Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: wątki, które Was rażą  (Przeczytany 1463 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #15 dnia: 30 Sierpnia 2010, 23:07 »
 BTW  -  jak  na  razie  nie  ma  dowodów,  że  Izopropanol  to  Olo,  więc  się  pośpieszyłeś...
-profil nieaktywny-

Tomaaz

• Gość
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #16 dnia: 30 Sierpnia 2010, 23:35 »
 To  forum  to  jest  prawdziwy  unikat.  :)  Admin  nie  wie  co  zrobić  z  użytkownikami,  którzy  nazakładali  fejkowych  kont  i  zrobili  totalny  burdel.  Moderatorem  zostaje  osoba  nietolerancyjna,  stronnicza,  zarozumiała  i  egocentryczna,  dla  której  każdy,  kto  nie  należy  do  wąskiej  grupy  znajomych  o  tych  samych  zainteresowaniach  to  lamer.  A  największemu  zadymiarzowi  zaraz  zostanie  przyznana  gwiazda  szeryfa,  westernowego  \'jedynego  sprawiedliwiego\',  który  bierze  sprawy  w  swoje  ręce  i  ignorując  prawo  rozprawia  się  z  groźnym  przestępcą.  Niezły  kabaret.  :)  

@StaryMarabut,  @KB777  

Przecież  to  jest  oczywiste,  że  ta  awantura  miała  miejsce  tylko  dlatego,  że  kisiel  kocha  takie  klimaty.  Sam  je  prowokuje,  podsyca  kiedy  wygasają,  przedłuża  ile  tylko  się  da.  Przy...la  się  na  siłę,  wyzywa,  przy  okazji  pozując  na  kogoś  prawego,  mądrego,  komu  zależy  na  ładzie,  porządku  i  etyce.  Na  tej  samej  zasadzie  kiedyś  nabijał  sobie  posty  pisząc  o  tym,  że...  innym  chodzi  tylko  o  nabijanie  postów.  :)  Zaraz  pewnie  b

Tomaaz

• Gość
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #17 dnia: 30 Sierpnia 2010, 23:42 »
 ędzie  wciskał  ściemę  typu:  \'Skoro  tomaaz  nie  przeszkadza  Ci  co  robił  olo,  to  ja  już  wszystko  rozumiem.  Widzicie,  tomaaz  popiera  złodziejstwo.\'  Nie  dajcie  się  nabierać  na  te  bzdety.  Kisiel  po  prostu  musi  mieć  wroga.  Taki  typ.  Bez  tego  jego  egzystencja  nie  ma  sensu.  Potencjał  olo  się  kończy,  więc  uważajcie,  żeby  nie  padło  na  Was.  ;)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #18 dnia: 31 Sierpnia 2010, 11:01 »
 aha.i  niby  coś  sensownego.  gideon  nie  zawita.  zrób  coś,  pokaż  zamiast  pierdolić  o  kisielu,  odchodzeniu  z  forum  itd.  proponuje  jebnij  focha  też  i  tu:)  albo  masz  problem  i  nasraj  nato  rób  swoje.  naucz  się  w  końcu,  że  tylko  siebie  możesz  zmienić
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tomaaz

• Gość
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #19 dnia: 31 Sierpnia 2010, 12:18 »
 @kisiel  

Ale  ja  nie  chcę  nikogo  zmieniać.  :)  Chcę  jedynie  tego  samego  czego  ty  chcesz  dla  olo  (bo  to  samo  ci  się  należy)-  żebyś  zniknął  z  tego  forum.  Żeby  nie  było  więcej  burdelu,  bełkotu  pełnego  wyzwisk.  Żeby  kolejne  osoby  nie  odchodziły  z  powodu  twoich  \'akcji  specjalnych\',  chorobliwego  awanturnictwa,  agresji  czy  praktycznie  zawsze  obraźliwie  zaczepnych  odpowiedzi.  Widzisz  jaki  jestem.  Działam  w  imię  zasad  i  dla  innych.  Zupełnie  tak  samo  jak  ty.  ;)  A  czy  będziesz  potem  sraki  czy  owaki  to  mnie  nie  obchodzi  (choć  podejrzewam,  że  nic  się  nie  zmieni,  bo  wbrew  temu  co  piszesz,  nie  jesteś  w  stanie  zmienić  nawet  siebie).  

@  inni  

Ostatni  post  kisiela  to  klasyka.  :)  Zarzuca  mi,  że  nic  nie  robię  tylko  \'pierdolę\'  o  nim,  podczas  gdy  sam  głównie  (tylko?)  pie...li  o  olu.  Stara  metoda.  ;)  Na  dodatek  wplata  wątek  z  innego  forum,  który  nie  ma  nic  wspólnego  z  tym  tutaj.  Chodzi  o  zwykłą  prośbę  zamknięcia  nieużywanego  konta,  którą  jako  jedyny  skomentował,  szukając  dziury  w  całym.  Te

Tomaaz

• Gość
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #20 dnia: 31 Sierpnia 2010, 16:20 »
 n  pan  szuka  zaczepki  ZAWSZE  I  WSZĘDZIE.    

Offline Kisiel

• Level 7
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #21 dnia: 31 Sierpnia 2010, 17:28 »
 to  kolejny  przykład.  osoby  która  cieszyła  sie  z  upadku  forum.  wątek  dostępny  na  forum  c&a.  ostracyzm  przyjąłem  mocne  postanowienie  poprawy

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tomaaz

• Gość
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #22 dnia: 31 Sierpnia 2010, 21:11 »
 No  i  znowu  przywołujesz  jakieś  starocie  z  innego  forum.  Ale  mnie  to  nie  przeszkadza,  bo  każdy  kto  umie  czytać  zrozumie,  że  cieszyłem  się  na  zasadzie  \'lepiej  teraz  niż  później,  bo  potem  strata  będzie  większa\'.  I  wciąż  uważam,  że  miałem  rację.  Gdyby  forum  wtedy  padło,  to  przeniesiono  by  jego  zawartość,  stworzono  alternatywę,  ewentualnie  ludzie  przenieśliby  się  na  jakieś  istniejące  już  miejsce.  Raf  nie  musiałby  po  raz  kolejny  pisać  o  potrzebie  modernizacji,  a  inni  o  tym  jak  fajnie  by  było  gdyby  na  forum  była  edycja  postów.  I  co  najważniejsze  w  tym  momencie,  nie  byłoby  tego  burdelu  z  klonami,  bluzgami  i  twoim  bełkotem,  który  nam  tu  zafundowano.  Wszyscy  by  na  tym  skorzystali.  Wszyscy  oprócz  ciebie.  Bo  olo  dostałby  co  najwyżej  zwyczajnego  bana  i  nie  mógłbyś  się  bawić  w  samotnego  szeryfa.  Wychodzi  na  to,  że  broniłeś  tego  forum  min.  dlatego  (głównym  powodem  było  jak  zwykle  robienie  na  złość),  że  umożliwiało  samowolkę,  awantury,  bluzganie  ma  innych  i  robienie  totalnego  burdelu,  czyli  to  co  cię  tak  naprawdę  kręci  najbardziej.

Offline Kisiel

• Level 7
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #23 dnia: 31 Sierpnia 2010, 21:49 »
 masz  racje!

Tomaaz

• Gość
wątki, które Was rażą
« Odpowiedź #24 dnia: 01 Września 2010, 00:30 »
 Cholera,  muszę  przyznać,  że  w  tym  jednym  konkretnym  przypadku  (post  powyżej),  ty  też!