i przestań wciskać swoje zdanie w usta innych.
Ja nie będę udowadniał że nie zakładałem tematu o OLO bo nie jestem debilem, dyskusja z takim trolem to jak plucie na ścianę, nic nie zmienia robi się tylko bardziej obrzydliwie.

ZAPAMIĘTAJ CHUJU:

NIE PODOBA CI SIĘ C64POWER, USERZY ADMINI I FORMA TO WYPIERDALAJ NA KONSOLE.
Nazywa się to DEMOKRACJA, wybierasz to co chcesz, nie podoba się to wypierdalsz gdzie indziej.

Tomaaz

• Gość
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Lipca 2011, 23:09 »
No właśnie cały problem w tym, że JA JESTEM NA WŁAŚCIWYM FORUM. To tobie się coś poj...o i uroiło, że to jest forum dla znawców, tych którzy coś tworzą (bu ha ha ha! \"\") i tych, którzy mają na koncie jakieś produkcje. A wszyscy inni mają stąd wyp...ć, bo kisiel tak chce.

Zrozum, ja nie neguję twojej wiedzy i doświadczenia. Wiem, że znasz się na rzeczy i w pewnej dziedzinie jesteś być może i ekspertem. Ale to nie zmienia faktu, że twoje zachowanie na tym forum to dno. Tak jak napisałem, uroiłeś sobie, że to jest forum dla znawców i wszystkich innych mieszasz z gównem na dzień dobry. Agresywne zaczepki, chamskie złośliwości, wywyższanie się, przyp...e na siłę... Rozp...sz to forum od dawna a po ostatniej kulminacyjnej akcji z olo dali sobie spokój najtwardsi. To są fakty i nie zmienisz ich pier...em jak to tomaszek jest zerem, bo nie napisał dema i nie polutował jakiegoś projektu. Na dodatek od jakiegoś czasu nie rozumiesz prostych wypowiedzi. Ani nie napisałem, że to ty założyłeś ten temat (a jedynie, że przez ciebie ludzie stąd odeszli), ani nie zwracałem się do Rafa per "pewna osoba". A jeśli chodzi o "zamykanie i oczekiwania" to tak - chciałbym, żeby na tym forum było wielu zwyczajnych miłośników C64, ale ponieważ przy twojej obecności tutaj jest to kompletnie niemożliwe (a twój kolega cię nie wy...e na pewno), więc forum można zamknąć. Ku...a, kiedyś cię było stać na celną ripostę, a teraz to albo wkładasz mi w usta coś czego nie napisałem, albo próbujesz wmówić wszystkim dookoła, że pisałem serio coś co tak naprawdę pisałem ironicznie. A swoją odezwę do chuja trzeba było zastosować do siebie dawno temu: nie podobali ci się userzy na tym forum, zbyt prymitywni wydawali, to trzeba było wyp...lać na elitarne (bu ha ha ha! \"\") c64scene.pl albo CSDB (tam przynajmniej by się trochę pośmiali z twojego angielskiego).

Offline Kisiel

• Level 7
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Lipca 2011, 23:16 »
hahahahaha tyle o niczym, piszesz gdzieś bloga?

PS. Raf ponawiam pytanie dlaczego jak pojawia się olo to pojawia się tomaszek? Pytanie na inteligencje;)

Tomaaz

• Gość
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Lipca 2011, 23:36 »
Hej kisiel nie bądź gorszy. Przedstaw swoja odpowiedź. Pytanie na inteligencję, to się okaże jak bardzo jesteś inteligentny. \"\" Dawaj, chętnie się pośmieję z jakiejś ciekawej teoryji. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Lipca 2011, 06:09 »
Bo nieszczęścia się przyciągają ? Opowiedz swoją story

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Lipca 2011, 08:21 »
Wydzielilem bo troche za duzo offtopic sie zrobil ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Skull

• Level 6
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #13 dnia: 29 Lipca 2011, 09:01 »
temat ma odpowiednią ikonę

Tomaaz

• Gość
Kisiel vs Tomaaz
« Odpowiedź #14 dnia: 29 Lipca 2011, 10:05 »
kisiel, niestety odpowiedź nieprawidłowa. Nie możesz tak po prostu stosować do mnie i olo, tego co was łączy. Ale próbuj dalej. \"\"

skull, czemu jak walczę z kisielem, to się zawsze pojawiasz?

raf, czemu jak "dyskutuję" z kisielem, to zawsze przenosisz?

Pytania na inteligencję. \"\"