No i znowu przywołujesz jakieś starocie z innego forum. Ale mnie to nie przeszkadza, bo każdy kto umie czytać zrozumie, że cieszyłem się na zasadzie \'lepiej teraz niż później, bo potem strata będzie większa\'. I wciąż uważam, że miałem rację. Gdyby forum wtedy padło, to przeniesiono by jego zawartość, stworzono alternatywę, ewentualnie ludzie przenieśliby się na jakieś istniejące już miejsce. Raf nie musiałby po raz kolejny pisać o potrzebie modernizacji, a inni o tym jak fajnie by było gdyby na forum była edycja postów. I co najważniejsze w tym momencie, nie byłoby tego burdelu z klonami, bluzgami i twoim bełkotem, który nam tu zafundowano. Wszyscy by na tym skorzystali. Wszyscy oprócz ciebie. Bo olo dostałby co najwyżej zwyczajnego bana i nie mógłbyś się bawić w samotnego szeryfa. Wychodzi na to, że broniłeś tego forum min. dlatego (głównym powodem było jak zwykle robienie na złość), że umożliwiało samowolkę, awantury, bluzganie ma innych i robienie totalnego burdelu, czyli to co cię tak naprawdę kręci najbardziej.