Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: drukarka  (Przeczytany 666 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PostScript

• Gość
drukarka
« dnia: 21 Lutego 2003, 16:09 »
 Posiadam drukarke iglowa Commodore MPS 1230. Wiem, ze mozna ja takze podlaczyc do PeCeta. Nawet sprawdzilem to w serwisie komputerowym- kable, wszystko w pozadku. Musze tylko miec do niej sterowniki dla PeCeta. Czy ktos wie, gdzie takie cudo mozna znalezc? Pewnie gdzies na zagranicznych stronach, ale nie znam angielskiego prawie wcale.
  Jest mi ten sterownik bardzo potrzebny i bede wdzieczny za wszelka pomoc.

Reiter

• Gość
drukarka
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Lutego 2003, 14:55 »
 Sprawdz http://www.driverguide.com/\'>http://www.driverguide.com/, trzeba sie zalogowac. Jak znajdziesz tam te sterowniki, to wyslij mi kartke pocztowa z podziekowaniami, z widokiem na twoje miasto.

PostScript

• Gość
drukarka
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Lutego 2003, 08:23 »
 Dzięki za odzew.
 Próbowałem sie zarejestrować, ale jakoś hasła nie dostałem, a wszelkie próby \'wejścia\' kończą sie niepowodzeniem. Przyznaję- połowę robiłem w ciemno, bo angielski znam słabo.
 Może jesteś tam zarejestrowany i mógłbyś mi ten sterownik przysłać na maila?
 Jak to będzie to- przyślę Ci kartę. Obiecuję :)

Reiter

• Gość
drukarka
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Marca 2003, 14:46 »
 Przykro mi to powiedzieć, ale masz problem. Nie ma tych driverów tam. Znalazłem firmware i kilka opisów tekstowych jak ustawiać tryby pracy. Wielu ludzi szuka oprogramowania, niektórzy podawali swoje emaile, wiec moznaby do nich się zwrócić z tym pytaniem. Ale to już ktoś inny niech Ci pomoże.

~shango@o2.pl#*#Shango/Vermes

• Gość
drukarka
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Marca 2003, 21:16 »
 Z tego co pamietam to mozna zainstalowac sterowniki od Epsona FX-80 albo IBM Proprinter i na Windowsie 2000 chulala mi super.

Reiter

• Gość
drukarka
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Marca 2003, 01:25 »
 Tak, spróbuj zaintalować sterowniki od innej drukarki igłowej. Powinno być z nią coś kompatybilne - powinno w instrukcji być to opisane.

~#*#Chiński Czarodziej

• Gość
drukarka
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Marca 2003, 19:03 »
 Mam taka sama drukarke i pasuja do niej sterowniki sciagniete tej strony :

Pozdrawiam!

PostScript

• Gość
drukarka
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Marca 2003, 08:02 »

Z jakiej strony, bo nie widzę linka?

GemBoy

• Gość
drukarka
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Kwietnia 2003, 23:38 »
 jakies stare stery od Epsonów działają prawie ze wszystkimi igłówkami    
 ja też instalowałem jakąś Seikoshe czy coś takiego i po trzeciej próbie trafiłem na stery które pasowały, bo inne np drukowały w poprzek